Предлог за викенд околу Маврово? Планираме рано сабајле прво до Бигорски, Дуфски водопад, Лазарополе, Маврово, па на крај Галичник. Дали вреди да се оди и до Гари или поголем дел од времето да е на овие горе набројани места и ова да се прескокне?
Не сум бил во Гари ама мостов можам да ти го препорачам пошто е во близина. https://mk.wikipedia.org/wiki/Елен_Скок
@Kataklinkers ако одиш во Гари, доколку можеш сподели дали ти се допаднало. Имам слушано дека е преубаво, но не сум имала прилика да одам. Го меркам ептен.
Галичник (од Галичник до Јанче пеш, ако сте за одење/планинарење). Исто има и повеќе тури јавање коњи во Галичник, доколку сте во можност одете на една. Маврово - прекрасно во секоја доба од годината. Радожда - се заљубив во селото. Догодина одам пак, дефинитивно. Пониква е исто многу мирно и убаво место и за лето и зимно време. Вевчани - од изворите имате патеки земјени.
Zdravo dali nekoj bil vo katlanovska banja? Dali odgovara za so malo sets I dali I'ma priroda odokolu Ili nesto interesno da se vidi?
Ili dajte nekoj predlog za 2 niki so dete da I'ma I spa I nekoja sodrzina nadvor od hotelot da ne e ohrid struga debar i mavrovo I bitola tie mi se mn setani
Здраво девојки Сакам да ве прашам за предлог место кое главно е ресторан, но може и да се преспие (сигурно има термин за ова то не го знам хаха).Не барам хотели со спа, масажи, базени и сл. туку негде да се седне, ужива, јаде, пие и потоа да се преспие. Ако го има тој традиционален македонски дух, супер. И да бидат пристојни цените. Фала!!
Некој предлог што да се посети на релација од Скопје-Велес-Неготино-Демир Капија, може и ресторани,манастири,езерца и сл.
Куќата на Мијаците, Маврово. Многу е убаво местото. Се наоѓа под Бигорски Манастир. Мирно е и тивко оти нема нема ништо околу, освен реката Радика. Храната е превкусна, собите се чисти и средени. Топ е за да се одмориш и релаксираш во природа.
Кажете предлог за кампување или некои куќарки каде има и искуство..? Се што прашав до сега за викендот 2ри август е зафатено
Има ли некој предлог за некоја куќа/вила со базен некаде на помирно место? Или поделени апартманчиња/студија за двајца да бидат...