Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Абе сега да бидеме реални, секој би бил исфустриран кога ќе го исфрлат. А па уште повеќе кога без никаква причина. Ако некој требаше да исфрлат од машкиот клан тоа беше Себи.

Мене океј ми постапи Огнен, точно е дека и он не беше баш многу коректен ама за се што и кажа на Кики :bow:. И најнормално дека требало во очи да му каже дека планира да гласа за него а не да се прави океј со него а тогаш нож у леџа и тоа због увреда ;(. А коа била таа навреда типката неќе да каже |( . А да и мене стварно ми падна смешно тоа кога му кажа дека го исфрлила затоа што сакал да победи :lol: . Ама во недостаток на аргументи, Кики не знаеше уште каква глупост да тресне. Е тоа ти се вика не дволична, туку четвртолична особа.

2. Lozanoska

Lozanoska Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2012
    Пораки:
    361
    Допаѓања:
    133
    Значи овој севајвер е тотална утка...

На BI-44 и Filiposka им се допаѓа ова.
  3. I.love.your.lips

I.love.your.lips Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    970
    Незнм во која епизода беше но овој Себастијан ме извади од такт. Тој рече нешто ко ниедна женска не треба да дојде до финале и до овдека...Е баш можат женските да изненадат како што се случи со Алекс. Таа си го заслужи имунитетот и јас навивам за неа и ќе ми биде мило ако стигне до тука. Треба во сите работи да бидат едноправни и имаат право да се пријавуваат и мажи и жени. Сепак неговата љубомора и на Огнен се гледаа спрема Алекс и всушност таа изјава на некој начин беше за Алекс. Мило ми е што испадна Огнен затоа што тој многу за никаде се понашаше и дури на некој начин и ги тепаше девојките. Мило ми е што испадна ајде сега на ред е Себастијан.
    Ајде Феминки да докажеме дека и женско може да влезе во финале и да гласаме за Алекс.

На Sunnybun и Filiposka им се допаѓа ова.
  4. Leeloo

Leeloo Популарен член

Се зачлени на:
    11 декември 2010
    Пораки:
    645
    Допаѓања:
    290
    Ej Ава, немој сада да ми глумиш лудило. Шути!

Незнам за вас, ама мене тоа ми беше нај јако, кога Владо и рече така. :D :D

Чудно ми е зошто го нападнавте Огњен, демек неможел да го преболи фактот што излегол. Не би рекла тоа, повеќе ми е како човекот да го боли тоа што ненадејно дошло, и денеска сме другари утре нож во грб, и тоа се знае од која особа. :) Мене ми беше многу кејф, шо ја направи партал Кристина, ве читав како некои пишуваа, Кристина била нај срцка, нај коректна ова она, па да видиме дали е така сега.

Немам многу епизоди гледано, токму ради драмава шо се дешава а и стварно ме мрзи.
    Ама за мене сеуште остануваат фаворити Милан, Себастијан и Владо. Немам женско фаворит, пошто ето гледаме кој останаа. :^) Само за Алекс уште немам дефинирано мислење, ама не ми фаќа око. Вика дека како брат и бил Огњен ама после се одлучила женско испред машко, шо лично не ми е јасно зошто ама ајде. Си има имунитет, не и игра улога дали ќе биде избацено машко или женско, и по некоја логика би требало за си го чува братот, али тоа е тоа.

А пошто немам гледано неколку епизоди уназад, што е со коментар пред мене за Себастијан и дека жена не треба да стигне до финале? :)

На FortuneTeller.xD му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Ава Карабатич и нејзините фацки, додека зборува менува триса пози, ко да е пуштена на струја.
    Навивам за Алекс и Влада, но подраго ќе ми биде ако победи женско.

