Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    ^ За Алекс не коментирам, ама Маја Лена заслужено? Хммм... НЕ!

На Tashaa му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    ^Маја Лена никако заслужено, не не не

На Tashaa му/ѝ се допаѓа ова.
  3. femina11

femina11 Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2010
    Пораки:
    553
    Допаѓања:
    227
    ^ Нити Маја Лена нити Никола не заслужија да бидат дел од обединувањето.
    Туку сега ми текна лани се сеќавам дека кога беше обединувањето нели имаа ручек и бањање,оваа година ништо. Абе овие вошки ќе фатат. :rofl: :lol:

4. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    ^ За сметка на тоа ручање едно и единствено тогаш и бањање, овие 100 пати имаа за награда ручек, па не знам балкански специјалитети, па плус имаат одлична клима, чиста вода, за разлика од барите и мочуриштата на Филипини. Плус, они јадеа секакви инсекти, овие само што ги видоа паднаа у несвест. Да не зборам за игрите кои се глупи во споредба со првиот Срвајвер. |(

Све у свему, овие `Виповци` се највеќе поштедени од природата, а и од организаторите. :)

На Elennaa му/ѝ се допаѓа ова.
  5. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Oооо мај гад. Читам интервју на Накова, раскинала со бизнисменот, ама 100% сум сигурна кажуваше српски, овој пат вика не скопски бил. Јеах да. Може со макрото раскинала договор, а не со дечкото кој всушност непостои.

Него друг ми е муабетот. И сеа била слободна женска и можела да ги искористи понудите.
    Се сликала за Викторија Сикрет па може повторно со нив ќе соработувала. :rock:
    WTF?
    Oј лечи се мори. Викторија некоја си фирма од Свирипичино ако е може тогаш да си соработувала.
    Ненормална бре, ненормална.
    Сигурно ја викаат поблиските нагалено АНГЕЛ, дека е ангел на викторија сикрет, нали.

На LilBaby, Smilly, Nine25 и 2 други им се допаѓа ова.
  6. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.170
    Ава, останала со 4 машки да се бори, ма копала...
    Како кажува, ко да орала, е.аго.
    А Никола, со неговиот црногорски. Кристина је отишла да се „дочера“. :D

Ама не озбилно. Какви се овие борби бе? Што им е?
    Во буквално секоја игра за награда, вклучена е и храната. Како беше во минатите, се сеќавате?
    2-3 борби дали имаше за храна. Единствено, што им даваа витанови, ништо друго.
    Борбиве, да им отиде некоја баба во вторник, и да победи.
    Баш во минатите, имаше во кал се бореа, што не правеа. А сега..
    Пребарав и слики.

И ме замрзе. Има уште многу игри на јутуб, ама треба принт скрин... сложена математика. :wasntme:

На simon4etooo му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Дефинитивно во овој серијал се најразмазени, нај награди добиваат.
    Али Ава збори како нива да орала а не дека ископала едно дупче

8. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Once upon a time a girl was born

The oracle said this girl , will be a hero one day ...it will stop the Evil Snake Empire, it will stop the Strong and fearful Crocodile mercenaries....

Ava was her name.
    But a warning must be given .... She will have one fear, one weakness ...

Weakness that no man can handle , that no Empire can see ...

That weakness is

CHICKENS

(Преземено од изјавата на Ава дека не се плаши од крокодили и змии туку од кокошки и гулаби)

Fear from animals level

= [​IMG]

На CharmedGirl и BlackSwan5 им се допаѓа ова.
  9. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Да ви кажам се поглуп станува овој Преживеан.
    Се согласувам со оној погоре коментар. Првиот Преживеан беше преживување во права смисла на зборот. Се гледаше огромната желба на натпреварувачите да победат, се бореа со сите сили. Товар на грбот, игри за рамнотежа по два-три саата а не ова само копање, местење коцки, како игри за забавачиња |( . А да не зборам за тоа дека таму повеќе ќе се поправат од сета таа храна што им ја дават за награда отколку што гладуваат и преживуваат.

Фаворити ќе ми останат Владо, Никола, Себастијан и Алекс и се надевам дека некој од нив ќе победи. Ама ова нема веќе смисла, никакво преживување не е ова според мене туку неплатен одмор на Костарика.

На Elennaa и Miss-Angie92 им се допаѓа ова.
  10. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
  11. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    И самите прочитајте :puke:
    http://www.telegraf.rs/jetset/197089-seksale-se-s-crncem-stanija-i-aleksandra-u-trojci

12. DzingrlakaDzikica

DzingrlakaDzikica Популарен член

Се зачлени на:
    26 март 2012
    Пораки:
    803
    Допаѓања:
    2.634
    ^ Дрн дрн Милојко.. |(
    Као и секоја година шо мора да има некоја исфорсирана фаца, па така и оваа во Survivor ја имаме Станија ( не е фаца, ами краставица) за која шо ќе се каже 1001 приказна. Искрено не верувам дека е точно..

