Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. stefigirl

stefigirl Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    124
  2. 1bunny

1bunny Активен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    20
    Владо сакаш да се ожениш со мене?! :inlove: :inlove: :rofl: хахахах :D

Прикачени фајлови:

На Breezy, sweet-cherry, Monna.Monna и 8 други им се допаѓа ова.
  3. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    Кој излезе вчера нне го гледав??????

4. Heidi

Heidi Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2010
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    169
    Мене па мило ми е што не излезе Кристина, за инат на психопатот Јелена.

На 1bunny му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Маја Лена

6. meU

meU Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    2.633
    Допаѓања:
    3.054
    Абе мене многу досадни и никакви ми станаа. Само девојките се караат и распрааваат, се они со некој имаат проблем, е како бре е можно. Како гуски ми се. :?:
    Не го гледам редовно, но онака кога ќе начекам пуштен ТВ може да загледам , пример вчера. Постојано некоја на некоја и се исмева, ја прави ваква онаква, како на светот никој да не чини освен неа.
    А искрена да бидам чудни фаци има, како да не се со сите (Бог да ми прости на изразот), ама што Ава, што Јелена, па дури и Кристина на моменти. ..чудесии невидени |(

Се чудам од време на време, што гледаме ние, кои полемики им ги решаваме и бистриме, а они пари се изнаполнија од шоуто :x

7. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Баш несакав Маја Лена да испадне. Баш ми беше позитивна и најчесна од сите. А баш ми е мило што Огњен ја разоткри Кристина пред сите. :devil:

На VACA, stefigirl, Elennaa и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Срвајверов дефинитивно вчера врвот го достигна.
    Иако така малце подзадремнував на племенскиот, како ја разоткри и изнаремети Огнен Кристина, алал да му е, се надевам дека другите видоа каква дволична е и да ја исфрлат на следниот племенски, со Мартина и Себастијан веќе не можам да ги гледам.
    Ма требаше да ја исфрлат, и имаа можности за тоа ама Маја Лена смотана. |(
    Ама Јелена кои погледи ги маваше, еј. 8) :rofl:

На simon4etooo му/ѝ се допаѓа ова.
  9. passion.for.fashion

passion.for.fashion Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2010
    Пораки:
    396
    Допаѓања:
    87
    Што кажал за Кристина? ..не глеав вчера

10. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Ама најјако ми беше кога Огнен рече да кренат раце сите кои сакаат победа во шоуто а не дигнаа само Мартина и Кристина. Као демек они отишле таму за дружба, не им е гајле дали ќе победат а сепак од петни жили се трудат да стигнат што подалеку, дал со поквареност, дал со дволичност. Па најсмешна ми беше Кристина кога и викаше на Маја демек она прва да отишла на островот за после кога ќе евентуално испадне Кристина да си имала друштво таму. Која патетика :tmi: .

Не сум знаела дека толку расипан може да биде некој. А во оваа сезона дефинитивно најмногу дволични и расипани натпреварувачи. Сепак, едно е тактика а друго е да си превртлив и лицемерен. И одозгора на се да се правиш дека ти не сакаш да победиш, таму си само за да се дружиш |( . Хау, јес, ноу.

На Buttterfly, VACA, Monna.Monna и 4 други им се допаѓа ова.
  11. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
  12. MarijaaaaaaaM

MarijaaaaaaaM Активен член

Се зачлени на:
    21 февруари 2012
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    2
  13. perlaa

perlaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2011
    Пораки:
    1.223
    Допаѓања:
    788
  14. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Оваа првата слика, кој фотошоп е..
    Ко вонземјани изгледаат во тоа устите.

