Е тоа тешко дека ке се случи. Не тврдам за во иднина, али прогнозата ми е дека 99% тоа нема да се случи. Нит таа нит јас би сакал да се делиме со друг/а. Тоа и не ми е баш некое задоволство нит неа
Вибратор, дилдо, страп он, кок ринг, бат плаг.....зошто да не. Возбудата се покачува кога се пробува нешто ново.
Obozavam seks pomagala i igracki i imam eden kup doma razni, za sto samata smetam deka se normalni vo odrzuvanje zdeav seksualen zivot so partnerot/soprugot ili sama koga i da se ima zelba i potreba...Merak imam stalno nesto novo takvo da si kupuvam, ili pomagalo nekoe sextoy ili dolen ves...valjda toa skorpijata vo mene uziva vo tej del opasno
Немам уште никаква играчка. Во Германија видов нешто и сега ми е жал што не си го купив. Личи на кармин ама кога го отвораш карминот и го завртуваш станува нешто друго. Двојна функција и дилдо и вибратор во едно.
Ние редовно користиме вибратор, мало булет имаме. Погодено е и за мене и за него. Најмногу е корисен кога сакаме брз секс, зошто одма свршувам со него, ама и кога сакаме добар fore play или edging. Исто така и него некогаш му го поставувам на главата од органот и тоа го пали премногу, или на местото позади тестисите, а пред аналниот отвор. На тоа место се наоѓа простата (одвнатре, нормално), па нежна масажа, притисок и/или вибрација на тоа место го пали многу и ја прави ерекцијата поцврста. Сега се мислиме да земеме јајце или две поврзани јајциња вибратори затоа што сакаме да воведеме уште една жена во сексот
Imam probano,no mojot partner ne znae kako da go koristi so mene.Si kupiv uste eden,no toj mi e uste taen bidejki mislam deka mazot mi ke shizne.
Ова е мојата тајна желба, ама конзервативен е - дечко ми нема да ме свати ако тоа му го речам. А би сакала хахаха
I mojot e.Ama za prviot vibrator mu kazav deka go imam i malku se navredi.Popusti go probavme ama ne znae kako da go koristi.Za vtoriot uste si traam ama edna casa vino i ke mu go pokazam
Абе маж ти е, друго е. Дечкото нели треба да се покажи вкревет и можи да мисли дека не ми е доволен бегај таму
Ако е 'конзервативен' кога е во прашање твоето задоволство, тогаш и ти биди 'конзервативна' и не му пружај секс пред брак.