Антиталент сум за спорт дефинитивно како со две леви да сум за математика,не ме бива и за лажење немам такви способности,за правење нокти и за такви ситници некои што бараат нерви
За пеење, за цртање посебо портрети ич не ме бива за тоа природа мртва природа ќе нацртам некако ама портрети како некои вонземајлци изгледаат лугето што ги цртам инаку и мене постојано ми ги цртаа цртежите , и за останување озбилна се смеам за се и сешто некогаш кога ми се смее колку и да се трудам да бидам озбилна морам да се насмеам макар во себе
Za sto ne sum ? Celata kako da sum leva ne samo noze ili race dobro , me biva za omlet na moj nacin a ne me biva za matematika , peenje , crtanje , sport , ucenje ( mnogu zavisi koj predmet )
Најголем антиталент сум за шиење дупчиња, закрпување на нешто. Толку да не ме бива подобро такво да го оставам него моја рака да го фати пиши му пропало
Сите предмети во кои треба да учам на памет некои работи, т.е. историја, gaahhh ич не ја сакам. И секако спорт, едноставно не ме бидува.