Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Кај го прочита тоа? :o

2. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.011
    Па ете погоре Оззи напишала :o

3. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Ахм,прочитав,па и да имале кој ќе им забрани,туку нехигиенски е тоа таму ми се чини ,а и глупаво од нив што скриваат дека се пар,или им е некоја тактика тоа,ама ќе видиме колку ќе им успее.

4. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    384
    ^^ Фала Карак и Нина :*

Иначе и ја ја гледав сабајле и 29 епизода, денеска на Сител истата!! Инаку Гоца ме нервира многу уфф ја мразам ( сакам она да испадне, а не да оди у финале ]:) ) Не верувам дека ќе победи како се шпекулира зашто и другите ја знаат каква е!! :@ Колку е само злобна! Го намести Един....ама здраво онака го истресе од патики! Един беше сигурен дека е како што кажува Гоца ( глупак!! ) и он е тактичар ама не колку и Гоца!! :!: На се е спремна! ццц А овие потрчковци ја следат Катерина и Јелена колку се само наивни... |( Без свое ја! Иначе Катерина ми е преубава и борбена плус! А Бојана ме нервира, демек наивна нешто се прави...леле се стресе кога помисли дека е пред испаѓање! Ало бре шоу е, не риал лајф! :fubar: Андреј ми е исто така добар, фер ама подводлив е! Александра е никаква...транвестит...не ми личи на женско... :^) Јелена онака, ништо посебно! Марко е добар ама сака бре да командува дечкото, не знае за тимска игра! Никола уште не го проценив ама ми изгледа ок.. :?: Ахх најслатко за крај Тонииии :rock: :inlove:

Ја колку знам дека во финале се Андреј, Никола, Гоца и Тони!! И као Никола победил а не Гоца!! Ова уште пред да почне Срвајвер се пишуваше...па кој знае...
    Инаку сум си за Тони ( ама Македонче кај победило ) битно он е морален победник !

5. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    И јас прочитав уште пред да почне шоуто дека Никола ќе победи, па ќе видиме. Претходната сезона точни беа шпекулациите за тој Немања.

Гоца ми е одвратна уште од старт ја проценив, ама и овој Един е, барем еден од нив не мора да гледам :party:
    А што се однесува до Бојана и Никола прво што помислив кај со тие усмрдени мишки, неизбањани, со сол на себе имале секс :puke: :lol: :lol:

6. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    384
    Абе све за поголема реклама и скандал! Па и секс така не избањани! Ту па и вие они за 20 дена 2 пати се бањаа со сапун...еднашка освоија Касуко награда масажа и тамо бањање и после на она лажното соединување...можеби тогаш паднало...а можеби и ќе има уште некое бањање.... :^)
    Бојана е глумица у покушају а Никола е пробува да ја достигне славата на татко му! Па мора да се издвојат по нешто да се паметат |( :tmi: Инаку Никола на Племенски го прашаа дали му била тактика ова со Бојана...ама ја мислам дека прашањето е за Бојана ( сигурна сум дека е нејзина тактика....за опстанок поише ) :^) Се гледа дека не е глупава и наивна како сака да се претстави! Џабе Бојанче немаш шанси! :doh: Инаку сега пред некој ден прочитав дека се заедно уште и си ставиле слики на Фб у кревет они двајца! :rofl:

7. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    НЕ.
    Само се залапаа. :lol:
    Нема шанси да имаат секс на островот, се е само реклама како што кажаа погоре.
    Иначе нема шаааааааааааанси Никола да е победник и да оди во финале, видете он одвај реално до тука стигна, без Бојана ќе леташе. Дебелчок е, му тежи стомакот, лигле е големо, мажите не го сакаат нешто посебно, така да јас сигурна сум дека он ќе лета во следните емисии.

А јас знам дека Тони, Катарина, Андреј и Гоца се финалисти.
    Иначе прочитав некаде на интернет и дека речиси 99% е сигурна информацијава, зашто ги имало овие 4рица на филипинска телевизија, нешто како прилог за Преживеан.
    Јас и не се замарам дали се стварно тие или не се финалисти.
    Сепак НИКОЛА нема шанси до финале да е. Од него појаки се дури Катарина и Гоце, па и женскаму е поборбена :rofl:

На TennisBabe му/ѝ се допаѓа ова.
  8. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
  9. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    7.278
    Допаѓања:
    27.970
    Осекам дека гоца си заеба кариера поштено. Кој ке ја сака после ова однесување !

На OzzyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.011
    :y: И јас така мислам. Па и после коментарите што ги прочитав на страната на Преживеан. Имаше една анкета кој најмногу ве нервира од женските и Гоца убедливо водеше на анкетата :)

11. pink4ever

pink4ever Популарен член

Се зачлени на:
    23 октомври 2010
    Пораки:
    1.042
    Допаѓања:
    1.013
    Во почетокот Гоца ми изгледаше како сосем искрена, отворена...
    Ама претера. Наметнува мислење на другите и некако само таа збори. Сите си ги мота како сака и ич не ја гајле. Па неможе бе така, се' по нејзино. :P

12. Wild-GirL

Wild-GirL Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2010
    Пораки:
    1.266
    Допаѓања:
    1.259
    Еве ги Никола и Бојана :

13. Regenbogen

Regenbogen Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2010
    Пораки:
    289
    Допаѓања:
    175
    Вчера не успеав да останам будна, плис кој има линк нека ми пушти од враќање во цивилизација. Thanks!

14. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    7.278
    Допаѓања:
    27.970
    Имаш сеа на Сител

15. GeorGinnA

GeorGinnA Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    2.008
    Еееее ај да погодиме зошто? Што лаам јас уште одамна,женава е убедливо за медаља најдволична 2010!
    Ми се блуе од неа и од нејзиното понашање :puke: :puke: Абе по една клоца и мрш дома,нека пее по биртии нека не труе со морални правдини таму АМАН! Ај АМИН :doh:

16. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.452
    Допаѓања:
    5.415
    го гледав вчера враќањето во цивилизација. го мразам един но морам да искоментирам дека се однесуваше доста пристојно и топ. а и тоа ќеркичето негово да го изедеш кукле. што се однесува до гоца комплимент дека баш убаво ослабела. искрено мене ми е топ и ми останува еден од фаворитите до крај заедно со марко и тони

17. gluvarche

gluvarche Истакнат член

Се зачлени на:
    25 септември 2010
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    113
    значи дефинитивно важи она познатото „дај му на човек малце власт“ да видиш каков е, мене Един ми беше најодвратниот играч од сите учесници, неговите интриги, иронични понашања, местенки и слично ми беа :puke: и тоа така се понашаше само кога беа во водство со племето, од кога се вратија Тони и Марко си го подвитка опашот и се промени 100%
    ми беше одвратен и се чудев како може толку згоден, убав, дечко да ми биде грозен, ружен, никаков, мизерен........
    од кога виде дека ќе го исфрлаат чувме и шали од негова страна и се зезаше и се.... човекот се смени сто посто...... дури постанува и симпатичен, и одкога видоа со Гоца дека цела Србија блуе од нив, се понашаат најфино на свет, и стално некои изговори зашто се понашале така, а Един вчера и детето си го зема за луѓево малце да омекнат... ;) опасен играч....ooooопасен
    Гоца несакам да ја коментирам, Тони и КАтерина ми се фаворити! ги обожавам, единствени што заслужија да бидат победници во Survivor :)
    ете така :*

18. Regenbogen

Regenbogen Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2010
    Пораки:
    289
    Допаѓања:
    175
    E значи едвај чекам да почне....многу доцна го даваат ...главава ми паѓа....ми иде да се јавам во сител и да ги искритикувам за недржењето до дадената програма. На Нова на времето до секунда се знаеше кога што почнува, а овде каша попара...мизерија

19. TennisBabe

TennisBabe Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    591
    Допаѓања:
    364
    Не ја препознав Бојана :o

20. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.011
    Марко лом ја направ Бојана :D Ама жал ми падна кога му ги зема парите, смрдла една |( Се некако Марко им е на мета, се он си го добива. А и Гоца за писмата требаше за него да земе писмо, сирот кога ќе напише за жена му на плажата ама жал ми паѓа :(