Видливост на бременоста

Дискусија во 'Бременост' започната од Plavuska.inaci, 11 октомври 2010.

1. resenska

resenska Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2014
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    15.758
    eve ovoj mesec mi docni i stomakot mi e ko poduen dali moze da su tredna?

2. resenska

resenska Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2014
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    15.758
    aj kazete beee?

3. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.056
    Допаѓања:
    328.382
    Ако си имала незаштитен однос имаш шанса за бременост.

4. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.711
    Допаѓања:
    76.991
    Ko prvo stomakot ne raste odma, bebeto ne e uste od odma golemo, edno zrnce malo e :D Poduen ti e zatoa sto treba da dobies... A toa sto ti kasni moze da e od 300 pricini, napravi test ako si tolku nesigurna :)

На only44you му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Едно Чупе

Едно Чупе Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2015
    Пораки:
    453
    Допаѓања:
    1.068
    Веќе заличи на труднички стомак и одам како пајче и нозете ми се потечени и денес смеа ме фати дур чекав ме понудија да седнам и купував сирење продавачката ме праша да не ми било форес да да ми сечи шо сакам да пробам и јас реков не не не ми е:rofl:

На Скопјетесакам му/ѝ се допаѓа ова.
  6. SelinaKyle

SelinaKyle Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    254
    Допаѓања:
    2.149
    24 недела почна да ми се познава стомачето и една жена ме праша дали сум бремена :rock:
    Значи конечно,едвај чекав да почне да се приметува. Дека слаба бев и висока... и така :lol:

На Fatalnata и Едно Чупе им се допаѓа ова.
  7. Едно Чупе

Едно Чупе Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2015
    Пораки:
    453
    Допаѓања:
    1.068

8. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.753
    Јас сум втори и веке ми се познава малку мешето.
    Инач не сум баш слаба од секогаш сум имала меше но сега го мам повеќе хаха

На Едно Чупе му/ѝ се допаѓа ова.
  9. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.711
    Допаѓања:
    76.991
    Samo neka si raste :D mene mnogu mi ripna na pocetokot, a jas slabicka bev so ramen stomak... Pa site bea so prasanja, abe povekje da ne si? -.- Kao bozem jas neznam kolku bev trudna hahah

На Едно Чупе и Nana19 им се допаѓа ова.
  10. monik55

monik55 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    7.989
    Допаѓања:
    59.659
    Jasum 11+4 I mi se poznava ubavo I jasum slabicka,komsiite nadvor kako da nemaat drug a rabota go prasuvale tatko mi kako neim e SRAM da so dozbolat da prasaat pa gledas kutisi sto prasuvas ama komsiite nebitni vazno e bebusot so dusa cekam da mi kazat sto e za da se frlam na kupuvanje

11. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.711
    Допаѓања:
    76.991
    Ne e ubavo tolku rano da se kupuva spored mene, na neroden petko kapa ne se kroi :) Barem povekjeto trudnici posle 7miot mesec pocnuvaat da kupuvaat... Moze nekoja sitnica na pocetok, ama da se frlis na kupuvanje ne bas :D baska nekogas i go utnuvaat polot, pa posle kje cuvas alistata za drugo bebe :P

На Едно Чупе му/ѝ се допаѓа ова.
  12. monik55

monik55 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    7.989
    Допаѓања:
    59.659
    Nemislev se da kupam tuku nekolku raboti za merak.

13. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.711
    Допаѓања:
    76.991
    Da de da i jas taka si kupiv prvo kompletce za vadenje od bolnica :) deka imase pisano da se frlis na kupuvanje zatoa taka pomislislv :P inaku mene vo 12ta ned na 4D mi go pogodija polot :D

На podravka му/ѝ се допаѓа ова.
  14. monik55

monik55 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    7.989
    Допаѓања:
    59.659
    Izvini a kade base na 4D? Sea nadevam i mene ke mi go pogodat site okolu mene me opteretija deka sum licela deka nosam masko,cisto mi bilo liceto vo meseto is to taka sum licela,da mile zdravo i zivo kakvo saka neka bide.

15. kristina.k

kristina.k Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    8.525
    Допаѓања:
    38.738
    И мене во 12 недела ми кажаа дека е машко ама јас еве 19+2 сум ништо немам купено, ми е страв да купам баш дека така велат, а и мислам ќе чекам до последните месеци.
    А во врска со темата сега ми се познава јасно мешето, посебно во потесна облека и многу му се радувам уште да почне убаво да си мрда бебушот, да не ме плаши.

16. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.711
    Допаѓања:
    76.991
    Mojata maticna ima 4D i mi go pustase bebus sekoj pat na 4D :) Nadica Geroska vo Park raboti, MAMA i se vika ordinacijata... A jas pa iako sakav devojce kako da znaev deka nosam masko, vikam celo vreme jas masko nosam i stvarno taka ispadna :D

На monik55 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. <3 pleza4e <3

<3 pleza4e <3 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 мај 2015
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    3.442
    Мене на почетоκот ми беше само подуван стомаκот κаκо пρед добивање, почна да ми се познава на κρај на 5, почетоκ на 6 месец мислам κаκо пρеκу ноќ да поρасна. :D И сега само тесни маичκи си носам ми е ќејф да го гледам:D

Иначе и мене ми збоρеа не κρој κапа на неρоден петκо, ама јас κвалитетно им затнував уста после тој муабет. Не слушајте ниκој, κаκо ви е убаво таκа пρајте си, не дозволувајте да ве плашат со бабинсκи муабети, што ви е ќејф κупете си, да не се повтоρувам пишав во тρудничκи муабети јас κога почнав да κупувам. :)

На okcenzi и sonja87 им се допаѓа ова.
  18. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.711
    Допаѓања:
    76.991
    Abe ne deka e babinski muabet, ama dodeka ne bev sigirna deka bebe e odlicno so se sto e potrebno sozreano (da receme i da iskoci porano da bide samostojno)... Sega nedaj boze da se sluci nesto loso, ama sepak jas mislam ne e ubavo porano da se kupuva... Jas se frliv vo kupuvanje tek pocetok na 8mi mesec :)

19. <3 pleza4e <3

<3 pleza4e <3 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 мај 2015
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    3.442
    Сρцκа сеκој си знае за себе;) κаκо му одговаρа таκа ќе пρави. :D Јас уште не сум стигнала до 8 месец а имам κупено повеќе ρаботи, нема сеκој паρи да κупи се во еден месец многу ρаботи тρебаат. Нетρеба да се мисли негативно ... а за недај боже- недај боже ама бебиња умиρаат и отκаκо ќе се ρодат...на ниκој не му посаκувам таκво нешто. Јас имам убаво чувство и мислам позитивно и поρано κупените ρаботи ниκаκо не му наштетиле на моето бебе;)

На okcenzi, kukla21, biserka' и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.711
    Допаѓања:
    76.991
    Dobro taka e imas pravo :) Jas imav pari od svadba za se odednas da kupam :rofl: a inaku samo setav niz prodavnici da se zapoznaam so bebeskata obleka... A posle tek vo 8mi se si kupiv od obleka, do krevetce, kolicka itn itn :D na pocetokot i imav epten drugo obvrski renoviranje sprat (povekje se grizev za spalnata i kujnata kako kje mi izgledaat :rofl: )

На okcenzi му/ѝ се допаѓа ова.