Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. bonbona92

bonbona92 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 ноември 2011
    Пораки:
    306
    Допаѓања:
    128
    Значи Ава, Себастијан и Кристина неможам да ги поднесам. Се нервирам кога ги гледам. Фаворит ми е Алекс и многу ќе сум среќна ако отиде во финале :)

Еве ја Ава за плеј бој +18
    http://www.tvpaket.com.mk/tv/vip-survivor/477-2012-04-30-15-12-39

2. perlaa

perlaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2011
    Пораки:
    1.223
    Допаѓања:
    788
    Жаре не е нормален :rofl: :rofl:

3. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.475
    Допаѓања:
    251.058
    Ова Мартина си се најаде, си се напи пивце со кикирики и на крај се избања :D .
    Мераци ^_^ .

4. nela.oh

nela.oh Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    231
    Допаѓања:
    270
    Жаре не го сакам ич, ама ме пресмеа со финтава што и ја спрема на Јелена.
    Ќе живее за тој момент таа да исфрли некој, па сега и тон психолошки анализи ќе слушаме до племенскиот, ама моментот кога ќе дознае дека е шега, е тоа вреди да се види :D

5. daddys.princess

daddys.princess Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    988
    Допаѓања:
    319
    кристина и мартина :puke:
    како ги меркаше палачинките на маја лена :puke: боже дебела и ружна
    а кристина е толку себична и покварена со неам зборови,сите планови ги прави тајно ,

6. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.194
    Јас ја имав таа среќа да ги видам во живо Мартина, Невен и Алекс.

Луѓе, не сте свесни Алекс колкава ЛЕПОТИЦА е. Јас останав со подзината уста, најискрено. Вака во Сарвајвер можеби не јавува, ама во живо е преубава. Не можев да ја изнагледам, многу е згодна. И убаво оди, исправена, ептен ми се виде убава.

Мартина е ептен откачена, и ептен е весела. Игра, пее, се смее. Ептен луд стил има, многу беше убаво облечена. И ептен е мила, ни еден што сакаше да се слика не одби.

А Невен не го видов толку убаво, само видов дека во живо е понизок отколку на телевизија. И само една фацијална експресија правеше за сликање, ептен смешен беше :lol:

Алекс најубав впечаток ми остави.

7. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655
    Конечно и од Берберот една добра работа да видиме :lol: :rofl:

8. StefanS

StefanS Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2011
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    27
    Луѓе вие толку го сакавте Себастиан а толку гу мразевте Алекс...а сеа све се смени за 360... Па од самиот почеток се познаваше дека Себастиан е прлав играч. Си замислува дека е некој нешто а всушност е само еден обчен простак.
    а каде ??

9. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.148
    Значи наш Жаре е ѕвер,што уште нема да му текне да направи ,, Радован дури и го подржува во тие луди идеи :lol: ,честитки за Алекс паметно одигра ,еден чекор ја дели од тоа таа да биде првиот финалист на преживеан и тоа многу ме радува. Аман од овој Себастијан нели не е заинтересиран повеќе за да биде финалист, нели се му се здосади :roll: па и уште ќе оди во потрага по тајниот имунитет за кој искрено се надевам дека нема да го најде . :devil:

10. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Кристина најдволичното и лигаво суштество во Преживеан, не ми се верува дека планирала да гласа за Никола а колку беа блиски цело време :x .Глупача.
    Искрено се надевам дека Себастијан, Ава или Кристина ќе излезат на наредниот племенски совет.

А оваа Мартина за јадење душа дава :D . И аман бе што е ова, секој ден сендвичи, хамбургери јадат. Па јас во нормлани услови не сум пробала сендвич богзнае од кога а овие на Преживеан се прејадоа.

11. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Ова Мартина идиотка, во комбинација со Кристина.
    Ја криват Маја Лена, ради палачинките.
    А оваа, сите можни награди им ги зема, ма дај ти се молам. Недоквакани и двете.

Иначе едвај чекам, да ја има таа игра, кога ќе јадат такви грозотии, очи, и триста чуда. :wasntme: Ако воопшто има таква игра оваа година..

Едвај чекам за племенскиот совет. Уф, како се радуваше Јелена, скокаше. Како ќе ми биде мило. ]:)

На tanjusskat му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Еве Ава како ќе победи на Survivor ....

На Monna.Monna, Ema.Sk, Lux и 4 други им се допаѓа ова.
  13. Princess.Serena

Princess.Serena Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2012
    Пораки:
    184
    Допаѓања:
    102
    Уфф....Ава колку ме нервира...Глупача некоја! :devil:
    Инаку фаборит ми е Алекс и баш би била среќна ако влезе во финалето. :D
    Жаре ептен ме насмеа. :rofl: А оваа Јелена почна одма да се радува. Ама кога ќе и кажат дека било шега... :rofl:

14. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Жаре многу добри шали прави , се гледа дека има Македонска Трололо крв :rofl: :rofl: :rofl:

Искрено се надевам на следниот совет ќе испадне АВА или ако се спасува (што највероватно ќе се спаси) да испадне Никола или Маја

На CharmedGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  15. daddys.princess

daddys.princess Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    988
    Допаѓања:
    319
  16. BurstBerry

BurstBerry Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    839
    Допаѓања:
    1.463
    Има некој линк од вечерашнава епизода, не успеав да ја гледам ??

17. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    :clap: Мартинче, ама паметно си ги искористи парите, секако ќе мораше на крајот да ги врати доколку ништо не купи. Најјака ми беше. Андрија каже нешто, таа прва дига рака :D . Прво се најаде, па на жештината ладното пивце добро и дојде и на крај се избања. Туф, туф.
    А не ко другите. Алчни, скржави, циции. Ама се најлошо. Никола ама тотално ниту еднаш не подигна рака и да каже е ова ќе го купам. Они одат на сигурно, ама видоа не видоа мораа да даваат за нешто.

И пак ќе кажам многу ми е мило за Алекс. Се надевам дека пораката што ја купи ќе и помогне навистина за да победи во борбата за имунитет и да влезе во финалето.

А Себастијан уште еднаш се покажа колкав лицемер е. На племенскиот совет вели смачено ми е веќе некако несакам да играм повеќе, а после на интервју вели сакам да влезам во финале да се борам, сакам да ги освојам имунитетите до крајот и да бидам сигурен |( .
    Значи какво мислење имав за дечкото на почетокот, а какво сега не ми се верува. Се преобрази тотално. Дошол тој со друга замисла, но ги гледал повеќе карактерските особини на луѓето и нивната комуникација. Па тој прв го почна тоа :worried:ilent: . Неможам повеќе да го коментирам, одвратен ми е.

18. OneDirection

OneDirection Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2012
    Пораки:
    468
    Допаѓања:
    238
  19. Neodlucna

Neodlucna Популарен член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    854
    Допаѓања:
    1.053
    Го даваа,срамотилуци е овие двеве,одвратни створенја,дно дна...

20. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Што бидна со враќањето на Јелена и Миа во племето?