Значи да ви дојде, комотно може да му покажете каде е излезот.Тогаш се надевам дека ќе си најдете поубав на улица, затоа што нели има луѓе кои го критикуваат.Физички ми е далеку подобар од овдешните дечки да бидам искрена.
мене ама ич не ми е убав. Да е згоден, згоден е, ама фацата му е многу сељачка а плус ми делува дека се фарба плаво, не е приридно плав туку сака само да личи на бред пит а не му е ни до колена - мразам копии
го забележав уште кога играше во Passion тогаш ми беше преубав...ама сега не ми е ништо посебно има и далеку поубави според мојот вкус како овие подолу насмевката на Мартин Карпан
Вилиам Леви (или како што го прекрстивме со братучетка ми „Деснион“) за мене е прекрасен. Совршен не е никој, па ни тој, ама е убав, згоден, со една од најубавите насмевки... Иии, кога сме кај прибирањето: приберете го, ама после очекувајте ја ВајтЕјнџел маскирана, во вашиот дом. Како ќе ме препознаете?? Лесно: ќе носам голем куфер, за кога ќе го најдам да го спакувам внатре и да си одиме!
Вилиам Леви прекрасниот кубански заводник,со најубава насмевка и тело и+плав е мх мх мераци Да по плакниме очи малце Спојлер
Не сакам ни јас плави машки ама овој ми е многу убав... Иако сега има една серија на јутјуб ја гледам се вика sortilegio и таков лигле е аууу почна да ме нервира . Се знае машко почне да збори жената ќути слуша , па обратно . Ова кај се караа како на пазар кај овој се дере урла , она долната не и чуе , си оди од куќата сака развод .... па он плаче , па она .... Неможев да ги гледам и ја изгаснав...
Едно забораваш,а тоа е дека денеска фотошопот чуда прави .Верувај дека Вилиам Леви не е ни пола згоден и убав како што е прикажан на сликите и во филмовите.Позади него стои цела екипа на шминкери,тренери коишто се грижат да изгледа full во филмовите.Овие слики имаат 300 процедури и досредувања поминато пред да бидат пуштени во јавност.Кристина Агилера,Џенифер Анистон,Џенифер Лопез,Бијонсе и многу други актери и пејачи сите изгледаат прекрасно на слики,настапи,но кога се сликани од обични фанови на улица или пак од папараци изгледаат како „вампири„ ,и воопшто не се истите како што изгледаат на слики.Можеби си слушнала за ботокс,пластични операции и милион други начини за разубавување? Бред Пит,Том Круз,Џони Деп се синоним за машка убавина,но всушност тие се многу ниски и не се воопшто згодни како што се прикажани на сликите.
Како јас да го пишував постот .Очигледно премногу му е работен фотошоп на лицето така да телото и лицето не му се сразмерни
повеќе ми се свиѓа телото оффф кои рацееееее уфффф. Симпатичен е, секогаш сум паѓала на плави, но некако бејби фејс е, ама сепак зраче со сексапил
Не знам зошто но има нешто во човеков што ми е ужасно одбивно. Како појава не ми се допаѓа воопшто,не можам да кажам дека цртите му се лоши или дека нема убаво тело но како целост не ме привлекува.Знам дека повеќето лудуваат по него но едноставно не ми е привлечен,не е мој тип на маж. Па уште кога слушнав дека во приватниот живот бил тежок женскар и дека силувал девојче или така нешто ми стана уште повеќе одвратен.