Пеење... уствари моето незнам ни дали е пеење. Битно знам се дерам за тројца! Цртање... некој да нацрта нешто се лева рака ќе биде поубаво од моето што усм го цртала 2 саати! Фудбал... игравме фудбал, ми ја подаваат топката... Топката еден метар пред мене а јас ногата во вис, шутирам на празно. Maтематика... мислам хелооуууу кој не е антиталент за матаматика? Tumblr... значи незнам како некои имаат толкуу убави профили а мојот е само ... таму! . . . Има уште многуу ама срам ми е да ги пишам!
антиталент сум за помагање по дома готвење боење цртеж ликовно(со темперни) бањање лакирање нокти и се што е поврзано со струја(уклучување фен,пегла и сл.)
Хаха... ако постои такво нешто како антиталент за чистење, тогаш ете ме, меѓу првите сум! Значи не дека сум мрзелива и дека не сакам да чистам, туку едноставно колку и да чистам нема да е дочистено. Инаку исто можеби сум антиталент за готвење, ама пошто имам баба куварка се надевам ќе поднаучам нешто... има време за мене, малада сум за тоа xD хахаха