Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Кај го прочита тоа? :o

2. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Па ете погоре Оззи напишала :o

3. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Ахм,прочитав,па и да имале кој ќе им забрани,туку нехигиенски е тоа таму ми се чини ,а и глупаво од нив што скриваат дека се пар,или им е некоја тактика тоа,ама ќе видиме колку ќе им успее.

4. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    381
    ^^ Фала Карак и Нина :*

Иначе и ја ја гледав сабајле и 29 епизода, денеска на Сител истата!! Инаку Гоца ме нервира многу уфф ја мразам ( сакам она да испадне, а не да оди у финале ]:) ) Не верувам дека ќе победи како се шпекулира зашто и другите ја знаат каква е!! :@ Колку е само злобна! Го намести Един....ама здраво онака го истресе од патики! Един беше сигурен дека е како што кажува Гоца ( глупак!! ) и он е тактичар ама не колку и Гоца!! :!: На се е спремна! ццц А овие потрчковци ја следат Катерина и Јелена колку се само наивни... |( Без свое ја! Иначе Катерина ми е преубава и борбена плус! А Бојана ме нервира, демек наивна нешто се прави...леле се стресе кога помисли дека е пред испаѓање! Ало бре шоу е, не риал лајф! :fubar: Андреј ми е исто така добар, фер ама подводлив е! Александра е никаква...транвестит...не ми личи на женско... :^) Јелена онака, ништо посебно! Марко е добар ама сака бре да командува дечкото, не знае за тимска игра! Никола уште не го проценив ама ми изгледа ок.. :?: Ахх најслатко за крај Тонииии :rock: :inlove:

Ја колку знам дека во финале се Андреј, Никола, Гоца и Тони!! И као Никола победил а не Гоца!! Ова уште пред да почне Срвајвер се пишуваше...па кој знае...
    Инаку сум си за Тони ( ама Македонче кај победило ) битно он е морален победник !

5. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    И јас прочитав уште пред да почне шоуто дека Никола ќе победи, па ќе видиме. Претходната сезона точни беа шпекулациите за тој Немања.

Гоца ми е одвратна уште од старт ја проценив, ама и овој Един е, барем еден од нив не мора да гледам :party:
    А што се однесува до Бојана и Никола прво што помислив кај со тие усмрдени мишки, неизбањани, со сол на себе имале секс :puke: :lol: :lol:

6. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    381
    Абе све за поголема реклама и скандал! Па и секс така не избањани! Ту па и вие они за 20 дена 2 пати се бањаа со сапун...еднашка освоија Касуко награда масажа и тамо бањање и после на она лажното соединување...можеби тогаш паднало...а можеби и ќе има уште некое бањање.... :^)
    Бојана е глумица у покушају а Никола е пробува да ја достигне славата на татко му! Па мора да се издвојат по нешто да се паметат |( :tmi: Инаку Никола на Племенски го прашаа дали му била тактика ова со Бојана...ама ја мислам дека прашањето е за Бојана ( сигурна сум дека е нејзина тактика....за опстанок поише ) :^) Се гледа дека не е глупава и наивна како сака да се претстави! Џабе Бојанче немаш шанси! :doh: Инаку сега пред некој ден прочитав дека се заедно уште и си ставиле слики на Фб у кревет они двајца! :rofl:

7. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    НЕ.
    Само се залапаа. :lol:
    Нема шанси да имаат секс на островот, се е само реклама како што кажаа погоре.
    Иначе нема шаааааааааааанси Никола да е победник и да оди во финале, видете он одвај реално до тука стигна, без Бојана ќе леташе. Дебелчок е, му тежи стомакот, лигле е големо, мажите не го сакаат нешто посебно, така да јас сигурна сум дека он ќе лета во следните емисии.

А јас знам дека Тони, Катарина, Андреј и Гоца се финалисти.
    Иначе прочитав некаде на интернет и дека речиси 99% е сигурна информацијава, зашто ги имало овие 4рица на филипинска телевизија, нешто како прилог за Преживеан.
    Јас и не се замарам дали се стварно тие или не се финалисти.
    Сепак НИКОЛА нема шанси до финале да е. Од него појаки се дури Катарина и Гоце, па и женскаму е поборбена :rofl:

На TennisBabe му/ѝ се допаѓа ова.
  8. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
  9. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    6.976
    Допаѓања:
    26.359
    Осекам дека гоца си заеба кариера поштено. Кој ке ја сака после ова однесување !

На OzzyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    :y: И јас така мислам. Па и после коментарите што ги прочитав на страната на Преживеан. Имаше една анкета кој најмногу ве нервира од женските и Гоца убедливо водеше на анкетата :)

11. pink4ever

pink4ever Популарен член

Се зачлени на:
    23 октомври 2010
    Пораки:
    1.042
    Допаѓања:
    1.013
    Во почетокот Гоца ми изгледаше како сосем искрена, отворена...
    Ама претера. Наметнува мислење на другите и некако само таа збори. Сите си ги мота како сака и ич не ја гајле. Па неможе бе така, се' по нејзино. :P

12. Wild-GirL

Wild-GirL Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2010
    Пораки:
    1.266
    Допаѓања:
    1.258
    Еве ги Никола и Бојана :

13. Regenbogen

Regenbogen Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2010
    Пораки:
    289
    Допаѓања:
    175
    Вчера не успеав да останам будна, плис кој има линк нека ми пушти од враќање во цивилизација. Thanks!

14. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    6.976
    Допаѓања:
    26.359
    Имаш сеа на Сител

15. GeorGinnA

GeorGinnA Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    2.008
    Еееее ај да погодиме зошто? Што лаам јас уште одамна,женава е убедливо за медаља најдволична 2010!
    Ми се блуе од неа и од нејзиното понашање :puke: :puke: Абе по една клоца и мрш дома,нека пее по биртии нека не труе со морални правдини таму АМАН! Ај АМИН :doh:

16. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.432
    Допаѓања:
    5.393
    го гледав вчера враќањето во цивилизација. го мразам един но морам да искоментирам дека се однесуваше доста пристојно и топ. а и тоа ќеркичето негово да го изедеш кукле. што се однесува до гоца комплимент дека баш убаво ослабела. искрено мене ми е топ и ми останува еден од фаворитите до крај заедно со марко и тони

17. gluvarche

gluvarche Истакнат член

Се зачлени на:
    25 септември 2010
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    113
    значи дефинитивно важи она познатото „дај му на човек малце власт“ да видиш каков е, мене Един ми беше најодвратниот играч од сите учесници, неговите интриги, иронични понашања, местенки и слично ми беа :puke: и тоа така се понашаше само кога беа во водство со племето, од кога се вратија Тони и Марко си го подвитка опашот и се промени 100%
    ми беше одвратен и се чудев како може толку згоден, убав, дечко да ми биде грозен, ружен, никаков, мизерен........
    од кога виде дека ќе го исфрлаат чувме и шали од негова страна и се зезаше и се.... човекот се смени сто посто...... дури постанува и симпатичен, и одкога видоа со Гоца дека цела Србија блуе од нив, се понашаат најфино на свет, и стално некои изговори зашто се понашале така, а Един вчера и детето си го зема за луѓево малце да омекнат... ;) опасен играч....ooooопасен
    Гоца несакам да ја коментирам, Тони и КАтерина ми се фаворити! ги обожавам, единствени што заслужија да бидат победници во Survivor :)
    ете така :*

18. Regenbogen

Regenbogen Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2010
    Пораки:
    289
    Допаѓања:
    175
    E значи едвај чекам да почне....многу доцна го даваат ...главава ми паѓа....ми иде да се јавам во сител и да ги искритикувам за недржењето до дадената програма. На Нова на времето до секунда се знаеше кога што почнува, а овде каша попара...мизерија

19. TennisBabe

TennisBabe Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    591
    Допаѓања:
    364
    Не ја препознав Бојана :o

20. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Марко лом ја направ Бојана :D Ама жал ми падна кога му ги зема парите, смрдла една |( Се некако Марко им е на мета, се он си го добива. А и Гоца за писмата требаше за него да земе писмо, сирот кога ќе напише за жена му на плажата ама жал ми паѓа :(