Леле бе што испадна Тони гревче !!! А оние од Касуко мн ме нервираат посебно онаа Александра целата рамна испиена мо бубашваба е во лицето Само Никола ми беше онака неутрален ама сеа и тој почна да ме нервира Сеа и Чоми го избркаа и кога ќе се соединат сите од Баханди ќе си испаднат Дај боже да го вратат Тони И химната на Кикоман закон им е
Јас знам што ти било...плачка си е плачка. И јас се чудам како можам да плачам за такви глупости, но навистина испаѓањето беше трогателно Јас мислам дека Тони ќе биде вратен бидејќи слушнав дека тој останал до крај да се бори, е сега незнам колку е точно тоа. Секојдневно слушаме шпекулации
Даваат во недела некаде околу 10Ч30-11 ама како „враќање во цивилизација„. Инаку Тони ми беше фаворит, баш ми е жал што испадна, а уште повеќе ќе ми биде жал доколку не се врати повторно како што се шпекулира. Баханди ми е омилено племе, посебно пак ќе нагласам Тони, Милош и Катерина...Марко ми беше тапа лик, ама сега некако ме омекна...а за Кикоман да не зборувам сите се „у зен фазону„ Весна има јак хумор а Билјана ме изненади во позитивна смисла. Многу е начитана и верувам дека испадна само затоа што не успеа да дојде до израз порано. Од другово племе Андреј е глупсон, а меѓу најпревртливите ги вбројувам Бојана, Александра и Един. Едвај ги чекам епизодиве....цело лето си велев...сега некој преживува а јас дури во декември ќе гледам...психолошкиот аспект на целава игра ми е мноооогу интересен!
Јас не ја гледав последната епизода. Може ли да ми каже некој како испадна Милош, па нели него го пратија по таен имунитет, не ли го најде?
http://www.survivor.rs/video/category/30-Epizoda_25 Тука можеш да ја гледаш целата епизода на кратки делчиња е... Инаку Милош не го најде имунитетот
Е како можел да не го најде, па првиот пат Бојана кога отиде по имунитетот како успеа да го најде? Еееј не ми се верува
Еве сега гледам.. А Милош кога го прашаа дали бира црн или дупли глас, он избра дупли. А ако избереше црн, тогаш немаше да можат да го изгласат него, така ли?
http://www.survivor.rs/video/view/619-Klan Ех криво ми е за Милош како испадна, а Гоца некој филм прави демек криво и е па почна да плаче, а уствари она ги боцкаше девојките да го изгласат Милош за да останат само девојки до крајот. Па дури почна да се фаќа за глава кога Милош кажа дека го нема тајниот имунитет.. Каква глума!
Не е така, ако избереше црн глас може да забрани некому да гласа и пак ништо корист и од тоа не би имал
До сега гледав Враќање во цивилизација и колку ми е мило за Тони каков супер настап имаше, ја пееше Скандал и сите му ракоплескаа
Јас вчера го гледав на Прва (српска) ама не успеав да го фатам на почеток, Spoiler во емисија беа Тони, Пеце(од претходната сезона),Милош и после дојдоа Андреј и Јелена, се зафркаваа , па имаше тој клипот каде што се капеа пред да испадне Тони, тоа одбројувањето со најинтересни ситуации , и онај прилогот што го прави водителот демек зборува со нив(а всушност тој од нивните одговори смислува прашања и ги пушта само оние делови каде што логично тоа би можело да биде одговорот, а уствари прашањето нема врска со тоа тие што го кажуваат.Го имитираа Кнез и толку мислам, тоа беше најважно,друго не ми текнува. На крај Тони ја пееше песната Скандал и кога водителот ја најавуваше му вика на Тони -Тони ќе ја пееш која песна? и Тони му рече страмота дека не го знаел насловот на песната.
сакам да дадам еден РЕСПЕКТ ама ГОЛЕМ за тони. не дека нешто уаууууу го обожавам ок е типот си фура свои филм. РЕСПЕКТОТ му го должам за користењето на македонскиот јазик во преживеан, за разлика што нашиве кога ќе одат во београду го кршат јазикот. така беше и вчера во преживеан кога дојде пеце причаше српски, а тонка си го задржа достоинството а сите што е најважно го разбраа и научија колку толку по некој македонски збор.