Да да темаваа е совршена,глумецов уште посовршен го обпжавам.Сите филмови скоро што ги имам гледано се со него.Во спотот на Лопез еее прекрасееен и се шушкаше нешто меѓу нив.Иначе се развел од жена му
Едноставно без зборови....дефинитивно еден од НАЈ феноменалните, шармантни и најубави актери....Некои сапуници сум ги гледала не дека ми биле многу интересни...единствена причина се подразира кој ми беше НЕОДОЛИВОТ WILLIAM СО НЕГОВАТА НЕОДОЛИВА НАСМЕВКА
леле колку си личат со овој што ме сака мене еве го тој стварно е преубав дечково нема што.. супер е,кој збор и да се каже супер е.. го обожавам
Леле па овој антипатичен ми е, ни малку не ми е убав бре во тоа фацата, ниту пак некогаш сум можела да симпатизирам некој што е толку исфорсиран. Hе го поднесувам и него и целата таа фама околу него во стилот `леле маж миииии`, аwwww какви стомачни`. Па и педерастичен ми е на сликиве, се витка ко гума нешто изиграва. A и не знам зашто е ставен во темава за филм и тв, кога повеќе се шлепа со неговите `сензуални` полуголи слики, него ли со примарната негова професија. Mанекен е, не е актер. Па уште изјавил дека не сака луѓето да мислат дека единствено што прави е да се соблака. A што друго правиш, извини?!
Според мене овој е меѓу најубавите мажи на свет..Ептен е убав..а и жена му е убавка али малиот му е срце...Ептен ми се слатки..Срцки A чекајте..јас сега убаво се загледав..Не е оваа Аналиa(elizabeth)???? она е бе...
Овој на 11 години симпатија ми беше,многу го сакав. Младос лудост бре. Иначе не ми е нешто,нај,нај сега најсериозно. Иначе да женет е,и има две деца,машко и девојче. Но незнам прочитав некаде дека се разведувал со жена му,па сеа колку е точно тоа незнам
Така се збореше едно време, ама мислам дека не е точно, незнам. Иначе мене ми е прекрасен, совршен. Многу е убав, згоден, поим за совршенство. Си го сакам уште од Пасион.
Вилиам Леви и Елизабет Гутиерез се во долга врска 8 или 9 години.( со прекини, оти на малиов му мрда опашката ) Да имаат 2 дечина заедно, живеат заедно ама никогаш не биле во БРАК