Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. Miss666

Miss666 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    1.363
    Допаѓања:
    3.687
    Мартина е многу полоша од Кристина, само што се крие и не го покажува вистинското лице. И Кристинка е манипулатор невиден ама побетер од Мартина сигурно не е.

Срцка е Владо, се надевам дека он ќе победи оваа година, баш е мил. :inlove:

2. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Се изнервирав кога Владо го зема со себе Себастијан |( требаше да земе некој што до сега немал шанса да отиде или пак да ја земе Мартина бидејќи беше дел од финалната игра

На Melany.Macedonia му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Melany.Macedonia

Melany.Macedonia Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2012
    Пораки:
    333
    Допаѓања:
    67
    Алекс и Влада до финале..
    едвај чекам да испаднит Себастијан, порано ми беше во фаворитите ама ко видов каков е :puke: иасто и мартина со компанија нека се селат во велико вече! :doh:

4. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Четворица одат.
    Барем така беше минатиот пат.

Finalisti prvog „VIP Survajvera", koji se trenutno prikazuje na Prvoj srpskoj televiziji, jesu pevačica Goca Tržan (36), manekenka Katarina Vučetić (27), reper Toni Zen (27) i voditelj Andrej Maričić (30)

А тек после, како што се сеќавам, исфрлена беше Гоца, затоа што имаше најмалку гласови од големо вече. :)

5. StefanS

StefanS Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2011
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    27
    Слушнав дека Алекс нема да влезе у финале што убаво ме шокна :worried:

6. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Може ли тоа што ќе го прочитате да го ставите во спојлер :!: Премногу работи се открија пред време :?:
    На мене фаворит ми е Алекс од девојките,а од момците се двоумам многу :D Себастијан ми е срцка,а и многу е способен.Исто и Владо :)

7. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Затоа што Мартина ги прикрива повеќе тоа, поточно подобар манипулатор е а Кристина ја разоткрија. Инаку и двете се исти, покварени кокошки.

Преочигледно беше она на Себастијан за Владо да го поведе со себе. Кое лигаво суштество :puke:.

На LilBaby, Elennaa и Glossy-girl им се допаѓа ова.
  8. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    А зашто јас цело време сум онака УБЕДЕНА дека се тројца? :D :D Нема везе,нешто си имав утупено во главата дека се тројца.
    А како мислиш испаднала Гоца пошто имала најмалку гласови од племенескиот совет?Па нели они го изгласуваат победникот ,па логично ми е сите останати финалисти дека испаѓаат зошто имаат најмалку гласови од советот... :?: Леле у збунка сум :rofl:

Како и да е,пак не ми е логично на прашање кого гледа како победник,она да земе да ги наброи сите финалисти.

9. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Најдов. :D
    Od četvoro finalista najmanje glasova publike imala je Goca Tržan koja je prva izbačena i pridružila se velikom veću da izglasaju pobednika. Ostalo je još troje finalista, kao i svake prethodne godine u Srvivoru. Kada je veliko veće glasalo, stigli su i glasovi publike iz zemlje i regiona, koji su prebrojani i proglašeno je da je voditelj Andrej Maričić pobednik ove sezone VIP Surivvora.

На Miss-Independent му/ѝ се допаѓа ова.
  10. buli4snow

buli4snow Истакнат член

Се зачлени на:
    10 октомври 2011
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    4
    Владо :inlove:

Себастијан - лигуш :puke: демек само тој сака да ужива, другите сакаат да јадат само ориз :swear:

11. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.798
    Допаѓања:
    25.315
    Ај кого не мрзи у кратки црти нека ми раскаже што се случуваше вечерва, не успеав да гледам...

12. BlackSwan5

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Луѓе Алекс во интервјуто вели кој гледа во финалето поточно кој смета таа дека треба да биде во финалето. Насловот е ептен изваден од контекст.

Инаку последна шанса ли има утре Алекс да се пласира директно во финале? Затоа што нешто слушнав со Ава кога правеа муабет утре ако не победи во борбата за имунитет да ја исфрлат или така нешто. :?:. Се надевам дека ќе победи, заслужува ептен да оди во финале.

