Кога ќе почнам да размизлувам за што не ме бива, да си ги скратам маките,да не потрошам многу време, подобро ми се фаќа да размислам за што ме бива,што е поприлично малку, скоро ич "Талентирана да биде аниталент", нема грешка ако си го кажам ова за себе
математика дефинитивно (но чудна работа, многу сакам да гледам некој како решава математички задачи, ама само да гледам ..башка обожавам астрономија )може да се каже повеќе теоретскиот, информатичкиот дел отколку пресметките) малку сум контрадикторна у целава ситуација со математикава ..тоа е, слабо логиката (па неможе човек за се да го бива)
Значи математиката не ми оди, ми одат цртањето, инаку пуштив за натпревар цртежи пеењето ми оди одлично
За спорт и за лажење. За готвење не сум сигурна оти се што имам направено во кујна се 2 торти за два родендени на мајка ми (едната успешна беше)
Пеење ииии готвење. Сега и знам нешто да зготвам али да извадам од рерна или да испржам нешто нема шанси. Одма има реакцииЧ а врело, ќе се изгорам, готово ќе експлодира