Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Сега гледав и не знам што ми беше, ама многу трогателно испаѓање, си се расплакав кутрата ;(

2. specificone

specificone Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    863
    Вториот мој фаворит-Милош беше изгласан .

3. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Леле бе што испадна Тони гревче !!! ;( А оние од Касуко мн ме нервираат посебно онаа Александра целата рамна испиена мо бубашваба е во лицето :D Само Никола ми беше онака неутрален ама сеа и тој почна да ме нервира :@ Сеа и Чоми го избркаа и кога ќе се соединат сите од Баханди ќе си испаднат :( Дај боже да го вратат Тони :D И химната на Кикоман закон им е :rofl:

4. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    Јас знам што ти било...плачка си е плачка. И јас се чудам како можам да плачам за такви глупости, но навистина испаѓањето беше трогателно ;( ;( ;( :lol: :lol: :lol:

Јас мислам дека Тони ќе биде вратен бидејќи слушнав дека тој останал до крај да се бори, е сега незнам колку е точно тоа. Секојдневно слушаме шпекулации |(

5. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    Чомии...зошто испадна ? :(
    Кој позитивен лик беше !

6. TennisBabe

TennisBabe Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    591
    Допаѓања:
    364
    Да прашам
    Даваат ли Сурвајрв во Сабота и Недела ? :?:

7. Regenbogen

Regenbogen Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2010
    Пораки:
    289
    Допаѓања:
    175
    Даваат во недела некаде околу 10Ч30-11 ама како „враќање во цивилизација„.
    Инаку Тони ми беше фаворит, баш ми е жал што испадна, а уште повеќе ќе ми биде жал доколку не се врати повторно како што се шпекулира. Баханди ми е омилено племе, посебно пак ќе нагласам Тони, Милош и Катерина...Марко ми беше тапа лик, ама сега некако ме омекна...а за Кикоман да не зборувам :rofl: сите се „у зен фазону„ Весна има јак хумор а Билјана ме изненади во позитивна смисла. Многу е начитана и верувам дека испадна само затоа што не успеа да дојде до израз порано. Од другово племе Андреј е глупсон, а меѓу најпревртливите ги вбројувам Бојана, Александра и Един. Едвај ги чекам епизодиве....цело лето си велев...сега некој преживува а јас дури во декември ќе гледам...психолошкиот аспект на целава игра ми е мноооогу интересен!

8. Camellia

Camellia Истакнат член

Се зачлени на:
    4 декември 2010
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    10
    Нека се вратат Тони и Марко и 5 на 5 ќе бидат и се` супер, Тони да си победи. :D :D

9. crnokosata

crnokosata Истакнат член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    251
    Допаѓања:
    124
    Слушнав дека тони ке оди во финале :) (колку е точно незнам :) )

10. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Јас не ја гледав последната епизода. Може ли да ми каже некој како испадна Милош, па нели него го пратија по таен имунитет, не ли го најде? :^)

11. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
  12. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Е како можел да не го најде, па првиот пат Бојана кога отиде по имунитетот како успеа да го најде?
    Еееј не ми се верува :o

13. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Еве сега гледам.. А Милош кога го прашаа дали бира црн или дупли глас, он избра дупли. А ако избереше црн, тогаш немаше да можат да го изгласат него, така ли?

14. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    http://www.survivor.rs/video/view/619-Klan

Ех криво ми е за Милош како испадна, а Гоца некој филм прави демек криво и е па почна да плаче, а уствари она ги боцкаше девојките да го изгласат Милош за да останат само девојки до крајот.
    Па дури почна да се фаќа за глава кога Милош кажа дека го нема тајниот имунитет.. Каква глума!

15. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    Не е така, ако избереше црн глас може да забрани некому да гласа и пак ништо корист и од тоа не би имал

16. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    До сега гледав Враќање во цивилизација и колку ми е мило за Тони каков супер настап имаше, ја пееше Скандал и сите му ракоплескаа :clap:

17. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Напред Тони!! :D

18. Regenbogen

Regenbogen Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2010
    Пораки:
    289
    Допаѓања:
    175
    Не успеав да гледам враќање во цивилизација - имаше ли нешто интересно....многу доцна беше...

19. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Јас вчера го гледав на Прва (српска) ама не успеав да го фатам на почеток,
    во емисија беа Тони, Пеце(од претходната сезона),Милош и после дојдоа Андреј и Јелена, се зафркаваа , па имаше тој клипот каде што се капеа пред да испадне Тони, тоа одбројувањето со најинтересни ситуации , и онај прилогот што го прави водителот демек зборува со нив(а всушност тој од нивните одговори смислува прашања и ги пушта само оние делови каде што логично тоа би можело да биде одговорот, а уствари прашањето нема врска со тоа тие што го кажуваат.Го имитираа Кнез и толку мислам, тоа беше најважно,друго не ми текнува.
    На крај Тони ја пееше песната Скандал и кога водителот ја најавуваше му вика на Тони
    -Тони ќе ја пееш која песна? и Тони му рече страмота дека не го знаел насловот на песната.

20. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.432
    Допаѓања:
    5.393
    сакам да дадам еден РЕСПЕКТ ама ГОЛЕМ за тони. не дека нешто уаууууу го обожавам ок е типот си фура свои филм. РЕСПЕКТОТ му го должам за користењето на македонскиот јазик во преживеан, за разлика што нашиве кога ќе одат во београду го кршат јазикот. така беше и вчера во преживеан кога дојде пеце причаше српски, а тонка си го задржа достоинството а сите што е најважно го разбраа и научија колку толку по некој македонски збор.

На viki44e и baguf4e им се допаѓа ова.