Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. Ann.94

Ann.94 Популарен член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    727
    Допаѓања:
    1.818
    Не би ме чудело и Себастијан намерно да изгуби во борбава бидејќи претпоставуваше дека Алекс за нив ке гласа, бидејќи нели тој си има потрага по таен имунитет. Мислам дека не даде се од себе во борбава како друг пат што се тепа и на секој можен начин пробува да го освои имунитетот. Што знам, барем мене така ми се виде. Ептен ми е антипатичен тој човек!

На MandyLane, LilBaby и BlackSwan5 им се допаѓа ова.
  2. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.197
    -Ча је, је- по далматински, тоа "ча" е замена за "шта" на српско-хрватски, или по нашки во небуквален превод -што е, тука е. :)

На LilBaby му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Мене искрено многу ме нервира Ава пред секој племенски плаче, се лигаве и членовите ја сожалуваат затоа и останува
    и Кристина ме нервир некако е превртлива час вика едно час друго
    жал ми е што Огњен испадна
    Сакам Милан да победи или Влада

На Amelia му/ѝ се допаѓа ова.
  4. macigv

macigv Активен член

Се зачлени на:
    1 март 2012
    Пораки:
    82
    Допаѓања:
    12
    мене сега најинтересно ми е сплетката жаре што му ја приреди на јелена. хехехехехе леле боже кој знае како јелена ќе реагира кога ќе дознае дека ја лажат хехехе како ќе се налути хехехе.
    ама како завлагаше во филм за тоа кого ке го исфрли хахах, смешно е, ама и жално за неа будала ќе испадне на племенскиот совет пред сите.

5. Unique.chick

Unique.chick Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    2.391
    Оваа Јелена толку ми е одвратна што не можам да ја гледам веќе стварно претерува..
    А Марко вчера многу убаво им кажа !!

6. Belieberka666

Belieberka666 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    144
    девојки кога е репризата, бидејки сношти не гледав оти снема струја :D

7. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Штета што не сум ја гледала првата емисија „Повратак у цивилизацију“.
    Ама затоа сега само малце прочепкав. Оваа Јелена, пижама да не носи? :^) Па и тоа карминот, на мајмун... Ај да не зборам. :wasntme: Ама многу е поубава без шминка.

Прикачени фајлови:

8. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    ^^ Башка шминкерка е, јас да идам оваа да ме шминка може само кловн ако се маскирам.

Инаку и јас сумњам дека Себастијан намерно не се трудеше околу борбата, зашто знаеше дека Алекс се има кладено на нив. Како што го пратам подраго му е да не влезе Алекс во финале, дури и од самиот тој да влезе. Дали љубомори дека е жена се чувствува потиштен или не знам зашто ама се гледа дека да може и ќе ја убие девојкава. Знаеше дека ќе најде имунитет, паметен е не можам да кажам не.. и си вика поарно Алекс да не биде финалист, јас ќе најдам имунитет и пак ќе сум безбеден.

Не го можам овој Себастијан од почетокот.. се надевам и тие што го сметаа за искрен и правичен увидоа каков е навистина.

9. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Искрено многу би сакала Милан да победи,нека се држи човекот,едно време збореа Милан таков Милан онаков, а Себастијан? Кристина? Никола? Маја Лена и Ава што бараат уште таму а ? за Алекс секоја чест искрено се надевам дека ќе ја гледаме во финале :) Владо исто би сакала да се најде во финалето,
    Милан Алекс Владо до финале !

На Amelia и Pirana им се допаѓа ова.
  10. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    Мислам дека Себ не ја изгуби борбата намерно,бидејки тој и Маја воопшто не заостанаа во првиот дел од борбата,каде што учествуваа.
    Милан и Крисина ја зафркнаа работата...

11. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
  12. Beauty161

Beauty161 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    316
    Допаѓања:
    134
    Девојки кога даваат реприза бидејќи нели сега пак почнаа со овие лигушите и не можам на мира да си ја изгледам eпизодата :D

13. Melany.Macedonia

Melany.Macedonia Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2012
    Пораки:
    333
    Допаѓања:
    67
    Влада ќе победи во малата борба! знам :) :party: :l:

На I.love.your.lips му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Butterfly77

Butterfly77 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2011
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    77
    Хахаха,Мартина најде за Маја Лена да збори што му ја земала наградата на Влада?
    Ало бре,ти можеше да му дадеш една од твојте ТРИ награди,а не да збориш за други.
    Кристина не знае што сака.Колку е дволична,нели е најблиска со Мартина?
    А вчера вика ја попрво сакам да ги видам тројцата машки у финале него Мартина.
    Маја Лена е најискрена и спремна е у борбите,вчера даде се од себе,за разлика од Себастијан.
    Така да Маја Лена е мојот фаворит. :)

15. StefanS

StefanS Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2011
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    27
    Нажалост Кристина одамна сака да и забие нож на Мала Лена,овој пат сигурно ќе се деси тоа... Она е следната за отстрел! Многу е слатка ,искрена,вредна,убава....ама сепак на островот ќе биде со Миа па нема да и биде толку тешко!

16. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
  17. anamariia.x3

anamariia.x3 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    578
    Допаѓања:
    857
    Хаха,паѓа на шармот на натпросечно интелегентните мажи,а самата има потпросечна интелегенција.
    Некаде на фемина прочитав дека Ава изјавила како и е жал за абортираните деца и за тоа како одат сега тие во школо и како се снаоѓаат во средина.Мислам АЛО :fubar: Иако е неверојатно глупава имам некое чувство дека ќе влезе во финалето :?:

18. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Aман бре, оваа Mартина почнала со 82 кила на шоуво, сега 78.5...
    па само 3.5 кила ослабела за 1 месец(толку се мислам), при толкава физичка активност и јадење само ориз? :?:
    баш вечер ќе ја гледам емисијава да видам кој колку симнал :D

19. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Знаеш оние случки кога машко ќе види женско па со другарите сите ејј види ја оваа се заљубив ,вечер нема да спијам ова ,она , вака, така...

Епа ова не е таква случка ....

Ми се темни од девојкава

На ludoto19 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Која физичка активност, освен на неколку игри што имаа малку да го мрднат гзот, друго што праат, лежат, си ги сунчаат силиконите,лежат и се оговараат.
    Мартина од што 24/7 мисли на храна не ослабела многу :D
    Башка што јадеа бурек пред некој ден, Маја Лена била буцка, Кристина па, колку лица виде во огледалото, 25? Maртина иссто, нема врска тоа што е буцка не ми смета, ама ме нервира кога кометира за други а не е ништо поарна, баш е каде кааааде подебела од Маја Лена, Маја мене ми е баш згодна.
    Можеби Маја Лена не е нешто способна и борбена ама е најискрена и нај не превртлива.
    Од овие Мартина и Кристина ми се повраќа, неспособни и дволични.
    За ава нема потреба од коментар, ма не заслужува дури ни со голема буква да ја пишам |(

На Wild-GirL, LilBaby, lackygirl и 1 друга личност им се допаѓа ова.