На Glossy-girl му/ѝ се допаѓа ова.
  6. analia13

analia13 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2010
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    31
    потполно се согласувам со тебе :)
    според мене Ава таму најмалку заслужува да биде

7. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    ^^ И јас се согласувам со двете.
    Алекс и Влада мора да влезат, па друг кој сака нека биде, само не одвратниот Себастијан.
    Зарем Ава заслужува да биде онде? со што го заслужи она, со перење алишта и сончање топлес? А борбине и не беа толку исцрпувачки. А факт е дека беше штитена од страна на некои натпреварувачи.

Се сеќавате на првата епизода? Ава одма почна да си се шлака со вода по градите, да прави фаци. ХА ХА ХА јака беше тогаш, можам да кажам одпочеток ми остави добар впечаток, онака опуштена, ама послее...
    [​IMG] :D :D

8. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Еве ја Маја Лена како јасно и гласно кажа дека се што Кристина кажа на племенскиот нема благе везе со вистината, еб*м и лажгата. |(
    Се договориле однапред дека Никола и Огњен ќе летаат ако излегуваат двајца, а Кристина кажа дека идењето накај племеснкиот он ја навредил, и така се пренело ко болест на другиве женски, и се одлучиле на тоа, која глупача.
    Алал нека и е на Маја, нема влакна на јазик, нити нешто прикри, се кажа.

И според нејзиниве зборови, Кристина сега пак ќе биде лизни-мазни со мушкиве, и ќе се вади ваљда повторно. И дека нема да испадне мушко во иднина.

И повторно се востанови дека Кристина ги движи конците во племево, од женска страна. Епа што да и кажам, алал нека и е, ја излажала Маја дека Огњен рекол дека му е сеедно дали ќе излезе Маја или Ава, Маја поверувала и се раочарала, а кога дошла на островов на исфрлени, Огњен рекол дека лаже.
    Епа стварно со таква врти капа да се дружиш уште, е нон сенс. :|

На Butterfly77 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Еден да нема океј годинава значи!Се психопати се собрале.
    Влада најнормален ми испадна,супер си е дечкото,а баш мислев дека од најпрепотентен ќе биде.
    И Алекс не е лоша,само ме нервира што само нешто збори без везе,некои празни муабети,заморна ми е да ја слушам.

А од испаднативе само Марко и Радован ми се прифатливи :) .

На Elennaa и Filiposka им се допаѓа ова.
  10. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Ај ако сакате да ми дадете линк од емисијата, не гледав :) .

11. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    мене ми изгледа дека Влада ке победи,но и реална цовекот и заслужува највеќе.

На Elennaa и Amelia им се допаѓа ова.
  12. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Витомир да ти кажам и Влада треба да победи, најзаслужено ќе биде. :)

13. Glossy-girl

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    И Алекс ако победи заслужено ќе биде. Девојката се труди, а и во најтешките борби таа максимумот го даде. Според мене Алекс или Влада, кој било од овие двајца, ќе биде заслужено. :)

На Lux, Elennaa, Cacy и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    EXTRA // Aleks otkrila finaliste "Survivora"?!

Bivša hrvatska misica Aleks Grdić otkrila da je došla u "Survivor" da pobedi, ali i listu imena ljudi koji zaslužuju pobedu!

Survivor devojka!

Bivša hrvatska misica i učesnica realityja "Survivor" Aleks Grdić otkriva da je sa zadovoljstvom pokvarila muške planove i njihov stav da samo oni zaslužuju finale kada je u dogovoru sa devojkama izbacila iz igre Ognjena Kajganića.

- Oni su smatrali da žena nije dostojna finala, što je krajnje primitivno. Zato sam i dala sve od sebe da im dokažem da su vremena kada je tako nešto prolazilo odavno iza nas. Osim u borbama, Ognjen je, recimo, bio grub i u komunikaciji sa ženama. No, kako nikoga ne bismo osuđivali, neka bude da je Survivor jedna nemilosrdna igra u kojoj je sve dozvoljeno - rekla je Aleks za magazin "Svet", a na pitanje koga vidi kao pobednika ovogodišnje sezone odgovorila je:

- Od muškaraca su to Vlada i Sebastijan, a od žena Kristina i ja. Dokazala sam da sam sposobna i jaka, kako fizički tako i psihički - rekla je Aleks.

