Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Денска едиствено најубаво беше Јелена кога го собори Никола како авион

Буквално дома со братучед ми вакви бевме

UUUUUUUUUUU BURNEDDDDDDDDDDD

Не. Машките глупи се , наместо сите за една да гласаат они де за Маја де за Ава .......
    Жал ми е за Оги што си замина , мислам има таму играчи као Маја , Ава и Никола што ќе се борат за финале ......

На LilBaby и rossonerka им се допаѓа ова.
  2. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    Односот на Никола и Кристина се смени после помината ноќ на Себ и Кристина во куќичката на дрво :wasntme: Па сега вие видете :angel:

А,Себастијан од фаворит,најодвратен ми стана.Малку претера со сплетки и такви глупости,ептен се внесе.Можеби е најдобар во борбите,го бива за работите во кампот,ама малце нека олади,аман

Мене ми е жал за Оги,па и не беше толку лош,освен во борбите кога мислам да можеше да ги утепа,ќе ги утепаше.А,сега и за во Борука тоа со женските ги сфаќам.Па,до каде бре со Накова?

Никола,одвратен како и секогаш,само ми беше мило што веќе нема добро мислење за Кристина :devil:
    Па таа девојка е ужас,проста и глупава а сепак знае како да им се вовлече во газот на машките и ете ја до каде стигна..

3. macigv

macigv Активен член

Се зачлени на:
    1 март 2012
    Пораки:
    82
    Допаѓања:
    12
    ја намногу што сакав да замине е AVA. а инаку жал ми е за огњен пошто добар играч е иако прљаво игреше во борбите премногу грубост покажуваше, но сепак посилниот победува, ама овде изгледа тој што е најмногу сожалуван тој ке победи

4. SimplyElegant

SimplyElegant Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    779
    Дефинитивно овој племенски совет посложни беа жените, затоа што успеаа да гласаат само за Огњен а додека мажите беа поделени, едно за Ава други за Маја Лена. Епа не иде тоа така лесно, без договор нема успех. :)

5. Bubbi

Bubbi Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    563
    Хухуууу :lol: сега ја догледав епизодата на нет ( ја пропуштив на сител прееска) и од една страна ми е мило што Огнен испадна зошто стварно во игрите беше груб и нефер (посебно ја памтам таа борбата со перниците) и плус добро е што жениве еднаш сложно гласаат и не ми беше некој фаворит, а од друга страна стварно Ава и Маја Лена и Никола не знам што уште се врткаат таму.... па и Мартина дека е повредена ....

Сега за сега Алекс ми е фаворит, ем е супер во игрите ем ја бива за организација, не е досадна како Ава, ниту мрзлива како Невен или Никола, не е преамбициозна како Себастијан... :up:

6. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    требаше место огњен да го исфрлеа себастијан денеска..у последно време си го покажува вистинското лице,позади неговата насмевка се крие себичњак и шовинист.поарно ми беше симпатичен ама сеа се гледа каков е вистински.ке пукне од мака шо алекс има шанси за у финале и само гледа како да ја елиминира во игрите,дури и и зборува само да ја деконцентрира,,и отупе веке со тоа-једно место мање за у финале..-па чекај бе батка не е само едно место у финале 4 се..ама му смета шо е женско,зашо они сакаа мажите да влезат само..и кажа прееска,дека сметал дека жените не заслужуваат да влезат у финале не биле способни демек,не знаеле сами да преживеат дрн дрн..не ми е јасно у шо се тоа мажите поспособни од жените? алекс ги победува ко од шала машките во поединечните игри а замислете женско е :?: и какоо тоа таа не е способна а тие се?? :fubar: и како само се порекнува самиот себеси себастијан и тоа у рок од 5 минути..прво вика жените не биле способни и не заслужувале да влезат у финале,а после 5 минути вика-ние сме рамноправни сите,нема поделби :^) незнам зашо го оставија него а гласаа за огњен,според мене себастијан треба да им е нареден за отстрел на жениве само ако останат сложни и да гласаат заедно..сепак тој е појак играч а веке треба да се ослободуваат од конкуренцијата нели.никола не мора да го исфрлаат он и така нема шанси да победи у некоја игра,и ава може да го победи него :) нека си го чуваат него а ги исчалкаат овие посилните и конечно еднаш жена да победи да ни мине кејфот :D мада мислам дека е малце тешко ама ке видиме,а алекс навистина заслужува да победи на сурвајверов,ако не ја елиминираат само со некој договор.

На Ema.Sk му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Еве линк со епизодите, но последнава уште ја немаат ставено, колку што приметувам ни Оги не им е прешкртан горе на сликите.
    http://www.survivor.rs/video.html

8. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Епа се знае дека Влада нема да гласа за Ава,и мислам дека и Милан не гласаше,оти нели демек од старото племе,па поблиски вамте тамте...ама ајде жити се на следниот нека се договодат или Ава или принцезата Никола нека летаат,аман ми се вика више од нив :devil:

9. StefanS

StefanS Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2011
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    27
    Милан гласаше за Ава велејки "да те немаше ќе те измислеа" :lol:
    Исто така Огнен и Себастиан гласаа за Ава,а Никола и Владо за Мала Лена.
    Додека сите женски гласаа за Огнен,така треба да бидат малку сложни,да земат пример од машкиве имбецили. Баш убаво... :)

10. Neodlucna

Neodlucna Популарен член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    854
    Допаѓања:
    1.053
    А зошто се скрарани кристина и никола? Покажаа? И после племенскиот машките прае муабет околу огнот такви разочарани ама себастијан не беше тука. И уште едно прашање,за кого гласеше Мартина?

