-Ухуууу дефинитивно за пеење сум голем антиталент и многу ми е криво за тоа. -За боење цртежи. Ако фатам да бојам се усра и цртежот и се'. Ај за цртање ќе нацртам, ама кога треба да се бои... -За глума ич не ме бива. -За лажење исто така не ме бива. Одма поцрвенувам и почнувам да се смеам. -Антиталент сум и за спортови со топка. А, дојде топка во мои раце се чудам ко несаглам што да правам. Интересно ми е да гледам ама да фатам да играм ќе се обрукам пред сите. -За помнење броеви, дати, имиња и сл. -Геометрија. Не, не и не. Ќе дојде време за тест - јас се нервирам, шестарот ми се измрдал па ова, па она. Живци кинам. Затоа од цела математика НАЈМНОГУ што МРАЗАМ е кога учиме геометрија. аааа и од математика не ме бива и за решавање логички задачи. -Иииии ова: Море, море многу антиталентирана сум била. Тешко мене.
Уметност се разбира: пеење , цртање, фотографирање...понекогаш пишувам поезија ...аа и да матееематика и физикаа..
Антиталент сум за спорт (знам малку кошарка додуша ), физика (мразам физика и едноставно не ми „делиле“ за тој предмет, со мака го учам и без желба ) и пеење.