Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Браво за Алекс. Многу ми е мило што победи и што е сега на чекор поблизу до финалето. Само така да оди напред уште 1 борба и фали. Иначе баш би сакала оваа година да победи женско. Глупаво е се машки! И вечерва сакам да испаднат Ава и Никола, како што кажа Миа-најслабите борци.

На I.love.your.lips му/ѝ се допаѓа ова.
  2. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Алекс во почетокот не ја сакав ама секоја чест :clap: . Борбена, спремна, заслужува да биде во финале. А од Себастијан се многу разочарав, колку и да е физички спремен таа негова убеденост дека тој мора да е во финале и тоа гледање на сите како конкуренција што под итно треба да се отстрани не ми се допаѓа ни малку. Така да го шкртам од мојата листа на фаворити.

Владо според мене треба да биде во финале, физички спремен и коректен натпреварувач од самиот почеток па до сега. И друго, не знам што толку сите запнале дека Никола треба да излезе. Па и оваа Јелена ја претера веќе, она најголем стручњак за Преживеан а прва испадна |( . Да, точно е дека Никола не се покажа многу во борбите ама има многу послаби кои треба пред него да испаднат како Ава, Маја лена а и Огнен може.

Ај ќе видеме вечер што ќе биде ;) .

3. Neodlucna

Neodlucna Популарен член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    854
    Допаѓања:
    1.053
    многу се збори дека ке има голем пресврт,ми дојде некоја идеја дека сите 3 фналисти може да се женски? Што мислите?

4. Beauty161

Beauty161 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    316
    Допаѓања:
    134
    Браво за Алекс !
    Колку само се израдував кога на Себастијан му паднаа чиниите па и муабет ќе и прави абре ни на дете од 11 години не си му рамен патетична работа.
    Колку ќе ми е мило некое машко да испадне .
    Алекс, со тебе до крај !

Ако ja гледам епизодата на OBN ќе пишам во спојлер кој испаднал ако не ќе ве замолам тие што гледате да напишете.

Благодарам однапред :* :D

5. pafpaf

pafpaf Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2011
    Пораки:
    173
    Допаѓања:
    109
  6. TheaEsposito

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Аааа неее! :@ Баш сакав Никола да испадне.

7. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Ц |(
    Нема спас од овој Никола значи. Многу сакам вечер да го нападнат сите Себастијан и да го снајде исто како Станија кога скокаше и на крај ја шутаа, па да види тогаш Себе кој не е загрозен. Мислам дека инфаркт ќе доабие ако го изгласаат него.

На LilBaby му/ѝ се допаѓа ова.
  8. LovelyGirl

LovelyGirl Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.563
    Допаѓања:
    295
    ^
    ќе припадне таму па после еден месец ќе му треба додека да свати дека го исфрлиле :D

9. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Денес ќе го избацат?

10. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Себастијан, дволично створење, исто како Кристина. :@
    Абе кои манипулатори се и лицемери ни сами не можат да сватат. :fubar:
    Значи до толку на пари да се мислело, за се да прегазиш пред себе, ццц. :x
    На племенскиов инаку сакам Никола да лети, ако испаѓаат двајца и Себастијан со него.

11. A-j-a

A-j-a Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    1.793
    Допаѓања:
    2.024
    Аман бре што преживувачи ќе да беа овие, се изнајадоа. Дефинитивно најслаб и најразочарувачки преживеан до сега.

На Miss-Angie92, TheaEsposito и connie им се допаѓа ова.
  12. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886

Ќе се вратат во Сиду, Јелена и Миа? :tmi:
    Точно е дека ќе има некој пресврт во Срвајвер како што кажа Андрија на шпицата, али според ова значи оние 2 што први испаднаа - може да се вратат. Е тек тогаш ќе биде урнебес. :D
    Значи Јелена, алал и вера, мислам како им ја зачепи устата таму на овие, сеа дали директно им ја зачепи или беше измонтирана реакцијата на сите коа ставаа рака на очи као многу разочарани, ќе видете денес, јас со душа чекам вечер да дојде. Ќе биде многу занимливо, предосеќам.
    Ако им акне на Никола во фаца, дека е бетер од жена, ќе го затне за сва времена. :D

А Себастијан, беден и мизерен. Некако од почетокот тоа типче ми изгледаше на шовинист поголем и од Милан. Милан(че) е таков, ваков, онаков, дволичен, мацо и тоа се види, али овој другиов ко што се ближи финалето е прегорен за него, веќе тој и не спие изгледа, ноќна мора му е Алекс, душа ми се наполни вчера кога го победи. Ауууу, то Алекс! :D Уште од старт ми е фаворит и кај жени и кај мажи, тука збореа некои као демек она дволична, во онаа играта кога кажуваа кој е и што е откако го зема имунитетот овие многу `искрени` станаа тогаш, фино си рече вчера Алекс, во племето има многу подволични од нејзе, мажиштава се дупли алапачи од жениве.

