Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Борбите не се којзнае колку тешки, ама покажуваат дека не е само физичката спремност, треба и психички да си спремен, што дека Владо е 100пати поспремен од Алекс пр. кога таа е на чекор до финалето сега, а има многу поспремни машки, таа е само обична жена? Кога него го надвладеа нервозата во малава борба со порцеланскиве тањири и шолји пр.?
    Ја сум ЗА физичка спремност пред се, но усогласена со добри тактики и психичка издржливост, која овие физички спремниве треба да ја вежбаат.

2. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Баланс, баланс, баланс...
    Абре, сакам тепање, сакам борба!
    Браво за Алекс, по полека, ми стана фаворит. :)
    И немој само да ми кажеш дека малата награда пак ќе биде храна?

3. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Јеее, браво за Алекс! Себастијан се обидуваше да ја деконцентрира, ама не му успеа. И се виде колку е само загреан за финалето и завидлив на Алкес. 2 пат губи од исто женско. Јака конкуренција. Браво за Алкес, мој фаворит. :muscle: :up:
    Себастијан ми се одмили, и на крај неговата пцовка, покажа каков е. Неговата рекација, изразот на лицето, и покретите што ги прави, се гледа дека е љубоморен. :)

Никола бетер од женичка е, прв да испаднеш во онаква борба, Ава и Кристина повеќе издржаа. Не е се во физичката спремност, пак ќе кажам, треба да си смирен внатре, да имаш концентрација, и силен мотив.
    Можеби Алкес се правеше дека не и е важна борбава, се подопуштија машкиве, а Алекс имаше силна волја и победи, го зезна, ете така треба! Да работи мозокот, паметна си е таа.

Следна е Ава, Маја Лена или Никол(ин)а. :D

4. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Себастијан и Огнен се најнефер играчи и натпреварувачи.

Овој првиов пробува преку некои негови тактики, јавно си признава по милион пати дека си гледа само за него, океј чоек сфативме, јавно признава дека гласа за конкуренцијата, нормално ако може он и 100пати би гласал за Алекс, само зошто му ги поматуваат плановите, а он што очекуваше дека ќе биде со Маја Лена, Ава и Никола во финалето? Леле, да не се зарекувам, може и тоа да биде ако одат сите по таа логика да ги гласаат најспремните :rofl: и одмилен ми е Себастијан, од никогаш не сум го сакала, сега бетер, завиден, љубоморен, себичен, се ќе направи да ја елиминира конкуренцијата од која он искрено се плаши, затоа така се однесува, зошто има и подобри од него очигледно па може наскоро и да го нема.

Овој вториов па, се ќе направи за да стигне до финалето но за разлика од Себастијан овој физички се пресметува со сите, трагикомично :rofl: ги испотепа жениве човече, кај и да е ако има некоја борба, баш она борба, ќе го јадат пак :rofl: |( што маж ќе беше, што џентлмен само не знам. Јест да борбиве се безмилосни, ама пак се ЛУЃЕ натпреварувачиве, не се животни ако се на остров бог да чува. Треба да се има некоја човечност овде. Не се работи за предаторство.

На LilBaby, I.love.your.lips и Glossy-girl им се допаѓа ова.
  5. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.228
    Ај кажете ми накратко шо се деси, не успеав да гледам :tmi:

6. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Same old , Same old

мажите се обидуваат Алекс да ја уништат и не им успева

Јелена постојано збори и анализира на островон , другите се зезаат

и Утре Ава коначно ќе испадне

На CIA му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.228
    ^ Кој зеде дупли или црн глас??

8. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Невен нека го нарекуваат и педер и размазен и како сакаат ама реално тој и Марко се нај мажи во шоуто. Маж си кога се однесуваш кон дамите како што му доликува на еден кавалер, а не како исплашено детиште што не знае каде да фати ама си ги сака парите што ги зема победникот.

Не велам јас да им попуштаат или да не ги исфрлаат ако мислат дека се слаби, ама да викаат ај пушти ми или да се тресат од Алекс дека е спремна и сериозна конкуренција, би рекла пи*ка, а не маж.

Себастијан гревче, од жена е надигран двапати веќе, искрено сочуство. Тој ли е оној што смета дека жените не можат да се мерат физички со нив |(

А Ава нека испадне веќе, не се трае..

На MandyLane, LilBaby, CIA и 4 други им се допаѓа ова.
  9. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Алекс зеде дупли, да видиме како ќе го искористи. И хамбурбер со сок си доби за награда, за жал само минутка имаше да се најаде. Ќе биде интересно по Дневников :D

На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Има ли цело видео од ова денес? Со се избацувањето? Оти мислам дека нашиве ги сецкаат епизодите... :worried:

11. Unique.chick

Unique.chick Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    2.391
    многу ми е мило што Алекс победии... а овие љубоморниве не ги можам многу ме нервираат !

