"Била сан сигруна да чу дја испаднен јуче на племенскииииисх савјеттт, сх, али добријем са сххш добријем се врача сх". - Ава, лигушка. Кое добро, кои гачки кажуваш, мор? После срвајвр, на "рехабилитација" кај нас, добро би ти дошла.
Невен и Марко избацени , остана Ава во игра нереди и несогласувања низ светот , - "лугето си го кажаа своето и со пародии и плакати "доле АВА" ги поплавија улиците .Гореше насекаде и улиците беа исполнети со изгорени коли и разбиени стакла. Страшна работа.... Кажа случаен минувач кој беше во близина на протестите .... Власта презема мерки еве неколку снимки http://www.youtube.com/watch?v=I0MkATcn ... ntrinter=1 http://www.youtube.com/watch?v=5NuDxRb0 ... re=related http://www.youtube.com/watch?v=3xWiBCIxjIk&feature=fvst
Ништо чудно, може, се си може... Ама што дека ќе добие награда, кога мозок не се купува? Ако таа има тактики и сите ги зезна, ама нема мозок, тоа е факт. Еј, да излезела со чист образ? Хаха, таа самата се оцрнува, и остава лош впечаток. Пак, гледа кој можел да ја погледно во очи кој не. Ајде нека оладат импресиите, да си легнам убо, и за утре ќе оставам простор за коментирање. Се надевам само дека нема неа да ја сонувам, само тоа не.
човече не ми се верува аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! која цимипизда ааааааааааа неможев да гледам више и го исгаснав тел. кое лижење газови божее неможам да поверувам. па за другите што ја спасија аааауууу кои дебили бе па не гледаат дека само им се умилкуваше толку се глупави ааааааааа ова премина граница на издрживост навистина оваа ава испадна најпаметна од сите. и рака ке му пружам за толку памет со има
Па уште ги слушам овие педе*чињава, најмалце биле спремни овие двајца, т.е не заслужувале во обединувањето да влезат. А со што Ава побогу заслужила, ја би ја очупала така добро, ќе ја претепам, од земја ќе ја дрецкам, да и излезе `добротата` од нејзе. Очајна еј, до кој степен е очајна, бедна и мизерна, отиде од колец на колец, индиректно кажано: `Мооооооооооооолим вас, пустите мееееееее` Гадура еј, ми се гади кога ја гледам така подмукло се смее, што се смееш мори смрдло една, која добрина ја има, само гледа да напакости на некој, и за да си го спаси гзот дојде време и гаќи да пере на рака, и да моли за да не ја избацат. Еб*ти гордоста што ја има. Ветувам дека ќе се качам на Порта Македонија кога ќе ја видам во отпадот. Сеуште се надевам дека постои мозок кај другиве, и дека еднаш засекогаш ќе ми ги скратат маките да ја гледам како се мотка наоколу. Фацата кога ги даваат сите, кои редни броеви се за гласање ми е страшна. Луѓе, ко права благо-солено-кисела ретардирана особа.
majlisekrsti: ова не е нормално, АВААААААААААА, девојкава живее со поговркана: роди ме мајко среќна и фрли ме на улица Ако Ава не лета следна,ќе лета телевизорот преку тераса
Добро едно не сфаќам, шо му беше толку смешно за толку да падни од смеа? Значи не ја варам,ама она ич
лелееее ку*кава не ја можам, пак се извлече значи како догура до овде, им збореше на милан себастијан и на уште некој, демек ќе ја повределе ако гласале за нејзе (исто ко да ги молеше) И тоа на почетокот вика демек не и е гајле ако излезе, а кога го изгласаа Невен таква возбудена на сите им се заблагодаруваше ку*ка Највише ме изнервира кога се смееше коа го изгласаа Марко.. цц Дај нека ја исфрлат, не можам да ја глеам више, разбирам дека другиве сакаат да ги исфрлат тие што им претставуваат конкуренција, ама ова више претеризам
Да видам да не верувам. Глупата Ава ги изигра и преврти ПАМЕТНИТЕ Огњен,Себастијан,Влада,Милан. Кој само муабет им го сврте на Милан и Себи ејјј...А Огњен па што толку тупеше додека беа раздвоени дека Ава треба да испадне,сега ни еднаш не гласаше за неа.
Донекаде и паметно постапија бившите членови на Борука, да си ја користат Ава како лута резерва (која навидум наивна, едни ја спасуваат од жал, а други мислат дека можат да и' вршат влијание па ја користат да ги елиминираат силните конкуренти), ама чувствувам дека потоа ќе се јадат меѓу себе . А, во главата на Ава што се крие, тоа се прашувам дали и самата знае зашто како што ја гледаме целата е збрка.
Значи, наредната сезона и јас се пријавувам на Survivor, ќе перам гаќи и чорапи и финалето не ми бега Не ми се верува дека Ава стигна до овде ,таа требаше прва да лета ццц
Како бе како?! Оваа овцава пак се спаси. А бев сигурна дека ќе излезе Кои муабети им ги свтре на Милан, Влада и Себастијан ејј. Какво шоу направи. Глупа гуска ! Како се смееше кога излезе Невен ама кога кажа Андрија дека уште еднаш ќе се гласа и ја снема насмевката. Ама како арогантно ги нападна Невен и Марко у таа собата за гласање. Иди мори пери чорапи и така за ништо друго не те бива, ми се гади од тебе . Ајдее пакувајте куфери наредна година сите на Survivor ќе переме чорапи и финале не ни бега !
Марко уште непојден се врати. Уште толку да му е криво, подобро воопшто и да не го напуштеше Островот на отфрлените. А најпоштен е од сите, и најпринципиелен. И не беше лош во борбите воопшто, има памет и способен е психички. Невен, може даваше глупи изјави дека бил дојден за уживање и ме нервираше, ама во борбите беше физички спремен и успешно ги совладуваше. А Ава што од горенаведеното? Ништо. Таа е обична гуска што 2 реченици не знае да сврзе и остана. Едино за обавување на женските работи 100% и за да ги елиминираат Невен и Марко што се поспремни стопати од неа. Меѓу Ава и другиве гледам меѓусебна, обострана корист. И она си остана а треба само да си продолжи како и досега ништо посебно да си тера, и тие имаат особа која кога сакаат можат да ја избацат зошто е најнеспособна од цел Срвајвр, а сепак ја чуваат за да ја елиминираат конкуренцијата, што Ава дефинитивно не е па си викаат нека седи. Плус и и се смеат на глупостите, знаеме сите како она пати по пажња, attention whore. Најтрагикомичен момент е моментот кога сите одбацени ја очекуваат Ава по секој племенски совет, а таа никако не доаѓа