Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Туку овој Себастијан го достигна врвот на шовинизмот и поквареноста вчера. Не знам што мисли ако сака да победи, дека со овие изјави ќе добие плус гласови од публика?
    Поише се израдува дека напраи лажен имунитет, отколку тоа што го најде тајниот. Го отече со тоа `едно место плус/мање за мене у финале` |( , па кажи си бре човече дека ќе умреш само Алекс да не влезе во финале, какво место мање бре, повеќето го гледаа ко фаворит, и на онаа играта на искреност, го прогласија као за фаворит, што искрено не ме чуди, во секој Срвајвер победува шовинист, клошар, сплеткарош, а не некој искрен и океј лик. Од сите овие единствено би сакала Влада и Алекс да влезат во финале, и ете Влада според мене е апсолутен победник, човекот ниеднаш не добил глас на Племенскиот, со сите е океј, и не сум го видела го*на да јаде на сите страни.
    Не знам дали го помните пе*ерското гласче на Себастијан, кога ја виде куќичката на дрво, и рече: `Гааааааааајс`, полажна насмевка и воодушевување не сум видела, мајке ми. |(

Еве ви го клипот, на 33:54 е моментот! :rofl:
    http://www.youtube.com/watch?v=pMhZCYTas4s

На fallenangel, BlackSwan5 и MandyLane им се допаѓа ова.
  2. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Вчера Себастијан ја издаде Ава дека не стигнала до вториот клуч. :D А она сирота, измислуваше гатанки. :tmi:
    И да, се надевам Жаре се вратил жив и здрав, после ова со Јелена.

А оваа Кристина, со нејзиното: ужасно симпатично. |(
    Па реши се, симпатично или ужасно?

3. Rosewood

Rosewood Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2012
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    60
    После Осечам да је то, пишува немогуче и то ме чини...изгледа пак се повторила па рекла тужно.Инаку, ако ако, нека си поплаче малце Кики полесно на душата ќе и биде.

Вечерва ќе видиме дали Жаре ќе се здобие со неколку потешки повреди кои Јелена(сигурно) ќе му ги нанесе кога ќе дознае како ја зафркнале :lol:

4. Gargamel

Gargamel Истакнат член

Се зачлени на:
    25 мај 2010
    Пораки:
    413
    Допаѓања:
    129
    Дали може некој да ми даде линк од вчерашната епизода? :) Фала ви многу :) :)

5. Rosewood

Rosewood Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2012
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    60
    http://www.youtube.com/watch?v=rohoh-V7ZRU

Еве ти ја цела, и за во иднина да не се мачиш да бараш овој јузер најбрзо ги аплоудира новите епизоди. :)

6. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.796
    Допаѓања:
    25.304
    Ау бре, :D посебно оној неодреден пискав звук пред да рече Гајс! Леле :D
    Многу ми е одвратен, не знам која е таа женска што останала со него целиии 10 години.

На LilBaby му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
  8. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.796
    Допаѓања:
    25.304
    ^ Ц,ц , мене најзанимлив момент од целата ситуација ми е тоа што опаснава Кристина се смирува со Никола непосредно пред племенскиот совет, мислам.. дали може да биде повеќе очигледна.

9. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Едвај чекам вечер да видам што ќе биде. Дај боже да лета Кики, поарно и Ава нека остане ама оваа гуската нека лета.
    Уф, дури сега видов дека во образ се бакнале не во уста. Инаку не знам овој Никола толку ли не сфаќа дека само го користи Кристина. Жити бога, минатиот пат сакаше да го исфрли а сега кога виде дека повеќе и одговара да е со него во сојуз му се умилкува.

10. Ema.Sk

Ema.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2009
    Пораки:
    1.323
    Допаѓања:
    4.778
    Фотошопирана е сликата ( и тоа многу лошо ), на клипот се гледа дека е бакнеж во образ.

