Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    ^ Што ќе добие Влада, што е малата награда? :?:

2. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Е да замолам некој да ми покаже Јутуб видео , бидејќи барав ама не најдов од Александра и Станија зашто биле избацени видео

3. Glossy-girl

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    На rossonerka му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.226
    Влада, Милан, Себастијан :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

На Amelia му/ѝ се допаѓа ова.
  5. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.226
    Допаѓања:
    48.122
    Знам дека се скараа го имам гледано тоа, туку дали прикажаа кога ги исфрлија :)

6. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Ова не се мажи ова се пи*ки, се уплашија од Алекс и гледаа што побрзо да ја избацат. Зборувам за Огнен, да ти се невиди и спортистот ептен е спортски „коректен“ нема што, најгнасен играч ми е. Тука некаде е и Себастијан.

Влада баш коректен и фер се покажа, мило ми е што победи. Мене само не ми е јасно зашто Никола никако да биде угрозен, типот е послаб од било која жена таму физички, трема има пред борби мислиш го бањаат.. смотана црногорска фаца. Ништо не придонесува за украс си го чуваат, па Марко е стопати покорисен од него, дури и Невен иако е мрзлив онака во племето на борби е добар доста.
    А Николче само да плаче дека не се покажал, а утредента пак како стара баба на борба. Нека го избацат доста беше за лепе очи таму седење теее..

На LilBaby, Glossy-girl, cigarce и 5 други им се допаѓа ова.
  7. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Хехе од авион се гледаше дека од старт сакаа да ја спречат алекс за победа - и ако
    инаку мило ми е што победи влада

На StefanS му/ѝ се допаѓа ова.
  8. StefanS

StefanS Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2011
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    27
    Многу се дволични Себастен,Кристина,Мартина,Огнен, и ова женчето Николче. А назлобниот од нив е Кристина. Толку е злобна што не бира начин што ќе направи за да се спаси.
    А Себастеан се прави навидум фин пред гледачите за да гласаат за него,уште од вчера се примети неговата љубомора кон Алекс... :envy:

На Glossy-girl и BoaVista им се допаѓа ова.
  9. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Oгнен и Себастијан се искомплексирани мажуленца кои се плашат од Алекс. Страв им е женско пред нив да влезе во финале. Не спиеле ноќта од мука зашто жена ги победи.
    Усрани мажи бе, кретени.
    Ич не ги сакам затоа овие двајца. Може они се најспремни и физички за пуст остров и се тактички играчи ама се идиоти на годината!
    Неможам вакви да поднесам луѓе кои баш СЕ би погазиле за своја победа, такви луѓе јас отпишувам од листа.

На LilBaby, simon4etooo, Dgirlll и 4 други им се допаѓа ова.
  10. Rosewood

Rosewood Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2012
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    60
    Верувај, на никој не му е јасно како Никола што не покажа ни Б од борбеност се довлечка до обединувањето.А, да хаха како потрчко на Кристина и мора да и залиже гз кога ќе стигне.Абе Марко и Невен за него се што е тајниот имунитет за Ава, нешто невидено.

11. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Еве неколку слики од радоста и славењето низ светот одкако Ава утре ќе испадне

На Monna.Monna, Glossy-girl, femina11 и 3 други им се допаѓа ова.
  12. StefanS

StefanS Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2011
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    27
    ахаххахахахах ама Жарко како ме насмеа сеа :lol: :D :rofl:
    Не се нормалн :lol: :lol: :lol: :lol: :rofl: :rofl: :rofl:

13. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Што плаче оваа Ава? Таа да биде пресреќна што и до овде дотурка, со перење гаќи. А пустата, колку ми беше очајна вчера кога ги бацуваше сите пред да иде по имунитетот. :D
    Со што се истакнал Никола до сега, во која борба? Во никоја! И тој и Кристина и Маја стигнаа до тука, затоа што другиве цело време губеа, а Кристина секој ден се повеќе и повеќе си го покажува правото лице. Олош еден. :@

14. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Оф мори мајко, да се види Ава како плаче т.е каква е у фацата кога плаче.. има година дена да не престане да лие солзи :wasntme: :D :D
    Она плаче, јас грев или не се убив од смеење. Видете ја бе луѓе како склерозна е, оваа дефинитивно не е со сите :lol:
    Нека плаче, за жалење да не е. Она сите ги заеба во последен момент да бидат избацени. Епа Аво плачај сад дугове :tmi:

15. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Колку сакам Ава да испадне :devil: Стварно има неколку учесници кои тука така си се најдоа во финале.Како и Маја Лена :!:

16. StefanS

StefanS Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2011
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    27
    Некој што намногу заслужуваат да испаднат се Кристина и Никола...заедно со Ава. Толку неспособност,злоба,умилкнување... Но коммент |(
    Инаку во следната епзода: :clap:
    ХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХХАХА

17. Miss-Angie92

Miss-Angie92 Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    434
    Допаѓања:
    736
    Според мене треба да се исфрлат: Ава, Никола, Огњен, Маја Лена, Милан, Кристина, Мартина, Невен, а за во финале да останат Алекс, Влада, Себастијан и Марко, од кои, најискрено би сакала Алекс да победи, како прва жена-победник во Survivor. А како за фаворит на публиката Влада :)

Ќе биде интересна утрешната епизода. :D

18. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Јаоооо,јас се миев заби додека плачеше Авичка,дајте молим вас видео :wasntme:

19. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.170
    Денес, ми се згади од Никола и Кристина. Идиоти.
    И од Себастијан исто.
    А Влада, баш пријатно ме изненади. И ради играта од вчера, и денес. Мислев дека е глуп, ама добро, сега не е до толку. :wasntme:
    За Огњен, Мартина, и Ава, сеуште го мислам истото: :punch:
    Марко, алал да му е. :up:
    За Милан, и Алекс, нит навивам, нит сум против нив.

20. Glossy-girl

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Точно, баш така е!
    Со сите се согласувам...
    Почнавме да ги гледаме вистинските лица.
    Почнаа сите да ме нервираат сега.
    Кристина лигушка права, двоична, лицемерна и зезната, Мартина и таа е таква, Ава не ја коментирам, Огнен исто, кажав за него. Луѓе, а да ве прашам што прави овде Маја Лена? не се покажува во борбите, а дојде овде поради нејзината титула 'најмлада од сите' и затоа што и се спротистави на мајка и. И, со тој пискавиот глас, грозна е и без шминка, и со шминка.
    Себастијан е покварен, тој добар, милиот, ама ооп се гасат камерите, и се вклучува неговата љубомора,завист.Да бидеш љубоморен на женска затоа што победила? Хаха, ако е така требаше тој да и ја даде борбата на Алекс... ако сакаше да се покаже добар, бар тогаш ќе го фалеа, ама Алекс беше поиздржлива, и го зезна, ако имал таква намера.
    Николиштено знае само да се мази со Кикето, и да се жали и да кука што не победил.Бетер од женче.
    Милан е подобар од овие, не ми е толку антипатичен како порано, и тоа неговото 'бејби' и 'мацо'.
    Значи, реално, фаворити за победа ми се: Марко, Невен (вметнат на листата), Алекс и Владимир. :)