Од спорт дефинитивно за кошарка сум најголем антиталент. Математка исто така. - колку и да ми објаснуваат нисто не свакам За цртање ме бива ама после да го обојам нема шанси(незнам да си играм со боите) И за пливање сум исто антиталент пошто сум голема паничарка у длабоко
а,да заборавив уште нешто! Незнам дали има човек кој помалце од мене се снаоѓа во природа! Ориентација нула! Незнам колку ќе ви се верува ама се имам изгубено во мојата населба во која живеам добри 9 години!!
Пеење дефинитивно а за цртање ќе нацртам нешто али за боење коа ќе почнам листот станува вода си ги штедам боите шала ама ич не ме бидува за боење
антиталент сум си за правење на ноктите па секогаш ми се во една боја освен ако не отидам на козметичарка, и за снаоѓање низ простор абе секој ден поминувам низ трговски и пушти ме продавница не можам да најдам а сто пати до неа сум поминала ама тоа ти е
За пливање, никогаш не научив да се опуштам во вода. За било каков спорт, од мала носам очила и секогаш ме фаќаше страв да не ги скршам, па затоа не спортував. За пеење, дома сите сме антиталенти, освен дедо ми. За ориентација, ако сакаш да ме изгубиш остави ме во некое не многу познато место за мене и никогаш нема да се снајдам.