Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Браво за женските. Конечно покажаа што е сложност и дека и они можат да се обединат. Повеќе сакав да си оди Никола, но мило ми е и што замина Огнен. И Себастијан исто така заслужува да си оди. Баш би била среќна ако во финалето се најдат само жени.

2. StefanS

StefanS Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2011
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    27
    Без разлог го НАПАДНАЛА????? :o А извини што криво му рече она на Никола? Она само убаво го праша со ШТО он се покажал за да стигне до обединувањето,освен со умилкнување. Па Никола е тој што намалку заслужува да е во племето!!!!

На CharmedGirl, Elennaa и Srekicka им се допаѓа ова.
  3. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    А Јелена пак е експерт за Преживеан?
    Има стопати послаби од Никола во племето. А Ава пак со што заслужи да се стигне до овде? Со перење на алишта и трескање зелени. Огнен со што заслужи? Со млатење на женски во игрите, јас од него друго не видов. Мартина со што заслужи? Со лицемерие и дволичност. И да, Никола се има покажано во игрите. Кога играа со оние топчињата, беше најдобар во таа игра.

Ме нервира таа полова поделеност и затоа и не ми се гледа веќе многу шоуто. Што е ова бре, шовинисти колку ти душа сака. Делење на машки и женски кланови, боже сачувај :x .Дефинитивно најслаб Преживеан досега. Се надевам дека Алекс ќе стигне до финалето, навистина заслужува.

На butterfly.93 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. StefanS

StefanS Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2011
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    27
    Ниту Ава,ниту Мауа Лена,ниту Огнен,ниту Кристина,ниту Мартина заслужиа да стигнат па стигнаа. Но Никола од МАШКИТЕ е науслаб. Па ниту во таа борба се има покажано со топчињата. Од првиот ден па све до сега е ПОСЛАБ од жена у игрите,така да РЕАЛНО ТОЈ ТРЕБА ДА ИСПАДНЕ!
    ПА СРАМОТА Е БРЕ,ПА АВА Е ПО СПРЕМНА ОД НЕГО! ГЛУПАВ ЦРНОГОРЕЦ

5. BlackSwan5

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Ава е само спремна во перење веш, тоа и го признавам :!: .

Секој си има свое мислење, за мене Никола не е најслаб.

6. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    Леле па вие со сите ли сте :D само женски во финале да биле?!Кој ќе оди Ава,Кристина,Мартина?Освен Алекс никој од нив не заслужува место во финалето,никако!

На BlackSwan5 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Ако Ава се спаси и на следниот совет

Оваа панда ќе стане многу агресивна

На LadyyGaga, CIA, LilBaby и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. viva.la.vida

viva.la.vida Истакнат член

Се зачлени на:
    5 декември 2011
    Пораки:
    255
    Допаѓања:
    306
    Баш напротив Мартина е можиби една од најдобрите женски на островот, немојте да заборавите дека е голем тактичар, ако паметите во борбата кога копаа перници каква тактика смисли и победија. Иако е малку дволична сепак е добар играч според мене.

9. Dulceee

Dulceee Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    918
    Допаѓања:
    2.189
    УБАВО го праша??!?! Тоа цинично однесување за тебе убаво е? Нешто лично Никола и имаше згрешено? Ава како стигна до таму? Со победи во борбите да не стигна??? Зашто неа не ја нападна така, туку Никола? Те молам.

Те нервира поделеноста, а бидејќи од машките тој е најслаб заслужува он да испадне. Страшно значи. Не ги бранам машките, туку МЕНЕ ме нервира таа поделба и сметам дека ако женските се слаби треба тие да испаднат, а не да се прават поделби.

На MandyLane и BlackSwan5 им се допаѓа ова.
  10. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Според мене во финале за жал ќе стигнат најверојатно најголемите тактичари, кои повеќе имале среча отколку памет.
    Јас искрено не гледам на тоа дали е женско или машко, и дали е редно женско да победи.
    Сакам да победи најзаслужниот,....ама тоа некако тешко.

