Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Колку финалисти ќе има 3/4?

2. Leticia

Leticia Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2011
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    8
    Маја Лена
    ке оди во финале дознав од блиски извори .. е сеа колко е тоЧно незнам ! За жал таа без глас дотурка до овде и таа и Ава и НиколЧе па и Невена :) Кристина поЧна да се покажува во борбите али касно . Сакам да победи или Себастијан или Милан најзаслужено ке биде

3. renne

renne Истакнат член

Се зачлени на:
    23 април 2012
    Пораки:
    177
    Допаѓања:
    19
    mislam deka Vlada ke pobede ! :)

4. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    ^може ли една молба до сите, браво што ставате скриен текст,ама најавете дека во него има информации за наредни случувања. Можеби некој не сака да ги знае финалистите. ;)

5. renne

renne Истакнат член

Се зачлени на:
    23 април 2012
    Пораки:
    177
    Допаѓања:
    19

6. Leticia

Leticia Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2011
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    8
    па убаво пишува дека тој што е во спојлер иде во финале ако не сакаш да дознаеш не отварај и то је то ! ;)

7. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    ^не сме ние арапи па да читаме од позади :D требаше прво да пишеш ќе оди во финале, па после скриениот текст. :) нема везе,више прочитав, но пишав ете за друг пат да се назначи,позз

инаку сега за сега според мене (иако незнам колку финалисти ќе има 3/4/5), треба во финале да бидат: Влада,Себастијан,Милан,Алекс(иако ич не ми се допаѓа)...според мене тие се највеќе спремни

8. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Mислам дека ќе има 3 финалисти, како и предходните емисии.

9. Butterfly77

Butterfly77 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2011
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    77
    Јас за Маја Лена навивам.Многу ми е фина. :)
    Вчера Никола и промрчи,бог да чува,он ќе и кажува што незнае газот да го мрдне ! |(

10. Neodlucna

Neodlucna Популарен член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    854
    Допаѓања:
    1.053
    Никола се држи до тука и уште ке се држи затоа што од пред да се поделат во две племиња е пријател и во пакт со огнен себастијан влада.
    А за Ава... сите и се смеат и ја гледаат со предрасуда,затоа и неможе да успее во соединетото племе. мене лично и е симпатична и најубава од сите женски,на пуст остров без кремче,чешел изгеда чисто,и слатко. Конкетно сте приметие ли лицето колку и е чисто и брчки нема а не онаа кристина ко баба пропадната.
    Алекс сум ја гледала на фарма пред неолку години,ама хрватска фармане ко овие на пинк глупостиве, и беше многу интересна исто издржа до при крај,но за неа мислам дека е глумица права.
    А што значеше тоа Јелена и Жаре што збореа дека МИлан кажал конкретно зошто му е потребна наградата и затоа жаре за него ке гласал?Инаку Милан ми е грозен,комплексаше се гледа.нешто се прави фин и се смее со сите па ко ке победи во нешто се мава во гради ко....прави некоја поза ко Химен :D

11. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Жаре е луд. Хаахаха, како ја имитираше Ава. :rofl: И 100% ова е негова идеја, да се појават такви на советот. :D

12. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.305
    Вчера сите и скратија живот на Алекс само за да не победи во една мала борба...
    Се ослободија од неа..сега за сега.
    што мислите,кој ќе победи?? :D

13. Neodlucna

Neodlucna Популарен член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    854
    Допаѓања:
    1.053
  14. Neodlucna

Neodlucna Популарен член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    854
    Допаѓања:
    1.053
    не навивам за него но мислам Влада :)

15. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    5.566
    Па затоа спојлер се вика. Оти има нешто што некои луѓе не треба да видат. :)

Мене ме нервира што и се нас'скаа сите на Алекс. Многу ми е слатка и дај боже до финале да стигне! :)

16. analia13

analia13 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2010
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    31
    Потполно се согласувам со тебе Жре е луд а вечер пред племенскиот ќе го имитира и Андрија

Иначе не беше фер што не и оставија ориз на Ава бидејќи јасно и гласно Андрија рече дека истата вечер ќе се врати

17. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Ах Жаре луда главо ме пресмеа. :rofl:
    Денес има да се газиме од смеење, овој си праи циркузи, и другиве го пратат. Али ако, нема веќе што друго да прават, нека се будалеат.

