Антиталент за одење. Дефинитивно нема ден да не се сопнам, ама онака убаво, да ти се изнасмеат сите луѓе во радиус од 1 километар.
ГОТВЕЊЕ (чинија да допрам, ќе ми падне од рака не па да готвам) ПЕЕЊЕ (не можам до фа да испеам) ИГРАЊЕ НАРОДНИ ОРА ( знам да играм, ама немам такт и слух како здрвен дедо сум) иии МАТЕМАТИКА И СЕ ШО Е ПООВРЗАНО СО БРОЈКИ. ДЕФИНИТИВНО
за пеење,физика и математика( не дека сум дотолку тапа,ама ме нервираат многу тие предмети и до 3че ќе стигнам некако), не се однесувам баш дамски,повеќе на машко личам, за готвење, лажење...и друго не ми текнува,епа доста е де,па јас за се сум антиталент xD
Антиталент за шминкање! Знам само да си ставам маскара, туш и молив. Пред една недела се обидував да си ги направам оние Smokey eyes или како и да се викаат и на крај изгледав како да сум помодрена од тепање. Инаку и тешко ми одат фризуриве. Знам само да си ја испеглам и да ја извиткам малце... а плетенки едвај плетам (од обичниве а не од оние рибини, жабји) иии...за крај толку сме скарани со физикава, што не вреди ни да ја спомнувам овде