На Sara123 и StefanS им се допаѓа ова.
  12. StefanS

StefanS Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2011
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    27
    WOW утре ќе биде наинтересната епизода во Survuvor. Јелена ќе се изнаруча гомна на племенскиот савет,а после ќе се врати назад у племето со Миа Бегович. :lol: Колку сакам Никола глупакот да отпадне... :devil:

На Unique.chick му/ѝ се допаѓа ова.
  13. LovelyGirl

LovelyGirl Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.563
    Допаѓања:
    295
    Паметна Алекс, паметна :geek: :clap:
    добро го смисли планот само овие другите девојќи тешко да ја подржат :|
    Баш би сакала некое машко да испадне по ќе биде интересно :wasntme:

На LilBaby, Wild-GirL, I.love.your.lips и 3 други им се допаѓа ова.
  14. Pirana

Pirana Популарен член

Се зачлени на:
    25 март 2012
    Пораки:
    612
    Допаѓања:
    1.507
    Мислам дека редно време е да победи жена ;) Алекс до финале !! :clap:

На CIA и I.love.your.lips им се допаѓа ова.
  15. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Мора да и се нацрта на Ава, за да сфати. А после ќе бара и да и обојат.
    Алекс убаво и рече, да се исфрлат машките. Ама Ава ко Ава како почна.. Јас не би гласала за тој, овој, оној.. Ај сите. :wasntme:
    Сега, единствен фаворит ми е Алекс.

На I.love.your.lips му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Фала богу и тие се свестија конечно дека само ги користат и дека една по една сакаат да ги искористат и избацат од обединувањето. Ава пак ќе ги издаде, како и во Борука. Сирота Алекс се изнамачи додека да и објасне дека треба конечно да се обединат женските.
    Јас мислам дека Кристина и Мартина нема да се сложат да гласаат за некој од машките да излезе. Посебно не за Никола, а огормна желба ми е да испадне тој. Многу почна да се занесува дека не бил загрозен, па и ги оговара женскиве, а полош играч е од сите жени.

17. elcezelce

elcezelce Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    3.118
    Допаѓања:
    20.936
    Да ви кажам искрено ептен ми се напраи мерак што победи Алекс :) Оној па Никола како ме нервираше вчера со она оговарањето негово ова била дволична она била ,а он се видел ли каков е :fubar:

18. Unique.chick

Unique.chick Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    2.391
    Овој Никола вика за Алекс дека била дволична дека демек со една се гушкала па послем оди кај друга збори против нејзе.
    А он што прави позади грб збори за нејзе а кога е она тука се смешка и ќути.
    И мислем дека не е точно тоа дека она станала ПОГЛАСНА откако го освоила имунитетот.
    Абе ајде да беше некој друг на нејзино место цело време за тоа ке збореше она воопшто не ни збори за тоа.
    Супер е тоа што проба да се спојат сите женски и да исфрлат некое машко .. Ама изгледа Ава пак ке зезне работа.. а може и Ава да му каже на Себастијан и тој да прифати да гласа за некое машко нели пошто тоа него му одговара !

19. snegulkabela

snegulkabela Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2011
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    134
    Значи овој Себастијан колку ми оди на нерви, незнам дали забелезавте и во претходната игра кога останаат со Алекс и кога таа победи и во оваа синоќа, и праеше муабет само за да ја деконцентрира и да победи тој. Ама колку ми е мило шо победи Алекс. :D :)

На Miss-Angie92, Unique.chick и sanjalica им се допаѓа ова.
  20. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Готово, крај!
    Како никогаш дотогаш не сум сакала повеќе од сите да испадне Себастијан! Ма да, знам колку сакав да испадне Жаре е сега со поголема загреаност сум за следно испаѓање на Себастијан.
    Значи дечко, од далеку се познава колку си алчен и патетичен за тоа финале, и тие пусти пари. И можам да кажам дека тој е најдволичната личност во целиот серијал. Колку е само зајадлив и завидлив на Алекс. Ако тоа не го кажува таму пред сите, го кажува барем пред камерите и јасно ни е. Си кажа самиот дека ако таа влезе во финале тоа ќе биде место помалку за него. И доста ја повторуваше таа реченица, јасно ние.

Вчера многу се израдував за Алекс што победи. Заслужено беше. Во борбата за имунитет одбра да не игра, и еднаш предходно кажа дека не и е толку драматично што е заштитена, но овојпат за инает на Себастијан пак му се спротистави, и уште еднаш докажа дека е жена ипол. Браво, големо браво за неа. И баш ми е мило што Јелена преку Маја Лена и пренесе порака да се држи до крај, жените навиваат за неа.

Баш ме интересира што ќе се случи вечер.
    Јелена ќе го направи интересен племенскиот совет колку што видов.

На LilBaby, simon4etooo и sanjalica им се допаѓа ова.