На connie му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Glossy-girl

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    ^ Ава има имунитет, така да можно е Кики да си оди. :hai:
    Себастијан е многу дволичен, себичен и исфорсиран. Женските не заслужувале? Ајде за другите, ама Алекс да не заслужува? Колку е само љубоморен што го победи во 2 борби и дека на машките им е конкуренција. Си ја покажа својата љубомора, уфф, а колку сакав Алекс да биде 1 финалист. Ајде, има шанса за финале, само 1 борба и толку. Нека се докаже. :muscle:

На BlackSwan5 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Не ми се верува Себастијан или Кристина да отпаднат, иако ептен сакам. Кристина им е коловоџа, ќе ги наврти сега сите да гласаат за Маја Лена.

13. Glossy-girl

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    ^ Себастијан нема да си оди, затоа што има имунитет и им кажа дека го има за да не гласаат вечер на племенскиот. Маја Лена ја заборавив. :$

14. Rosewood

Rosewood Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2012
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    60
    А не ја губи тајниот имунитет својата моќ ако предвреме се открие дека некој го има ?

Да не се зафркна малце Себи ? :^) Како и да е, и така и така нема шанси да гласаат за него.

15. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    ^

Да не и текне на Кристина да ги наврти сите против Себастијан, инаку готов е со тоа потенцирање цело време дека ни една девојка не заслужува да иде во финале. Кој се надеваше дека ќе го избацат Огњен, ама нели ја увредил госпоѓата Крис и го шутаа. Ништо чудно за скоро време и Себе истото да го снајде.

На Filiposka му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Filiposka

Filiposka Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    384
    Допаѓања:
    261
    Си ја покажа својата љубомора сношти кога изгуби НАМЕРНО за да не дојди Алекс во финале......знаеше дека на него ќе се клади и мака ми е што не се сети Алекс на таа варијанта.......што поскоро испаѓање на Себастијан-лигушот и Кристина-лигушката од нивните лигавења ми се :puke:

17. Heidi

Heidi Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2010
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    169
    Како прво не мислам дека за 1 месец се создаваат толку длабоки и искрени пријателства за да си ја ризикуваат победата учеснициве, нормално дека сите си прават како што нив им одговара, и сите ја сакаат победата, или барем до финале да стигнат. Воопшто не ги осудувам за тоа, секој се бори, како и во животот, секој од нас има некоја тактика.

Алекс и Влада ми се фаворити.
    Ава е проста и неспособна, и сакам да испадне.
    Феномен ми е Јелена, во ниедно племе не беше(т.е. беше во едно 2 дена) и се прави срвајвр експерт и ги расправа меѓучовечките односи, а поим нема што се случува. Едноставно е исфрустрирана.

18. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Не верувам дека ќе ја изгласаат Кики, она е супер са дечкима. |(
    Плус, ќе се смират со Никола денес, случајно баш пред племенскиот, и 100% ќе го сврти муабетот на другиве за Маја Лена да испадне, сигурна сум.

На Butterfly77 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    никој не би ги осудил,ама види вака,реално сите ги сакаат парите,во ред е и да се има тактика,ама некои играат ептен нечесно како што се Себастијан и Кристина.
    Еве за Владо,видов погоре еден пост со кој ќе се сложам,не навреди никој,за никој не зборуваше лошо, еве го на чекор до финале е,он никогаш не би гласал за Себастијан,Милан и Никола ( за Никола можеби ама кога играта би се одвивала во некоја друга насока)
    За Кристина би рекла само алал да и е,сите ја знаат дека е таква бе од таму,што не ја изгласаат?
    Од Мартина не слушнав ништо освен пеењето и исклучокот на неколку борби
    Маја Лена,зборува како демек млада е знае дека не треба да се најде,море ги сака парите Маја,ама знае дека има голема конкуренција
    За Алекс искрено се надевам дека нема да ја прпушти шансата,многу сакам да ја видам во финале
    реадактирав бидејќи не ја спомнав Ава мислам дека е нај наивната девојка од сите таму,плачка и :x немам многу коментари за неа

20. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Претпоставувам дека вечерва ќе се случи следното...
    -жените гласаат за Милан
    -мажите за Маја Лена
    ...со тоа ќе се 5/5
    -а Себастијан ќе им ја растури играта со тоа што имунитетот ќе му го даде на Милан, со тоа испаѓа Маја Лена