Тоа со празниот простор незнам што е финтата и мене ми се појавувало. А со линковите,наместо видеа...истото видео уште еднаш сама пребарај го на YT и ќе ти даде нов пократок линк, тогаш би требало да се појави.
^истото видео уште еднаш сама пребарај го на YT и ќе ти даде нов пократок линк, тогаш би требало да се појави.
може некој со слики да објасни ?? бидејќи правам така како што треба (или барем мислам дека така правам ) ама не ми дава нов линк..
Ах добро не сум единствена, уствари видео е нуклеарна физика за мене, уште незнам слика да ставам :/ ајм њу
dharma03 - оди во Прикачи фајл (под прозорецот за пишување коментар), потоа во Browse најди ја сликата, па Додај го фајлот, па потоа Постави на сред текст, и ќе ти излези името на сликата и во Преглед види си дали ти е на место, ако ти е пред текстот, само копирај го тоа што го пишува и стави го каде што сакаш се надевам помогнав А видеото за мене сеуште останува „нуклеарна физика“
Дали некој знае како можам да прикачам видео во порака, а не во коментар? Но видеото не е од Youtube туку го имам во компјутер.