Дај молим те.. :D

13. pafpaf

pafpaf Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2011
    Пораки:
    173
    Допаѓања:
    109
    Јас не верувам во овие приказни на таблоидите,мислам дека се глупости. |(

Инаку по онаа игра минатата недела каде си одземаа животи,се виде кој со кого како стои и каков е.Се покажа дека од машкиот клан од Борука единствено цврст клан се Огњен и Влада,додека Себастијан и Милан би можеле да испаднат ако сами не изборат финале.Друг цврст клан се Кристина-Мартина-Никола и ако се здружат со овие двајца,можат да ги исфрлат сите останати. :^)

Еве вечер што ќе се случува.
    Kristina i Sebastian vraćaju se natrag u pleme, no vrlo šturo prepričavaju plemenu kako im je bilo da ih ne rastuže i ne naprave ljubomornima. Kreće igra za osobni imunitet, no postoji jedna caka - onaj tko misli da nije ugrožen na idućem plemenskom savjetu, ne mora igrati i dok se drugi bore, može jesti koliko ih volja, ali samo dok traje borba. Tu su tortilje na sve načine, egzotično voće i grickalice.

Čak pet natjecatelja odlučilo je ne sudjelovati u borbi, već najesti se. To su Milan, Vlada, Nikola, Ognjen i Aleks! Ostali moraju balansirati na postolju, ćupovima na glavi. Martina želi ostati što dulje u igri kako bi ostatak plemena mogao jesti što dulje. Ostaju ona i Sebastian. Sebastian je pobijedio i dobio osobni imunitet.

U potragu za tajnim imunitetom, slučajnim odabirom otišla je Maja Lena. Razočarana je, jer nema volje tražiti ga i umorna je.

14. OneDirection

OneDirection Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2012
    Пораки:
    468
    Допаѓања:
    238
  15. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    ^Дај боже да е вистина, зошто тек тогаш Јелена ќе биде мојот фавори

16. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Преживеан не е она што беше, и сега ги сваќам некои натпреварувачи што рекоа дека отишле за одмор, промовирање, сликање и покажување на гради, целулитен г'з итн. :D
    http://www.rtl.hr/rtl-sada/magazini/studio-45/24437/ CELA EMISIJA
    Neven sasuo Avi u lice sve što ga je smetalo!
    SVAĐA U EMISIJI UŽIVO
    Sam izbor gostiju u novoj emisiji 'Studio 45' naše Antonije Mandić odavao je da će se nešto zanimljivo događati tu večer, a za zabavu su se pobrinuli Neven i Ava, odgovarajući na pomno odabrana Tonkina pitanja.

Antonija Mandić je u sinoćnjoj emisiji Studio 45 na RTL-u 2 ugostila natjecatelje Survivora, starletu Avu Karabatić, modnog stilista Nevena Ciganovića i pjevačicu Martinu Vrbos.

Sam izbor gostiju odavao je da će se nešto zanimljivo događati tu večer, a za zabavu su se pobrinuli Neven i Ava, odgovarajući na pomno odabrana Tonkina pitanja.

Situacija se 'zakuhala' kada je Ava počela objašnjavati da je ona među natjecateljima bila najiskrenija i kako je u Kostariku stigla bez prijatelja koje je otprije poznavala da je štite.

Na to se pobunio Neven jer smatra da je on bio jedan od onih koji se najviše zalagao za nju te ga je pogodilo što se Ava prikazuje kao žrtva.

Misli da su njezine suze neiskrene jer je, kako kaže, njima samo željela pokazati ostalim natjecateljima Survivora da želi ostati u showu i plačem je molila da je zadrže.

"Nevene, stvarno ne želim da ova emisija bude cirkus", rekla je Ava Nevenu ne želeći se dalje svađati.

Cigi joj je na to samo odgovorio: "Onda se nisi trebala tako srediti", potkopavajući i dalje izbezumljenu Avu koja je samo željela sebe objasniti — with Neven Ciganovic Privatno, Martina Vrbos Privatno and Ava Karabatic.
    Циркузи, а инаку убаво и кажал Невен, незнам јас зошто и ја поддржаваше Ава. :puke:
    Нема што да се коментира веќе, се е видено и чуено, дури и не пратам преживеан, само вака преку страниве, или само малку ќе се подзавртам во телевизорот.

Уште една слика, мене ми се симпатични овде. :D

17. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.170
    Аууу, Глоси. Фала, ме изнасмеа. :D
    Како и го спопика Невен на Ава. :rofl:
    Па уште ова листата за најомраженијих такмичара. И се изнасмеа на нејзе, цело време, јаооо. :D
    А озбилно, многу замара да ја слушаш што збори. :^) Она била морална победничка. :muscle:
    Jас не гледав повратак у цивилизацију, па сега видов Невен кога рекол:
    Глупа је цура, морам признат да је јако глупа.
    Није глупа.
    Глупа је Марко. :D
    Невен, ти симнувам капа. :bow: :bow: :bow:

На Glossy-girl му/ѝ се допаѓа ова.
  18. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Дај боже да е точно. Баш би сакала да се врати. Тотало го сменив мислењето за неа од почеток на Срвајвр до сега. Секако на позитивно. Сега ми е една од омилените.

19. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Ви се чудам како можете Јелена да ја фаворизирате. Типкава е оток невиден. Болна е да се врати и си мисли дека е нешто многу сарвајверски тип, а она гревче прва ја шитнаа.

Толку негативна енергија во едно суштество не сум видела досега. |(

На Rozich, Srekicka, Miss-Independent и 2 други им се допаѓа ова.
  20. StefanS

StefanS Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2011
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    27
    Пред се борбена е и го сфатила Survuvor како што треба. Дошла да преживува. Воопшто не се жали дека и фали храна,кревет ова она... второ искрена е. А пред се прва испадна,заслужува да се врату!