13. Rosewood

Rosewood Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2012
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    60

Ништо посебно не пропушти.Тензија имаше по племенскиот совет, Ава плачеше бидејќи се скарала со Мартина.Кристина и Мартина си кокодакаа као и по обичај.Борбата што ја имаа за награда беше јажиња во форма на прстени(но малку поголеми се разбира) да ги фрлат во мрежеста корпа што им беше закачена позади но само со помошен алат со кој и требаше да копаат и каде што се наоѓаа прстените.Кој прв ќе ги најде сите 5 прстени поминува во следната фаза од играта.Се натпреваруваа прво машките (така испадна на лотаријата) и од машките во втората фаза продолжи Владо, а од девојките за големо чудо Мартина.Се разбира Владо победи во втората фаза од играта и освои крстарење со јахта, ручек, уживанции и малце риболов за релаксирање и имаше можност да поведе со себе уште еден натпреварувач и го зема Себи затоа што Себи ќе заплачеше од што му беше мака што тој не победи |( Во другото племе не се случуваше ништо посебно.Маја Лена пресреќна што е таму, се смирила со Оги.Јелена е сеуште во депресија.Жаре, Марко, Невен и Радован коментираа за тоа дека Јелена не знае да прими шала на своја сметка и во глобала тоа е тоа.Мислам утре ќе биде поинтересно.

На MandyLane му/ѝ се допаѓа ова.
  14. SimplyElegant

SimplyElegant Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    779
    Од цел Survivor најзакон ми е водителот, Андрија. Многу често знам да се изнасмејам на неговите коментари, на пр. од денес "Ава игра некоја игра која сама ја смислила" и кога кажа за Влада дека има талент за земјоделство :lol:

На FortuneTeller.xD, Cacy, I.love.your.lips и 2 други им се допаѓа ова.
  15. Breezy

Breezy Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    476
    Допаѓања:
    766
    "Ава ги гаѓа птиците." Е готово, врв на цел Survivor! :D

16. pafpaf

pafpaf Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2011
    Пораки:
    173
    Допаѓања:
    109
    Алекс,во едно интервју,намерно или ненамерно откри дека во финалетo се
    4 машки.Што значи Влада.Себастијан,Милан и Никола.За жал веројатно оваа година нема жена во финалето.
    http://www.tportal.hr/showtime/estrada/ ... ivora.html
    "Žene su zapravo kokoši. Vidjet ćete da će biti baš zabijanja noževa u leđa. Da smo pametnije odigrale, četiri žene bi sjedile u finalu 'Survivora', a ne četiri muška."

17. DzingrlakaDzikica

DzingrlakaDzikica Популарен член

Се зачлени на:
    26 март 2012
    Пораки:
    803
    Допаѓања:
    2.634
    @cigarce, намерно не ја зел Мартина со себе на јахтата, она само чека прилика за да му рипне. :lol:

18. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Би било убаво да не се открива кој ќе иде , ќе видиме за недела две .... у чет ќе испаѓаат двајца изгледа :^)

А денес мислам за награда ќе има да пратиш видео дома , барем од тоа што видов во најава и претпоставувам Алекс нема да победи оти беше цела расплакана ...

19. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Додека на Себ му се остваруваат соништата на секој чекор во Костарика, си искористи све можне награде таму, и што победил, и што не победил, Ава нико не ја воли. :wasntme:
    Влада можда Милан требаше да го земе, човеков ретко кога уживал во награда освен таа со бањањето и масажите, или пак Ава да ја смири од плачо-моментите.
    Искрено, мислењево за луѓево од емисија во емисија ми се мења. Како се доаѓа до крајот, Мартина испаѓа поголем гад од сите комплет заедно. Префрла за плачењето на Ава, другарка и Кики зашто плачеле за писмата (додуша оваа вторава дури и арогантно опцу во стил: `Кој ку*ац цмиздрите сад?`), па тебе ли ќе те прашаат дали да плачат, ако им се плаче-нека плачат, факт е дека Ава драми секој втор ден ама што да праи женката кога служи за потмсев таму, па ја видовте ли вчера на играта, грев утепан, 892137937 пати клекна - фрли у ваздух, пак земи го. Остај тоа, Салото вика дали некој ја прашувал нејзе дали и се плаче или не, алоооо госпожа кој ку*ац има тебе некој да те прашува дали ти се плаче или не, ако ти се плаче-плачи, од нејзината драма што се траскаше од земја и урлаше ко будала само да ги нас'ска мушките да гласаат за Невен си го покажа правото лице уште тогаш.

И Кристина збори за патолошки лажго (Огњен) . . .
    Really ?! :wasntme:

Денес ќе снимаат пораки за нивните дома, наравно Чаје је е на репертоар. |(
    Смрдла масна.
    А Алекс веројатно плачеше ради тоа што ќе им испрати порака на нејзините дома, а не дали ќе освои имунитет или не. Веќе гледа дека нема шанси со коњот Себ, и лека-полека се откажа.

На FortuneTeller.xD, