Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    А јој, Јелена како им го забибери на сите, еспешли на Никола. 8)
    Ама пази му аргумент:
    1.Од куд знате ви да сам ја лош у свим борбама.
    2.Па ја једина особина што поседујем је да сам искрен. :rofl:
    Абе ако си искрен иди во Момент на вистината, во Срвајвер ми дошол. |(
    Ава пак се спаси.
    Огњен и онака заслужуваше да лети, али пред него беа Никола и Ава.
    Ма ништо чудно ако Ава победи.

На Ema.Sk, Srekicka, Buba-Mara и 2 други им се допаѓа ова.
  2. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Конечно машкиот клан е разбиен. Ич немаше да ми биде жал кој и да излезе од маживе, затоа што се пи*ки сите што останаа. Они не ни помислуваа дека жените ќе се свестат и ќе се активираат.

А Себастијан нека не се прај светец, убаво се гледа зашто му го даде имунитетот на Никола.. Почувствува дека Никола е загрозен, а сметаше дека тој не е и со цел да не се разбие моќта на кланот машки му даде имунитет на бебево дека ќе си има сојузник плус за понатаму. Затоа што на Николче како ќе му свират мажите така и игра.
    Лошо е што притоа мислеше дека доколку Никола е заштитен остануваат само Ава или Маја, како загрозени. Не знам кај стигнаа да се договорат, реално нели ќе го избацеа Никола ама Себастијан направи каша. Ќе беше штета ако сите четири гласаа за маж, ама различен добро е што за Огнен гласале дека немаа време да се договараат.

Е сега ќе ги видиме маживе како ќе се умилкуваат на жените. А ме занима што и е на Кристина, зашто повредена не гледав целосно последниве епизоди ?

3. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    ^ Јас искрено не знам за Кристина и Огњен, кој знае овде нека каже.
    А го слушате ли ко тужи баба Огњен што вика: `Кога кажа Себастијан дека не заслужува жена да иде во финале не го исфрлија, а мене ме исфрлија`. Оф леле, смешни мажјаци се кога губат. Им се губи мушкоста кога губат, и го добиваат `женскиот` комплекс на нижа вредност, и почнуваат да се жалат. Ко на пр. Себастијан како некое пи*е кога пwа4еше пред камери: `Мене ми рече Алекс дека ќе ме пушти`.

Јеб*м ви мушки клан! :D

На MandyLane му/ѝ се допаѓа ова.
  4. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Јаоооооооооооооооооооооо,абе оваа Ава пак се спаси,не ми се веруе :o

Јипи,протест со глад,шо викаш?

5. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    А Николче нека се пријави на Тренутак истине ако е искрен, ова е Преживеан и потребни се многу повеќе и побројни квалитети од искреност.

Е сега наредниот пат пак жена да земе дупли глас, па да ги исчистат муживе. Они така почнаа да се делат на клан според пол, епа кој последен се смее најслатко се смее. На жените касно им текнува да се обединат, такви сме ние жените мора малце да се запречкаме ама кога сме на тесно пак се бараме. :D

На LilBaby му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    За прв пат, ми е мило што Ава не излезе!

Многу, многу, многу, ама многу сум среќна што излезе педеракисов.

Јелена како им го спопика, алал да и е.

Од Себастијан, ми се згради, ау. Си го покажа правото лице. :puke:

Иначе не дадоа, Мартина за кого гласаше?

На StefanS му/ѝ се допаѓа ова.
  7. StefanS

StefanS Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2011
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    27
    ТООООо лузеру Огнен! Таму ти е местото! Да ви кажам искрено,сега веќе не гу мразам толку Ава...сепак сум за женските да се обединат и да ги исфрлуваат мажите. Многу сакам Никола да испадне на следниот совет. Колку е убаво чувството да знаеш дека машко ќе лета...

8. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Јас се извинувам што ќе бидам вулгарна али морам да се испукам некаде.

Себастијанче да ти се пљукнам у фаца! Колку само сакав да испаднеш. Ем си кажаа пред сите дека тој не сметал дека жена треба да оди во финале и пак не му дадоа глас. Но изгледа веќе беа договорени жените за кого ќе гласаат, па да не настане ни овој пат забуна и мораше Огњен да биде исфрлен. Ако, не ми е криво ниту за него.
    А Себастијан значи колку е контрадикторен. Еднаш кажа дека жените се слаби не смета дека ниту една треба да оди во финале, а пред давањето на имунитетот на бебушот кажа дека веќе му било смачено од тие машки-женски поделби. Е ако му било смачено зошто тогаш не гледа жена во финале?

Се водат тие по тоа дека жената е за дома и миење садови а мажот за низ куќа. Затоа и ги направија тие поделби. А се докажа дека жена може да биде милион пати поспремна од мажот.

Мекуши. Туу бее. Каков маж е Себастијан кога ја моли Алекс да го пушти? Ајде марш таму!
    Е готово веќе се изнервирав.

9. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Јас мислам дека треба дефинитивно да ни ставите смајли што се крсти,во спротивно сите овие смајлиња од мака сами ќе почнат да се крстат гледајќи како Ава опстанува.Да ти се плукнам на машкиот клан,кога една Ава не можат да ја исфрлат.

Браво Јелена, убаво им кажа, тука нема години и пол....ама некои овдека доаѓаат како да се на реалито шоу Оговарантус, а не на Survivor.

А Никола сиромашкиот само што доби "шамар" од Кристина со одговорот, ете ти ја Јелена од другата страна со прашањата.

На fallenangel му/ѝ се допаѓа ова.
  10. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.148
    Грешка направија што го исфрлија овој Огњен требаше прво дотичниот Себастијан да го исфрлат кој се изјаснил околу тоа дека жена во преживеана не треба да победи ,а потоа да се решат од овој огнениов ,Себастијан е далеку поопасен,како само му се потсмеваше на огнениов . Ава по не знам кој пат преживеа ,девојкава има среќа.Милан за малку што не си ја најде белјата поради тоа што не сакаше да признае дека Алекс е добар натпреварувач кој заслужува да биде финалист .Секоја чест за Јелена како ѕверка му се нафрли на малиот Никола ,го притисна во ќоше немаше што да каже а мислам и другите неможеа да најдат одговор на прашањето кои квалитетни особини ги поседува и од која причина е сеуште во обединувањето..Мислам дека од овој племенски совет работите ќе се променат и дека девојките многу повеќе ќе се подржуваат и ќе се освестат да ги изгласаат тие што ги потценуваат .

11. Rosewood

Rosewood Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2012
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    60
    Себастијан бе, зошто му го отстапи на Никола ?!

Па стварно мислам, можеше да испадне.Дозволи му на човекот да оди да си ја види фамилијата мајмуни, слушнав ваму на островот на исфрлени повеќето се накотиле ;) .Како и да е, да искоментирам.

Јелена, па ти симнувам капа и само за тоа што му го кажа на Никола. :clap: Фала богу па заостанатиот изгледа не знаеше како и врати и уште поглуп испадна.

Баш ме зачуди ова за Огњен.Бев сигурна дека Себи ќе си оди после целиот Кристина дебакл.Сепак, интересна тактика има.Му го отстапи гласот на Никола, што значи дека сега Никола него му должи бидејќи нели го спаси од исфрлување.Вечерва гледам смачено му било што е тука, на следната борба жив ќе се изеде ако не победи пазете ме што ви кажувам.Ама, се си мислам дека Оги не им беше лидер на машките.Си стојам зад тоа дека Себастијан е тој преку кој одат сите одлуки.Значи да не беа тие 2 гласа на Алекс, ќе леташе или Маја Лена или Ава.

Хаха, најголемо изненадување, се разбира е АВА ! :lol:

Девојкава... занемев кога видов дека гласала за Огњен.Како ли само Алекс успеала да ја убеди да гласа за машко.Сто посто и ветила дека ќе збори со Влада и ќе проба да ги намести и решен проблем Ава е дел од тимот :D :D Ех пуста љубов што ти прави !

Машки клан во депресија. :x

Алекс до финале !

12. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Шоќ е у шок, сеа нема уста да отвори. :D
    Ооооох, конечно на само женски да седат, помислив дека 2012 напокон се ближи. Абе гледате, кога Ава се дружи со остатокот од племето од ист пол, лета машко. Браво Ава, мал чекор за неа, голем за човештвото. А видете ја Кристина, како си се смешка кога го оговараат Шоќ, од голема љубов према него де. :wasntme:

13. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.791
    Допаѓања:
    25.261
    Леле бре, машкиве сега у депресија.
    Кога излегуваа само жени убаво им беше и нон-стоп повторуваа ова е само игра, ова е само игра. А сега, кога гледаат дека се загрозени, веќе не им е игра, нешто нервозни се одма.

Мене па жал ми е за Никола,искрено, гревче е. :( Види го, се расплакал заради Кристина, душичка :( :lol:

14. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Нели водителов најави пресврт? :?:

15. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    А што се деси со Никола и Кристина, дадоа нешто од тоа или ?

Гледам многу променет е нивниот однос.

16. viva.la.vida

viva.la.vida Истакнат член

Се зачлени на:
    5 декември 2011
    Пораки:
    255
    Допаѓања:
    306
    Каде може да ја гледам вечерашнава епизода?

17. StefanS

StefanS Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2011
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    27
    На сител пишуваше дека не овој,туку наредниот племенски совет ќе се врати Елена со Миа Бегович. Ама колку е точно не се знае...."ЕГА" е точно. Тогаш ќе има 7 женски и 5 машки. Тоа ќе биде многу кул!

18. Rosewood

Rosewood Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2012
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    60
  19. SimplyElegant

SimplyElegant Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    779
    Среќна сум што испадна Огнен, но дефинитивно посреќна ќе бев ако испаднеше Никола :D
    Овој Себастијан од ден на ден ми станува се поодвратен и расипан а Алекс ми е се поголем фаворит за во финале :)

20. StefanS

StefanS Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2011
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    27
    Колку убаво што се скараа... баш е у шок Шоќ.