Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Мартина ти е една алапача што доста добро успева се се прикрие. Маја Лена му ги зела палачинките на Влада и требала да му попушти дека е најмала. |( Свашта. А за неа тогаш што треба да речат, се им изеде. Многу превртливи створења се со Кристина. Ептен ме изнервираа вчера.

2. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Што мислите, за тоа што рече Огњен, дека Алекс го зела погрешниот камен? Па се најде на маса за јадење наместо да се натпреварува?

3. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Чекај, зборувате дека Никола и Владо биле скржави затоа што не купиле ништо а тие најфер постапија, им препуштија на другите. Додека Мартина свињата што се живо изеде зборуваше зад грб за Маја Лена затоа што само едни палачинки зела. Ете, тука се гледа колку се лицемерни и дволични Мартина и Кристина.

Арно кажа Огнен за Кристина, сосема беше во право. Таа е најлицемерниот играч таму. Додека од овој Себастијан почна да ми се :puke:, а колку само фер и коректен ми изгледаше во почетокот. Очигледно глумел, сега си го покажа правото лице и таа енормна желба да победи без оглед на се. Ако треба и по лешеви ќе гази ама да стигне до финале, ужасен дечко па колку сака нека е физички спремен.

На Ognenija, Elennaa и LilBaby им се допаѓа ова.
  4. Dgirlll

Dgirlll Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    953
    Допаѓања:
    7.286
    Зошто нема реприза? И на нет неможам да ја најдам од сношти, ај некој ако ја има најдено нека стави линк.

5. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    И јас ја барав, но очигледно ја немаат поставено

6. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.796
    Допаѓања:
    25.297
    Дали видовте како се израдува и раздра Јелена во најавата за следнава епизода, кога и прочитаа дека ќе може да гласа за некој од племето.
    Језива жена.

7. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    а кога игра репризата од сурвајвор?
    знам дека беше околу 13 час али сега нема...
    не ја гледав синоќ :) :)

8. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Јелена е дефинитивно ретардирана жена, си има некои фрустрации очигледно. Абе не можам да ја гледам веќе, по 50 пати ја даваат во интервјуата како нешто филозофира, демек она е таму некој си експерт кој знае најдобро се за Преживеан. Колку ќе ми биде ќеф кога ќе дознае дека сето тоа е заебанција :D .

На MandyLane му/ѝ се допаѓа ова.
  9. smooch

smooch Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2011
    Пораки:
    968
    Допаѓања:
    4.045
    Себастијан изгледа вечер, кога ќе оди во потргата по тајниот имунитет ќе има можност да разговара со Огнен, и тогаш овој ќе му каже се, шо како со Кристина и останатите, и се надевам дека Кристина и Мартина ќе си идат зш се расипани ептен, не дека другите не се ама овие ептен значи претерано.
    а како огнен ја навредил кристина ???

10. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Овој Жаре ќе си го фати газот со рака, крушевски речено, кога ќе дознае Јелена дека ја ребри. :lol:
    Мајко моја, страв ми е за Жаре, може да лета ко партал низ Острво одбачени. Ја погоди Јелена у точката што и е ранлива, као Ахилова пета, таа едвај чека да има некој поголем удел во Срвајвер, пошто она нАли е стручен експерт за шоуво, башка е првата што ја исфрлија (голема работа |( ), и ќе мисли дека и дале огромна моќ, ќе се лупа у гради. Ах леле, само да дојде моментот кога ќе се обрука на племенскиот. :!:

Туку овие Кики и Мартина дали се нормални? |(
    Вторава буцка најде да збори за Маја Лена дека била буцмаста и дека не требало да ги земе палачинките пошто требало да ослабе. You don't say? :!: Погледни се ти мори, па за други кажувај. Од 932190 награди за јадење што имаа на лицитацијава, таа најде за палачинките на Маја Лена да збори, демек зашто ги земала, Влада требало да ги земе. Влада ако сакаше ќе го земеше тоа пилешкото, ќе земеше кикирики, или другите работи ... Господе боже, колку се малоумни, не вјарвам. :x
    А првава, ко најголема жртва испаѓа на островот. Она највеќе сака да се бања, она највеќе сака од дома да добие писмо, и сите као: `Ми знамо да она највише жели то!` |( .
    Па уште кога отиде да си го земе писмото им се сврте на другиве, и вика: `Шта к*рац цмиздрите сад?` Па само ти ли сакаш од дома да добиеш вести, смрдла егоистична, уште и зашто плачеле. :x

Она во пакет со другарка и буцмастата, и Себастијан нека летаат побрзо. Маваат на желудац кога зборат. Себе нема веќе амбиции да оди во финале, али радо би да се осигура со имунитет до крајот на Срвајвер. Вауууууу, да не кажеше, немаше ни да помислам. :D

На Lux, Rozich, A-j-a и 3 други им се допаѓа ова.
  11. Heidi

Heidi Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2010
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    169
    Kристина рече за Маја Лена дека е буцкаста, не Мартина.

12. Neodlucna

Neodlucna Популарен член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    854
    Допаѓања:
    1.053
    Значи овие сител се за нигде,ај навечер што чекам од 10 и 15 до неопределно....сега и за реприза исто??? бог да чува,зар вака си креваат рејтинг.без програма.
    А што мислите жаре ке го казнат за лагава? Па и овој радован соучесник,значи стварно е прост :D

13. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Е иста оваква ми е Накова у тоа муцката искривена.

На girl-miri му/ѝ се допаѓа ова.
  14. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    хахаха циа..а јас си реkов на што па ми личи во устата накова :D :D сега се сетив :lol: :lol:

На malo-bebe му/ѝ се допаѓа ова.
  15. I.love.your.lips

I.love.your.lips Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    970
    O denes kje bide interesno ovaa Jelena navistina kje misli deka kje moze da ja izbrka Kristina.
    Vcerasnata aukcija navistina bese mnou dobra i emotivna. Mnogu mi e zal za Vlado sto ne zema niso.
    Srcka moja kazi mi ja adresata kje ti donesam palacinki :inlove:

16. Tearful

Tearful Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    386
    Допаѓања:
    73
    Ќе може линк од вчерашната епизода ? :)

17. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    уште ја немаат објавено

18. Dgirlll

Dgirlll Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    953
    Допаѓања:
    7.286
  19. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Не го гледав вчера, а што е тоа зезанцијата од Жаре, што ја лажат Јелена?

20. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    тоа треба вечер да се деси ако не се лажам, ја разбрав дека во најава било тоа