Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. Unique.chick

Unique.chick Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    2.391
    колку има да биде интересно на крај кога оваа златнава 5торка ке треба да се растури и кога ке треба да гласаат еден против друг.. онаа Мартина не можам да ја сварам исто така и Кристина .. мене Алекс ми е најдобра .. а за Аваааааа НО КОМЕНТТТТТТ !!!!

2. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Јас не знам што се чудите за Ава. Кој е подобар играч Ава или Марко? Ава или Невен? -Нормално дека Невен и Марко! Епа тогаш сигурно дека попрво ќе ја елиминираат конкуренцијата, отколку некој со интелегенција ,,еден Буш,,. Никола и Маја да не беа подобри од Радован? Не беа, ама Себастијан кажа дека ќе гласа за него, затоа што е добар играч и утре би можел заради него, он самиот да биде загрозен. Се е тактика...

На ana.ubavkata и Sara123 им се допаѓа ова.
  3. Sanniii

Sanniii Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    1.293
    Допаѓања:
    3.114
    Ава ги сврте сите со нејзината "искреност" и приказни за мали деца. Денот кога беше племенскиот совет се врткаше наокулу и на сите им плачеше како и било тешко. Ќе ја заболело ако гласале некои личности за неа, ма немој. Вака така ќе си стигне таа до финале. Убаво рече Станија, на крајот испадна најпаметна од сите. Па како подмолно се смееше кога ги исфрлија Невен и Марко. |(

4. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.305
    Навистина Ава сите ги шутна. :D
    Вака така итра и стаодлива се покажа.Одлична глумица.Епа сега..тие искрените неможат да опстанат треба и малку нешто да се замачка.. :lol:
    ~Драмско Студио-Ава ~ 8)

5. femina11

femina11 Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2010
    Пораки:
    553
    Допаѓања:
    227
    Не знам зошто сите сте се свртиле против Ава,ова беше очекувано од неа. Какви се глупости правеше до сега, така да ова не е ништо ново. Работата е што целата игра ја водат Себастијан, Милан, Владо, Огњен,Кристина и Мартина, а резерва им се Никола(кои нема поима од животот) и Маја Лена(која е ни ваку ни таму). Алекс добро направи што освои имунитет зошто наредна за излегување ќе беше таа.
    А за Ава,ако не сега би требало да биде наредна за излегување. Сите му се чудеа цел премески како се однесуваше.

6. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    Мартина и Кристина ми се одвратни незнам тие што придонесоа во племињата пак никој не гласа за нив Мартина со нејзионата килажа е толку тромава што ни за една игра не ја бидува башка да не зборувам што сите пријатели кои имаа доверба во неа ја загубија довербата,2те ми се одвратни немаат свој став а и незнам кој ги познава и што бараат во шоуто дволични се,Алекс ми е супер има став има карактер борбена е има свое ЈаС што е најбитно за во ова шоу другите не ги коментирам не ми се интересни за Жаре ми е криво што испадна и за Радован тие повеќе треба да се во обенувањето од лиглото Никола или поттрчката Маја незнам луѓево со кој памет гласаат на племенските совети шта чеш...

На Maxymous му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Butterfly77

Butterfly77 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2011
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    77
    Значи подолго време читав и слушав дека Маја Лена викала да не ја праќаат кај мајка и?
    Што ви е бе? Кога го рекла Маја тоа? На почетокот? Ма дај бре.
    Некој им забрани да не гласаат? Ете и без имунитет вчера имаше некој глас?
    За разлика од Ава,Мартина,Никола,Невен и Марко она нешто праи,не е битно дали готви или чисти камп,битно не седи и не тропа глупости како Ава. Ја стварно незнам што бара Ава овде? Што ми глуми?
    Чувства,емоции,какви чувства какви емоции,тука си дојдена да преживееш,ова е П Р Е Ж И В Е А Н !

8. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    ^ Да те поправам, Маја Лена имаше вчера имунитет, беше во тимот на Себастијан. ;)

9. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    5.566
    Алекс има 33 години?!?!?!! :o
    Аман бре мене на 25 ми личи.
    Прекрасна ми е и без шминка дури. :)

10. Butterfly77

Butterfly77 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2011
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    77
    Вториот пат кога гласаа. ;)

11. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    „Хвала дечки!“ |( ај да видиме до кога ќе се спасува со молење и цимолење. Ма иди пери рубље!

12. Amelia

Amelia Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    2.232
    Допаѓања:
    1.639
    може ли линк од вчерашната епизода не гледав како ги имитира!!!!!
    А за вчера немам коментар оваа АВАА :puke: :puke: :puke: газо лижачката ме ми е јасно како успеа да останее :@ :@ :@ , и самата не знае колку е глупа шушумига некојаа . Поради неа испадна Марко, а тој ми беше најкоректен играч. За Мартина на почетокот имав лошо мислење, потоа откако дојде во Борука го променив, но сега ми е најодвратното суштество како можеше да гласа за Марко и покрај тоа што и беше единствениот пријател во БОРУКА, МАРТИНА=КРАВА ДЕБЕЛА

На lola-86 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    На Amelia му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Leticia

Leticia Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2011
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    8
    Ја без тебе као Јелена без свој Стап ! :D :D

Прикачени фајлови:

• hqdefault.jpg
      hqdefault.jpg
      Големина на фајлот:
      24,5 KB
      Прегледи:
      309
  15. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    Дали некој ги знае финалистите??????????

16. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    :D леле се пресмеав.
    Ава досега требаше да биде испадната но со ја ЧУ ДА ПеРЕм чаРапе се спасваше секогаш искрено женава незнам што бара у преживеан и незнам што професија има 18годишна девојка или 16 годишно чупе би имале појак карактер и поцврст став од неа а и мене ми е доста од нејзиното цимолење се спасивме од врескањето на Александра почна таја 40дена се бре таму не се 400 грефчиња

17. ana.ubavkata

ana.ubavkata Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    59
    Мене мило ми е што вчера искочи Невен,си заслужи.Како што кажа Себастијан,со ништо не придонесува за племето.Се излежава по цел ден,а во борбите со скрстени раце си седи |(

18. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.305
    И мене ми е мило што Невен излезе и стана дел од советот ~
    А Марко несакав да го избркаат..ама тоа е. :)

19. cacikr

cacikr Истакнат член

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    243
    Сакам некоја да ми разјасни зошто повеќе ги нема Станија и Александра?

20. SmilerGirl

SmilerGirl Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2011
    Пораки:
    400
    Допаѓања:
    262
    Беа дисфалификувани поради кршење на правилата (се степаа и се караа).