Posle njenog odgovora nameće se pitanje da li je Aleks rekla svoje lično mišljenje uzimajući u obzir sve kandidate ovogodišnje sezone realityja "Survivor" ili je zaključak izvela na osnovu toga ko se nalazi u samom finalu takmičenja. Ako je u pitanju ovo drugo ona nam je, pretpostavljamo nesvesno, otkrila finaliste i ko će ostati u borbu za samu nagradu.

Хмммм, колку и да мислам дека е тоа нејзино мислење, ме копка и ова другово, баш ме интересира дали ќе испадне дека ги открила финалистите.

Од самиот почеток па до крај сум за Влада и се надевам ќе победи! :clap:

На Yipman2 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. anamariia.x3

anamariia.x3 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    578
    Допаѓања:
    857
    Кристина во финале :roll:
    За Влада и Алекс очекувано,баш ми е мило за нив :)

16. Glossy-girl

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Леле како ме изнервира Себастијан. :devil:
    Каков тактичар бил беееееееееееее.
    Ајде очекувано беше дека ќе победи Влада, ама Себастијан сака да јаде, алчен е, и како изводи као нешто светец ги погледнал во очи и се гледаше колку е само лаком, нешто не знам што кажуваше, најлесно е со туѓ труд да си искористиш за наградата, као демек ја сака риболов, абе ти само сакаш да си уживаш да си се најадеш, а за другите многу ти е гајле.

Ава сега се вади имала мачнини во стомакот, ја болел желудникот, повраќала, ама стварно е антиталент, мислам доонолку да не можеш да го погодиш кошон? Ха...
    И Алекс не беше нешто подобра, ама се има докажано во борбине, се гледа незадоволство на изразот на лицето на Алекс, баш сакам да биде во финалееее.

На simon4etooo му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021

ОООО Господ ги слушнал моите молитви , и решил Ава да ја прати во пеколот , т.е на велико вече...

Јеееееееее Ава не иде у финале

:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

18. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Значи алал да му е на Влада, ама зошто му требаше ова со Себастијан? Зошто? :fubar:

И да. Нели Мартина викаше, за Ава, како демек она само цмиздрела, плачела, се занесувала.
    А ти мори краво, кога плачеше ради Невен, за глупости? :fubar:
    Не дека сум за Ава, ама оваа стварно не знае што збори. Изгледа заборавила она што се правеше, како им се буташе на машките тогаш, им плачеше.

И стварно незнам зошто само Кристина ја двојат како дволична, кога Мартина им е исти к...ц (опрости на речник). Ама стварно е така, они две идат под иста капа.
    Како тоа Кристина е никаква, а Мартина драга, мила... |(

На LilBaby му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Бидејќи според текстов Алекс не кажува кој е во финале,толку кого би сакала да види како победник.
    Грешка у преводу :)

... a na pitanje koga vidi kao pobednika ovogodišnje sezone odgovorila je:

- Od muškaraca su to Vlada i Sebastijan, a od žena Kristina i ja. Dokazala sam da sam sposobna i jaka, kako fizički tako i psihički - rekla je Aleks.

А во финале одат тројца,не четворица.Така да не верувам дека мислела од оние кои се во финале.

20. Glossy-girl

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    ^^ А ја мислев мирно ќе си спија ноќеска, дека малку ми е жал за Алекс, сепак и да не победи и да не влезе во финале, ја гледам како морален победник. :) :emo:
    Не кажувам ништо за Владимир срцката, затоа што претпоставувам дека тој ќе биде "number one", навистина заслужува, ама Алекс дека е женско, онака ја засакав и навистина ова ако не беше доволно за да сватите дека е издржлива, борбена и јака незнам што друго. Плус најчесна испадна со Влада. А за Влада нема збор, многу си го сакам , само што му требаше да го влечка Себистијанчиштено со него? :^)