Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    "Била сан сигруна да чу дја испаднен јуче на племенскииииисх савјеттт, сх, али добријем са сххш добријем се врача сх". - Ава, лигушка. Кое добро, кои гачки кажуваш, мор?
    После срвајвр, на "рехабилитација" кај нас, добро би ти дошла. :nod:

2. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Невен и Марко избацени , остана Ава во игра

нереди и несогласувања низ светот ,

- "лугето си го кажаа своето и со пародии и плакати "доле АВА" ги поплавија улиците .Гореше насекаде и улиците беа исполнети со изгорени коли и разбиени стакла. Страшна работа....
    Кажа случаен минувач кој беше во близина на протестите ....

Власта презема мерки

еве неколку снимки

http://www.youtube.com/watch?v=I0MkATcn ... ntrinter=1

http://www.youtube.com/watch?v=5NuDxRb0 ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=3xWiBCIxjIk&feature=fvst

На Monna.Monna, CIA, Dgirlll и 5 други им се допаѓа ова.
  3. StefanS

StefanS Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2011
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    27
    ЛЕЛЕЕ.... Ава - крава опет се извуклаа! :envy:

4. perlaa

perlaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2011
    Пораки:
    1.223
    Допаѓања:
    788
    Нема да ме чуди ако Ава победи :D

На FortuneTeller.xD, Cacy, Srekicka и 2 други им се допаѓа ова.
  5. StefanS

StefanS Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2011
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    27
    хахахаххаха е веќе се е можно :rofl:

6. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Ништо чудно, може, се си може...
    Ама што дека ќе добие награда, кога мозок не се купува?
    Ако таа има тактики и сите ги зезна, ама нема мозок, тоа е факт.
    Еј, да излезела со чист образ? Хаха, таа самата се оцрнува, и остава лош впечаток.
    Пак, гледа кој можел да ја погледно во очи кој не.
    Ајде нека оладат импресиите, да си легнам убо, и за утре ќе оставам простор за коментирање. :D
    Се надевам само дека нема неа да ја сонувам, само тоа не. :lol:

7. macigv

macigv Активен член

Се зачлени на:
    1 март 2012
    Пораки:
    82
    Допаѓања:
    12
    човече не ми се верува аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    која цимипизда ааааааааааа неможев да гледам више и го исгаснав тел. кое лижење газови божее неможам да поверувам. па за другите што ја спасија аааауууу кои дебили бе па не гледаат дека само им се умилкуваше толку се глупави ааааааааа ова премина граница на издрживост навистина оваа ава испадна најпаметна од сите. и рака ке му пружам за толку памет со има

8. perlaa

perlaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2011
    Пораки:
    1.223
    Допаѓања:
    788
    Само како се смешка.

Прикачени фајлови:

9. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Па уште ги слушам овие педе*чињава, најмалце биле спремни овие двајца, т.е не заслужувале во обединувањето да влезат. А со што Ава побогу заслужила, ја би ја очупала така добро, ќе ја претепам, од земја ќе ја дрецкам, да и излезе `добротата` од нејзе. Очајна еј, до кој степен е очајна, бедна и мизерна, отиде од колец на колец, индиректно кажано: `Мооооооооооооолим вас, пустите мееееееее` :puke:
    Гадура еј, ми се гади кога ја гледам така подмукло се смее, што се смееш мори смрдло една, која добрина ја има, само гледа да напакости на некој, и за да си го спаси гзот дојде време и гаќи да пере на рака, и да моли за да не ја избацат. Еб*ти гордоста што ја има. :puke:

Ветувам дека ќе се качам на Порта Македонија кога ќе ја видам во отпадот. Сеуште се надевам дека постои мозок кај другиве, и дека еднаш засекогаш ќе ми ги скратат маките да ја гледам како се мотка наоколу.

Фацата кога ги даваат сите, кои редни броеви се за гласање ми е страшна. Луѓе, ко права благо-солено-кисела ретардирана особа. :puke:

Прикачени фајлови:

На Monna.Monna, CIA и BoaVista им се допаѓа ова.
  10. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    :worried:majlisekrsti: ова не е нормално, АВААААААААААА, девојкава живее со поговркана: роди ме мајко среќна и фрли ме на улица
    Ако Ава не лета следна,ќе лета телевизорот преку тераса

На StefanS му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.226
    Добро едно не сфаќам, шо му беше толку смешно за толку да падни од смеа?
    Значи не ја варам,ама она ич :devil: :@ :devil: :@