15. OneDirection

OneDirection Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2012
    Пораки:
    468
    Допаѓања:
    238
    Леле Жаре кој цар е ееј . Им ја праи интересна на сите таму :D

На Monna.Monna и LadyyGaga им се допаѓа ова.
  16. LadyyGaga

LadyyGaga Истакнат член

Се зачлени на:
    7 мај 2012
    Пораки:
    235
    Допаѓања:
    146
    Миланчеее :l: :inlove: :l:

17. A-j-a

A-j-a Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    1.793
    Допаѓања:
    2.024
    Не е фотошоп, ја покажаа оваа сцена пред две три епизоди. Ова е моментот кога разговараа двајцата за да го решат недоразбирањето и Кристина во еден момент се наведна и го бакна Никола во образ.

18. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Остај тоа што е дојдена за дружење, каков изговор е тоа дека си сакала за некого да гласаш само затоа што дознала дека Огњен сакал да победи ?! :tmi: You don't say, дојдоа они другарчиња да глумат на островот, демек ко сестри се сакаат, мајко мила, патетики на големо. При прва прилика кажа дека повеќе сака овие мушкиве да ги види во финале, него ли Салото, пардон буцмастата. И се погоди таму климата, си најде занимација со Шоќ да не и биде досадно, уз пат стекна другарица-`сестрица`, излижа што можеше да излиже, лажеше, јадеше го*на позади грб - се изнајаде, ова на нејзе ко платен одмор и дојде, само што се откри пред милион луѓе што гадура е.
    Подобро бре биди човек, кажи: `Да, дволична сум, играм милион игри, за да стигнам до овде`, а не ко замаена да збори дека пуно га воли, ама го избаци оти сакал да победи. Леле драгаааа, тотално си мизерна, го достигна дното на мизеријата, остани си таму!
    А ако е толку будала Маја, а будала е, си се дружат после шоуто ко најдобри другарки, после сите работи што ги зборела оваа за неа. А остај тоа, коа ќе се изгасат камерите со Салото си ги имаат муабетите, праат муабет кој е дебел, кој слаб, и се ќезат ко нездрави. Работава: `Зајакот му рекол на магарето: Имаш големи уши.` |(

На VACA, BlackSwan5 и Hipster им се допаѓа ова.
  19. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.798
    Допаѓања:
    25.318
    Кристина стварно беше без аргументи и збореше чисти глупости, така фатена во тесно. Ама искрено, и тоа што Огњен почна да ја издава и да ја разоткрива пред сите, ми беше ептен детски и незрел потег.
    Ако е толку поштен, што не кажал на сите каква е Кристина пред да испадне он, туку сега, од што му е криво? Се испонаша ко пи*ка, веќе нема никаква улога таму, па ај сега ќе мудрува, он најпоштениов..

На Ema.Sk му/ѝ се допаѓа ова.
  20. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    ^ Огњен беше тотално исфрустиран од тоа што го избркаа, што еднаш за нешто се согласија едногласно жените, и тој настрада. Крај на приказната.
    Епа игра е де, игра. Сите го викаат тоа дека е игра, откако ќе исфрлат некој, откако напраиле тактика, откако изеле го*на за некого.
    Тоа на племенскиот му беше издувен вентил, што од една страна ја обелодени Кикица, ја соголи, дури и подобро од она вистинско соголување. Зборови што ти значат ...

И Огњен викаше дека е Срвајвер игра, кога ги откости жените од спротивниот тим на борбата со перниците, кога ги соблекуваше, буткаше, корнеше со рачиштата.

Радован најмалце заслужи да испадне, па не трубеше саде со денови и ноќи, и одмазнички им враќаше на тие што го изгласаа. Се помири и готово. Знае колку вреди човекот, не му треба него Кристина за да му докаже дали згрешил на некого, и зашто Кристина гласала.
    Огњен као многу поштен и искрен беше, нели. :wasntme:

Значи тотални врти-капи во Срвајверов. Еден човечен нема бре.
    Досега Влада и Радован најокеј ликови. За другиве сум рекла некогаш во еден момент дека ми се позитивни, веќе наредниот си го покажуваат правото лице.
    Другине Срвајвери можат го*на да јадат за дволичноста во овогодишнеиов.

На tanja6 и evelyn993 им се допаѓа ова.