11. BlackSwan5

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Вака, глупо е да се делат на машки и женски кланови.
    Океј, добро беше ова исфрлување затоа што заслужуваше конечно едно машко да го напушти Преживеан. Се надевам дека и Себастијан ќе испадне најскоро, оти ми стана антипак невиден. Ама она концепција дека треба женските да се здружат и сите машки по ред да ги исфрлат не ми се допаѓа. Па не е ова борба на полови туку треба да останат оние кои навистина заслужуваат. Навистина мислете дека Ава и Маја Лена заслужуваат? Ај кај ништо не покажаа во борбите, одозгоре и Маја Лена ме нервира со тоа, добро е што стигнав и до овде, не ми треба повеќе |( . Уште од самиот старт е таква, па ако не сакаш да се бориш зошто си дошла на Преживеан? Борбеност и желба за победа никаде.

Од женските само Алекс заслужува да оди во финале. Навистина ќе ми биде драго и ако победи, ги има сите квалитети за еден женски натпреварувач :clap: .

На Glossy-girl и Dulceee им се допаѓа ова.
  12. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Реално гледано, Никола е најслаб од машките. Ама, Јелена ептен испадна безобразна! Таа зборува како да била на секоја борба присутна, па да кажува... Ај на првата, ама другите?
    Плус, онака некому да му плесниш в лице е ептен грдо, и го навредуваш. :( :tmi:
    Ако сакала да го каже тоа, бидејќи таа е "експерт за преживеан" нешто наоколу ќе спомнеше, без да наведува име или нешто, како да им даде мотивација, демек сите имаат некоја способност, која на борбите не ја искажале, за финале ќе треба повеќе да се потрудат.
    А, пособро би било своите зборови да си ги задржи за себе! Ептен лошо од нејзина страна.
    Ја сметав за најјака од женските, ама има долг јазик. |(
    Можеби Никола не се покажа како добар поглавар, во некои борби испадна прв, пред женските, на првата се заглави, многу брзо му падна чиниите, а сепак е a мускулест и изгледа силен. :worried:

13. BlackSwan5

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Абе што ме гајле, јас знам дека ќе се покаже во игрите Николче и ќе и ја затне муцката на Јелена.

Дефинитивно, го обожавам :inlove: .

На Glossy-girl му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    ^ Тажна фаца има на сликата. ;(

На BlackSwan5 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Ауу ! Море да кажам да не кажам..
    Незнам зошто сонував дека се мував со Владо бе :D

На TrueStory, Monna.Monna, CIA и 2 други им се допаѓа ова.
  16. I.love.your.lips

I.love.your.lips Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    970
    Вистина Јелена и Миа ќе се врателе во племето(обединето) ај за Јелена ок али за Миа. Ако оди Јелена треба да го земе Жаре. Најдобар е. :lol:

17. M.a.r.i.l.y.n

M.a.r.i.l.y.n Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2011
    Пораки:
    852
    Допаѓања:
    722
    Конечно им текна на женскиве да се обединат и да исфрлат маж! Алеееелујаа :D Требаше Никола да искочи, или Себастијан кога му го отстапи имунитетот. Ама, добро, барем машко искочи овој пат.

Инаку ова е прв пат кога ми беше всушност мило што Ава не испадна :D

18. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Па го понижија пред симпатијата + цело племе + стотина фанови + рандом гледачи + фамилијата која го прати ова.....

:?:

19. LovelyGirl

LovelyGirl Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.563
    Допаѓања:
    295
    :clap: Браво жени :rock: се освестија па им текна дека треба и некој од машките кандидати да исфрлат. Се изненадив од Мартина и Кристина мислев дека нема да се сложат да гласаат за машко, ама послето кога ги видов дека се договараат ваква бев :o
    Само Ава не ми е сигурна, гледам пак си се мотка околу машките. Претходно нема да гласам за Милан, за Себастијан, а сите и дадоа глас, пак нека си се прави наивна душа |(

20. butterfly.93

butterfly.93 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.099
    Допаѓања:
    655
    "Meni je užasno žao one djece što su abortirana, ne mogu zamisliti kako oni sad žive, jel' idu u školu, kako se snalaze u okolini... ajme neću niti više misliti o tome." -Ava Karabatic