11. StefanS

StefanS Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2011
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    27
    За Огнен. На Википедиа све пишува кој за кого гласал. Иако не покажаа за кого гласала Мартина,сепак за Огнен гласала. А за Никола и Кристина сигурно ќе се дознае следната недела.

12. buli4snow

buli4snow Истакнат член

Се зачлени на:
    10 октомври 2011
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    4
    Напред девојки! Конечно се опаметија! Браво Алекс! :clap: Ја убедија и Ава! Мислев дека ќе иде малце потешко убедувањето, ама Алекс ја обработи :) а очигледно претходно веќе постоел договор помеѓу Алекс, Маја Лена, Мартина и Кристина, па беше пратена Алекс на мисија кај ава, да ја опамети :D Сега само нека се држат заедно!
    А Себастијанчо како паметно го изигра ова! Насети дека ќе испадне машко. А и намерно подбуцна нешто против жените, за секој случај немој тие да не се опаметиле. Е сега идеше може малце на ризик што се откажа од имунитет, ама се тоа беше тактички одиграно :!: Претпоставувам насети дека ќе лета Никола, а нему тоа не му одговара, затоа што николче за ништо не го бидува и не гледа фаворит во него. Мислам дека се почувствува сигурен затоа што има победено на многу борби и глумеше цело време многу коректна особа, а и најверојатно знаеше дека нема да ја убедат ава да гласа против него, а и валдее мислењето и меѓу жените дека од машките е меѓу најзаслужните за финале. Како само го намести Огнен! аххаххаххахахаах! Драго ми е што машките се распаднаа! Е сега ќе владеат жените! :rock:

"Мажиштата" останаа запрепастени! :devil: Па цело време сигурни дека жените нема да се здружат! :lol:
    а сега ми се нешто ко нервозни, ко да не им се зборува, ко тешко да спиеле после советот :lol:

Во наредните епизоди очекувам Себастијанчо- плачкото да изгине на борбите, затоа што сметам дека само со победа за имунитет може да опстои. Од машките мислам дека најмногу подршка од жените ќе добие Влада, за кого и јас лично сметам дека треба да иде во финале. Апсолутен фаворит ми е Алекс! :clap: Николче и Ава не заслужија ни до тука да дојдат! Ќе биде занимливо :lol:

13. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    А приметивте ли вчера по племенскиот совет, како девојките си муабетеа кај кампот, а ава си седеше со мажите попарена, и како да играше двојна игра.Ете гласала со жените, ама па си седи со маживе, за да може да опстане

14. StefanS

StefanS Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2011
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    27
    Епа таква е Ава :emo:

15. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    - Огњене јели Марко прошли пут изгласан као један од најопаснијих натјецатеља срвајвера?
    - Па мислим да је био политичар, веома је намазан и једноставно самим тим је и опасан.
    Он ако е намазан, не знам кој не е.

- Ко је најомиљенији члан вашег племена?
    - Па можда Мартина.
    - Зашто?
    - Зато што је прво дивна особа...
    Немој ќе се расплачам. |(

- Никола. Никола сречо, пошто си катастрофалан у борбама, да се не лажемо, а ниси ни нека врједница у кампу. Молим те ево, сви желимо да знамо, који су то твоји људски квалитети, који су тебе догурали до тога, да ти ту седиш?

- Па мораче девојке да се држе заједно, зато што једини је то начин да се опстану. А ја мислим да нече опстати зато што мислим да че се мушкарци потрудити да направе клан, и да овај у свим осталим борбама победе, и да их избаце. Што се искрено надам да че бити тако.
    Да направат клан? А до сега не постоел а?

16. evelyn993

evelyn993 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2011
    Пораки:
    488
    Допаѓања:
    314
    а како ја навредил огњен кристина?

17. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    ^и мене тоа не ми беше јасно, па најверојатно некој нивен разговор насамо, или е тоа само изговор(глума)

18. Dulceee

Dulceee Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    918
    Допаѓања:
    2.189
    Женски, во ред е да си го чуваме своето, ама дај не бидете како Јелена. Многу се нервирам кога ја слушам. Звучи очајно. Цело време, од почетокот до сега, само се труди да докаже дека и жените се способни и можат да дојдат во финале (што сметам дека е сосема океј), но претерува. Кажи си еднаш мислење и готово.
    Многу лошо постапи кога го нападна Никола без причина. Убаво и рече дека не може ништо да знае кога заминала 3 ден од островот. Со тој филозофски став и гестовите кои ги прави.. ауф :devil: Не можам да ја поднесам.

19. I.love.your.lips

I.love.your.lips Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    970
    I am very happy
    дека излезе Огнен зошто многу ми беше антипатичен
    а иначе ќе ми биде мило ако женски бидат финалисти и со тоа да докажат дека може и женско да биде победник
    А онаа Ава не и доаѓа паметот пак кај машките во клан.Дури и кога ќе ја избркаат пак нема да и дојде памет.
    I am happy
    sexy
    http://www.youtube.com/watch?v=TUof7ZMO ... re=related

20. Cakica

Cakica Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    589
    Допаѓања:
    7.665
    Ама Ава мора да седи секаде каде што е Влада