АИИИИ ме погоди темава Антиталент сум за женственост ете така да го наречам xD иии скоро никогаш не носам сукњи , фустани и такви работи.. секогаш во фармерки исто така сум антиталент за маникир абре левата рака не можам да ја напрам ко шо треба а за другата не прам муабет исто така сум антиталент за правење фризури уфф ммм ај да не зборам за пеење да има бесплатен концерт кај шо че пеам ја жива душа нема да влези а за мк колку шо не ме бива за смислување текстој ... и математика паа.. абе на 1000+50 иам згрешено бре срамота аа ликовно заборајв па и спорт АХАХА абе еден чоек незнам да нацртам а спорт ?? уф одвај прам колук напред и назад а за др остајј Антиталент сум за домашни ракотворби од типот плетење, везење и сл. ама ич немам интерес за ова. за играње освен ора .. оти одев некое време на играорна за др нишо не ме бива XD ИИ ЕДНОСТАВНО ЈА СУМ АНТИТАЛЕНТ ЗА СВЕ ЖИВО И ДИВО БРАТЕ
За многу работи - пеење (тешко на тие околу мене ако запеам), цртање, спортување, маникир, фризури, шминкање, и др.