Кристина толку покварена излезе, мајке ми Миа била за нешто во право. Како се бутка, лизни-мазни со Никола, и со останативе мушки, арно ама векот во племево нема многу да и потрае ни нејзе ни на Мартина, нејзината вечна сопатничка. Таман коа ќе видат маживе дека има жени покрај нив, ко од чума ќе гледаат да се ослободат. Еб*те машките, еб*те. Плачи пи*ки се сите, алфа мужјаци. :up:
    И сега сфатив дека Радован е најасалниот играч во овој Срвајвер. Голема штета.
    Искрено, колку подволични има во племево, најдоа за Алекс да кажуваат. Тие меѓу себе живи ќе се изедат само жена да нема околу нив, педерчишта ми се страшни. :x Па уште се жалеше Себастијан дека Алекс му рекла дека ќе го пушти, а не го пуштила. Дојде време, `најкомплетниот` играч да се буни зошто некоја жена не го пуштила да победи, оу мај гад. |(

Вечер ќе и кажеме довиџења на шлакнатата, ваљда.
    И веќе оваа тупа лажно добра атмосфера во племево ми иде на живци. Јао, сви се волимо, ама дојде ли за игра ... значи стварно недај боже да не си дволичен таму, не ти бега аувидерзен! :|

На MandyLane му/ѝ се допаѓа ова.
  18. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.784
    Допаѓања:
    25.241
    И Милан шовинистот испадна поасален од Кристина и Себастијан. Какви олоши еј, ц ц ц ц...

19. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.148
    Лелел кои подмолни играчи излегоа Себастијан и Огњен,се исплашија од тоа дека Алекс ќе победи и ќе биде еден чекор поблиску до финалето и ете веднаш ја отфрлија од играта, тоа значи само дека ја гледаат како конкуренција .Многу се разочарав од Кристина од нејзиното лицемерие и повеќе не ми е фаворит .Јас разбирам дека ова преживеан и дека секој смислува тактика и наоѓа начин како да преживеее односно да победи ама барем да се биде фер нека се потпрат на своите способности а не на тоа како да го зезнат некој друг .За мене пример за најдобар такмичар во преживеан беше Тони Зен и искрено многу ми е жал што тој не победи ,значи дечкото имаше и физички способности и одлични карактерни особини ,успеа да влезе во финале благодарение на свој труг и заслуги а не оти играше подмолно.Многу ми е жал што Ава,Мартина ,Невен стигнаа до обединување на нивно место требаше да бидат Радован,Јелена и нашиот Жаре .Нашиот Жаре е спретен но во борбата со марко немаше среќа со тие клучеви . Огњен и Себастијан со таа глупава нивна тактика да ги изгласаат посилните играчи кои им се конкуренција не верувам дека ќе бидат победници затоа што сепак овие отфрлените гласаат и одлучуваат за победникот а сигурно не се глупави својот глас да им го дадат на некој што ги зезнал.Изненадена сум од Милан и тоа позитивно поради тоа што мислам дека игра шесно и фер..Во никој случај не се согласувам дека Себастијан и Владо или Никола кој и да беше се најкомплетни такмичари ,за Себастијан кажав веќе зошто а овие другиве двајца не ми оставиле никаков впечаток .

20. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Кристина колку е подмолна, мајке ми.
    Не можам органски да ја смислам, а до пред некое време онака ми беше, неутрална.
    Bitch! :devil:
    Повеќе би ме радувало она да испадне него Ава.
    И Себастијан и Огњен исто, а за Себастијан исто до пред некое време симпатичен ми беше.
    Говеда ниедни, се ќе направат само Алекс да не победи, а арно рече Јелена сега како бела мечка е заштитена.Уф, колку ми е мерак да влезе во финале.
    Никола и Маја Лена шушумиги како Ава, само се умилкуваат и се упикуваат, а во борби или се провлекуваат (како случајот со Маја Лена во предходнава борба).
    Мартина изведува некоја позитивна, си певуцка само, ама кога се најдоа пак со Кристина си се врати на старото.Офца.