Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    ^потпис за текстот за елена. И тоа, испадна бидејќи уште од старт им рече што не им чини, а они такви не сакаа,туку сакаа што побрзо да се осигураат едни меѓу други.

2. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    Aва барем да јадеше,,тоа ке и останеше :lol: :lol:

3. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Девојката е опседната со Марко , ја предаде и сеа демек нешто ја црпи радоста на туѓа несреќа или така нешто ..... иако не признава ама Марче наш ја повреди длабоко.

Себастијан

Супер си ја поминав вечерта , ваква вечер не сум имал веќе 25 дена

а внатре во себе , длабоко во мислите ја дополнува реченицата

IF YOU KNOW WHAT I MEAN

На Ann.94 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. pafpaf

pafpaf Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2011
    Пораки:
    173
    Допаѓања:
    109
    И јас би сакала да се врати некој од исфрлените,ќе биде поинтересно за гледање. :)
    Криво ми е што Маја Лена се откажа од потрагата по т.имунитет.Ама мислам дека не е загрозена оваа недела.Веројатно е Ава или евентуално Никола. :^)

5. StefanS

StefanS Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2011
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    27
    ^ Колку сакам Никола да испадне...до толку неспособност :tmi:

На Maxymous му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Маја Лена во оваа емисија си ја покажа незаинтересираноста, ееејјј во обединување стигна,доби шанса на лото што се вели да оди по имунитетот и мува не ја лази. :fubar:
    Е таквите како неа треба да си одат

На Tashaa му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Глупа е Ава, глупа...уште еден докаЗ
    Знае дека нема некоја смиреност концентрација, и сеа неместо да си одбере да јаде, после 24 сек. испадна, па... гледај ги после кај што јадат. Поарно нека си беше најадена, и да испаднит, тоа е можда и очекувано, ама не мисли со она главчено што го чува на пасењеее. Леле, гледајте колку е грда, брр:
    A, што прави шминката: [​IMG]

8. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Е добро де, и ја би попрво мајка ми да си ја видам него ли да утепам цел ден да го барам имунитетот.

Туку, не знам дали, веројатно овие кои го најдоа тајниот имунитет не би смееле да кажуваат каде, што и како се наоѓа во Града бамбуса, на овие што допрва би го барале. Пошто цело време истото се бара, истата постапка е цело време, а дали 3ца го нашле.
    Гледано на ТВ, ми изгледа лесно наоѓањето на тајниот имунитет, и покрај се тоа е игра на зборови, и не ти треба да копаш по земја за да бараш напуштено стебло кога тего дека е, пред нос ти е.

Во секој случај, и Маја Лена е самата свесна дека тоа што догурала до тука е сплет на околности, и самата она е во сплет со другиве, и е пресреќна што само со кување ориз стигнала до тука, и ќе и биде сеедно ако испадне. Али барем се бори ...

Јас на оваа самобендисаност на Никола, кога одлучи да јаде, затоа што беше сигурен дека нема да го изгласаат, би му вратила обратно - со негово изгласување. Епа до толку да ти чува некој грб, на никаков труд и напор, неЌе моЌи ове ноЌи. :!:

На Ema.Sk му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Cakica

Cakica Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    589
    Допаѓања:
    7.665
    истото го сакам и јас , ама некако и тажен изгледаше кога му ја немаше Кристина

10. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    ^така е, не смеат да зборат за процесот на пронаоѓање на имунитетот, ниту со племето ниту со советот

11. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Сеа морам тука да ти се спротиставам....

Викаш дека е грда , баш напротив можеби е глупа и сите ја мрзиме ама не е ружна .... на 30 степени сонце да те пече , без никакви средства за нега на кожата или што и тамо да користат жените да улепшавање на лицето .... Ава прилично добро се држи , и не би било фер од твоја страна да ја осудуваш по изгледот со тие брр у грда ова она , како прво и самата знаеш колку убавината им е важна на девојките , и како би се чуствувала ти да некој од страна се најде и покаже слики од тебе со шминка и без шминка и каже бррр оваа ружна еее уууу фуј ..... Не би било убаво нели ....