12. passion.for.fashion

passion.for.fashion Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2010
    Пораки:
    396
    Допаѓања:
    87
    лелееее ку*кава не ја можам, пак се извлече :x значи како догура до овде, им збореше на милан себастијан и на уште некој, демек ќе ја повределе ако гласале за нејзе (исто ко да ги молеше) |(
    И тоа на почетокот вика демек не и е гајле ако излезе, а кога го изгласаа Невен таква возбудена на сите им се заблагодаруваше |( ку*ка :x Највише ме изнервира кога се смееше коа го изгласаа Марко.. цц :@
    Дај нека ја исфрлат, не можам да ја глеам више, разбирам дека другиве сакаат да ги исфрлат тие што им претставуваат конкуренција, ама ова више претеризам :swear:

13. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Да видам да не верувам.
    Глупата Ава ги изигра и преврти ПАМЕТНИТЕ Огњен,Себастијан,Влада,Милан. :D :D

Кој само муабет им го сврте на Милан и Себи ејјј...А Огњен па што толку тупеше додека беа раздвоени дека Ава треба да испадне,сега ни еднаш не гласаше за неа. |(

На CharmedGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  14. The.Crab

The.Crab Истакнат член

Се зачлени на:
    24 февруари 2011
    Пораки:
    629
    Допаѓања:
    370
    Донекаде и паметно постапија бившите членови на Борука, да си ја користат Ава како лута резерва (која навидум наивна, едни ја спасуваат од жал, а други мислат дека можат да и' вршат влијание па ја користат да ги елиминираат силните конкуренти), ама чувствувам дека потоа ќе се јадат меѓу себе :rofl: . А, во главата на Ава што се крие, тоа се прашувам дали и самата знае зашто како што ја гледаме целата е збрка.

15. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.170

Само некој да се осмелил да гласа за Ава, по пат на смс... :wasntme:

На CharmedGirl и LilBaby им се допаѓа ова.
  16. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.195
    ^^
    Хахаха, сликава со Џон Клис ептен си ја погодила :D

На Elennaa му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Abby

Abby Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2011
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    92
    Значи, наредната сезона и јас се пријавувам на Survivor, ќе перам гаќи и чорапи и финалето не ми бега |(
    Не ми се верува дека Ава стигна до овде ,таа требаше прва да лета ццц :swear:

На Maxymous му/ѝ се допаѓа ова.
  18. M.a.r.i.l.y.n

M.a.r.i.l.y.n Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2011
    Пораки:
    852
    Допаѓања:
    722
    Како бе како?! Оваа овцава пак се спаси. А бев сигурна дека ќе излезе :@
    Кои муабети им ги свтре на Милан, Влада и Себастијан ејј. Какво шоу направи. Глупа гуска :swear: ! Како се смееше кога излезе Невен ама кога кажа Андрија дека уште еднаш ќе се гласа и ја снема насмевката. Ама како арогантно ги нападна Невен и Марко у таа собата за гласање. Иди мори пери чорапи и така за ништо друго не те бива, ми се гади од тебе :puke: .
    Ајдее пакувајте куфери наредна година сите на Survivor ќе переме чорапи и финале не ни бега :devil: !

19. StefanS

StefanS Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2011
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    27
    А вчера Марко за малку ќе паднеше :lol:
    Како се сопна... :$

20. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Марко уште непојден се врати. Уште толку да му е криво, подобро воопшто и да не го напуштеше Островот на отфрлените. А најпоштен е од сите, и најпринципиелен. И не беше лош во борбите воопшто, има памет и способен е психички. Невен, може даваше глупи изјави дека бил дојден за уживање и ме нервираше, ама во борбите беше физички спремен и успешно ги совладуваше.

А Ава што од горенаведеното? Ништо. Таа е обична гуска што 2 реченици не знае да сврзе и остана. Едино за обавување на женските работи 100% и за да ги елиминираат Невен и Марко што се поспремни стопати од неа. Меѓу Ава и другиве гледам меѓусебна, обострана корист. И она си остана а треба само да си продолжи како и досега ништо посебно да си тера, и тие имаат особа која кога сакаат можат да ја избацат зошто е најнеспособна од цел Срвајвр, а сепак ја чуваат за да ја елиминираат конкуренцијата, што Ава дефинитивно не е па си викаат нека седи. Плус и и се смеат на глупостите, знаеме сите како она пати по пажња, attention whore.

Најтрагикомичен момент е моментот кога сите одбацени ја очекуваат Ава по секој племенски совет, а таа никако не доаѓа |( :rofl:

На macigv му/ѝ се допаѓа ова.