Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. bonbona92

bonbona92 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 ноември 2011
    Пораки:
    306
    Допаѓања:
    129
    Значи Ава, Себастијан и Кристина неможам да ги поднесам. Се нервирам кога ги гледам. Фаворит ми е Алекс и многу ќе сум среќна ако отиде во финале :)

Еве ја Ава за плеј бој +18
    http://www.tvpaket.com.mk/tv/vip-survivor/477-2012-04-30-15-12-39

2. perlaa

perlaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2011
    Пораки:
    1.223
    Допаѓања:
    788
    Жаре не е нормален :rofl: :rofl:

3. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.311
    Допаѓања:
    259.487
    Ова Мартина си се најаде, си се напи пивце со кикирики и на крај се избања :D .
    Мераци ^_^ .

4. nela.oh

nela.oh Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    231
    Допаѓања:
    270
    Жаре не го сакам ич, ама ме пресмеа со финтава што и ја спрема на Јелена.
    Ќе живее за тој момент таа да исфрли некој, па сега и тон психолошки анализи ќе слушаме до племенскиот, ама моментот кога ќе дознае дека е шега, е тоа вреди да се види :D

5. daddys.princess

daddys.princess Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    988
    Допаѓања:
    319
    кристина и мартина :puke:
    како ги меркаше палачинките на маја лена :puke: боже дебела и ружна
    а кристина е толку себична и покварена со неам зборови,сите планови ги прави тајно ,

6. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.194
    Јас ја имав таа среќа да ги видам во живо Мартина, Невен и Алекс.

Луѓе, не сте свесни Алекс колкава ЛЕПОТИЦА е. Јас останав со подзината уста, најискрено. Вака во Сарвајвер можеби не јавува, ама во живо е преубава. Не можев да ја изнагледам, многу е згодна. И убаво оди, исправена, ептен ми се виде убава.

Мартина е ептен откачена, и ептен е весела. Игра, пее, се смее. Ептен луд стил има, многу беше убаво облечена. И ептен е мила, ни еден што сакаше да се слика не одби.

А Невен не го видов толку убаво, само видов дека во живо е понизок отколку на телевизија. И само една фацијална експресија правеше за сликање, ептен смешен беше :lol:

Алекс најубав впечаток ми остави.

7. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.912
    Допаѓања:
    31.673
    Конечно и од Берберот една добра работа да видиме :lol: :rofl:

8. StefanS

StefanS Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2011
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    27
    Луѓе вие толку го сакавте Себастиан а толку гу мразевте Алекс...а сеа све се смени за 360... Па од самиот почеток се познаваше дека Себастиан е прлав играч. Си замислува дека е некој нешто а всушност е само еден обчен простак.
    а каде ??

9. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.150
    Значи наш Жаре е ѕвер,што уште нема да му текне да направи ,, Радован дури и го подржува во тие луди идеи :lol: ,честитки за Алекс паметно одигра ,еден чекор ја дели од тоа таа да биде првиот финалист на преживеан и тоа многу ме радува. Аман од овој Себастијан нели не е заинтересиран повеќе за да биде финалист, нели се му се здосади :roll: па и уште ќе оди во потрага по тајниот имунитет за кој искрено се надевам дека нема да го најде . :devil:

10. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Кристина најдволичното и лигаво суштество во Преживеан, не ми се верува дека планирала да гласа за Никола а колку беа блиски цело време :x .Глупача.
    Искрено се надевам дека Себастијан, Ава или Кристина ќе излезат на наредниот племенски совет.

А оваа Мартина за јадење душа дава :D . И аман бе што е ова, секој ден сендвичи, хамбургери јадат. Па јас во нормлани услови не сум пробала сендвич богзнае од кога а овие на Преживеан се прејадоа.

11. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.173
    Ова Мартина идиотка, во комбинација со Кристина.
    Ја криват Маја Лена, ради палачинките.
    А оваа, сите можни награди им ги зема, ма дај ти се молам. Недоквакани и двете.

Иначе едвај чекам, да ја има таа игра, кога ќе јадат такви грозотии, очи, и триста чуда. :wasntme: Ако воопшто има таква игра оваа година..

Едвај чекам за племенскиот совет. Уф, како се радуваше Јелена, скокаше. Како ќе ми биде мило. ]:)

На tanjusskat му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.023
    Еве Ава како ќе победи на Survivor ....

На Monna.Monna, Ema.Sk, Lux и 4 други им се допаѓа ова.
  13. Princess.Serena

Princess.Serena Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2012
    Пораки:
    184
    Допаѓања:
    102
    Уфф....Ава колку ме нервира...Глупача некоја! :devil:
    Инаку фаборит ми е Алекс и баш би била среќна ако влезе во финалето. :D
    Жаре ептен ме насмеа. :rofl: А оваа Јелена почна одма да се радува. Ама кога ќе и кажат дека било шега... :rofl:

14. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.023
    Жаре многу добри шали прави , се гледа дека има Македонска Трололо крв :rofl: :rofl: :rofl:

Искрено се надевам на следниот совет ќе испадне АВА или ако се спасува (што највероватно ќе се спаси) да испадне Никола или Маја

На CharmedGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  15. daddys.princess

daddys.princess Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    988
    Допаѓања:
    319
  16. BurstBerry

BurstBerry Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    839
    Допаѓања:
    1.463
    Има некој линк од вечерашнава епизода, не успеав да ја гледам ??

17. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    :clap: Мартинче, ама паметно си ги искористи парите, секако ќе мораше на крајот да ги врати доколку ништо не купи. Најјака ми беше. Андрија каже нешто, таа прва дига рака :D . Прво се најаде, па на жештината ладното пивце добро и дојде и на крај се избања. Туф, туф.
    А не ко другите. Алчни, скржави, циции. Ама се најлошо. Никола ама тотално ниту еднаш не подигна рака и да каже е ова ќе го купам. Они одат на сигурно, ама видоа не видоа мораа да даваат за нешто.

И пак ќе кажам многу ми е мило за Алекс. Се надевам дека пораката што ја купи ќе и помогне навистина за да победи во борбата за имунитет и да влезе во финалето.

А Себастијан уште еднаш се покажа колкав лицемер е. На племенскиот совет вели смачено ми е веќе некако несакам да играм повеќе, а после на интервју вели сакам да влезам во финале да се борам, сакам да ги освојам имунитетите до крајот и да бидам сигурен |( .
    Значи какво мислење имав за дечкото на почетокот, а какво сега не ми се верува. Се преобрази тотално. Дошол тој со друга замисла, но ги гледал повеќе карактерските особини на луѓето и нивната комуникација. Па тој прв го почна тоа :worried:ilent: . Неможам повеќе да го коментирам, одвратен ми е.

18. OneDirection

OneDirection Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2012
    Пораки:
    468
    Допаѓања:
    238
  19. Neodlucna

Neodlucna Популарен член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    854
    Допаѓања:
    1.053
    Го даваа,срамотилуци е овие двеве,одвратни створенја,дно дна...

20. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    Што бидна со враќањето на Јелена и Миа во племето?