На Srekicka му/ѝ се допаѓа ова.
  12. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Ауу не би сакала оваа Јелена да се врати,па мене ептен ми е досадна,ептен.
    Само нешто она анализира,уште од кога отиде на овоа островов на отфрлените,предвидува кој ќе испадне следен,какви им се односите,кој каква тактика има,абе ептен досадна жена е |(

Иначе сакам да лета или Мартина или овоа принцезава Никола,што не ја бива ни да пувне,незнам како избутка до тука.

13. I.love.your.lips

I.love.your.lips Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    970
    Mnogu me interesira borbata koga Vlada pobedi koga trebase da jade samo munutka i koga pisuvaa iminja na listovite.(Moze nekoj da mi objasni toj del go ispustiv) Fala mnogu
    Ako nekoj najde link od taa epizoda neka prati

14. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    I.love.your.lips повели линк од 32епизода, отвори во епизоди и ќе ја најдеш, многу ми кочи нетов, инаку јас ќе ја побарав

http://www.survivor.rs/epizode/83/epizoda-32.html

На I.love.your.lips му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Glossy-girl

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Океј. Ете. Тоа е твое мислење. Мене искрено не ми се допаѓа, и ова е мое мислење!
    Сигурно ова Ава нема да го гледа, па да се навреди. Не ни разбира македонски, и што би правела на македонски форум, м?
    Мене поубави ми се Кристина и Алекс, од неа. Не кажав нешто ептен што би ја повредило. Океј тоа што таму немаат никакви средства, ама мене Ава не ми се допаѓа ни таква каква што е, нема некои црти и нема фаца, па да би рекла е убава . Кај Кристина, е различно. Убава си е и без шминка, и на онакви услови. А, за разлика ситуацијата кај Ава е различна, шминката и ги истакнува цртите. Не реков дека лицето и е грдо, и на другите им е грдо, ама очите, устата... не ми се допаѓаат.
    И, јас сигурно ова в лице не и го шлапнав на Ава, па за да се спротиставуваш, сигурно не и си шминкер и потпарол на Ава. Тебе ти се допаѓа, мене не!
    Разликата е тоа што Ава ова никогаш и нема да го прочита...

16. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Поентата не е дали ќе го гледа или дали ќе го види , поентата е твоите осодувања на луѓе врз база на изглед ....и пак те прашувам ќе ти биде тебе убаво сеа ја да постирам на Кајгана "Оваа Glossy-girl е ружна и шминка не ја спасува" , или ете ќе постирам на Српски форум ...ти не ги читаш и онака ...... и не се вади на другите , ако другите скокнат од мост и ти ќе скокаш?, не си ти другите туку ти си ТИ ..... и пак не се збори за шлапање или било што туку за твоите осудувања .....

На JoxyTheFreak му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Glossy-girl

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    На изглед? :^) Ја ја гледам врз база на нејзините однесувања, а тек кога ќе го гледам нејзиниот лик не ми се допаѓа, и толку. Оваа дискусија е поради тоа што напишав дека Ава е грда без шминка, ти спротивното го мислиш, а јас си го бранам мојот став...
    Хаха, можеш ти да постираш, ама јас сум анонимна, а неа цел свет ја гледа, разбираш?
    И не се ваѓам на другите, имам јас свое мислење и си стојам зад него. Поздрав. :*

18. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Овој педерот со напумпаните усни Невен смета дека Владо не заслужил да влезе во финале |(. Е не ти заслужи ;) .

19. Rosewood

Rosewood Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2012
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    60
    Хахаха, Јелена цар !

Како го хејта Никола браво за неа ! ;) .Си кажа убаво, научна фантастика е ова што стигнал до тука.Ај па, ќе се молам да испадне неспособниов.

20. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Точно е дека е научна фантастика што неспособново детуле стигна дури до тука, ама од друга страна тежок хорор е да ја трпиш Јелена 24/7.