Огњен и Никол(ка) приколка (на Кики) ми се карикатура во Срвајверов. Првиов си има некои комплекси према женскиве, изгледа по дома не поднесува женски особи, ги бута во ѕид, на земја. А вториов, прав Црногорац. Слика и прилика. Ако можеше и лак за нокти ќе си земеше на островов. :yawn:

13. TheaEsposito

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    А-ј-а, се сложувам со тебе. Навистина најразочарувачки и најлесен Survivor до сега. На секоја борба јадење, тууу. Овие предходниве се радуваа кога ќе добиеа Витанова, а сега-те хамбургери, те тортиљи, те сокови. Најлесно си пројдоа оваа сезона.

14. DzingrlakaDzikica

DzingrlakaDzikica Популарен член

Се зачлени на:
    26 март 2012
    Пораки:
    803
    Допаѓања:
    2.634
    А зошто Милан се пријавил во Survivor? Пред неколку епизоди муабетот го правеа Јелена и Жаре.
    Сè мислам дека е нешто поврзано со детето..

15. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.148
    Многу ми е мило што победи Алекс :clap: баш би сакала таа да биде победник .Вечерва не верувам дека ке испадне Ава или Мартина туку мислам дека ке излезе некој од момците ,можно е да се свртат другиве против Себастијан затоа што ќе му го отстапи имунитетот на Никола .Според мене Никола дефинитивно не заслужува ни да биде дел од обединувањето дотаму истурка само поради тоа што се дружеше со членовите од своето племе кои сигурно никој од нив не го гледаат како конкуренција инаку досега би го исфрлиле.На истиот начин дотаму истуркаа Мартина,Маја Лена,Ава па и Кристина со тоа што се дружеше со Себастијан.На претходните племенски совети мислев дека членовите на големиот совет како да не беа расположени за зборување и испрашување на членовите кои влегоа во обединувањето но со она што го видов на најавата забележав дека Јелена па мислам и останатите членови на големиот совет че постават навистина добри прашања кои се наместо.Забележав дека владее попријатана атмосфера меќу членовите на големиот совет односно оние кои се на островот на отфрлените откако си замина Станија и баш сега се некако поинтересни со тоа што се трудат времето да го поминат во зезање а не во расправиии.И Да многу ама многу ми жал што Жаре,Јелена ,Радован па дури и Марко се најдоа на островот на отфрлените,жал ми е што Јелена,Жаре и Радован ја немаа таа можност да бидат дел од обединувањето иако реално според мене заслужуваа да бидат таму.

16. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Кажете ги волшебните зборови
    Израдувајте го народот

КАЖЕТЕ ДЕКА ВЕЧЕР АВА ЌЕ ИСПАДНЕ :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

На LilBaby му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Сигурно Ава вечер испаѓа?

18. Cakica

Cakica Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    589
    Допаѓања:
    7.665
    Дај Боже веќе е пренапорна, надвор Ава

19. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.148
    Не можеме да кажеме дека Ава ќе испадне секогаш кога кажувавме таа си остануваше во игра.Подобро да не кажуваме ни ние ни тие што се во племето оти пак ќе излезе некој друг и накрај може чудо ќе се случи па и она да биде една од финалистите во преживеан :?

20. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.790
    Допаѓања:
    25.261
    Леле, немав интернет неколку дена, не знам од кај да почнам да коментирам на темава. :lol:

Ќе кажам само - Едвај го чекам моментот кога оние Влада,Никола,Милан,Огњен,Себастијан ќе треба да гласаат едни за други, уф уф, едвај!

И вечер ќе биде интересно, експертот за Срвајвр - Јелена, ќе соли памет нешто, многу се смеам со неа, ептен е налудничава.

На Dulceee, LilBaby и Glossy-girl им се допаѓа ова.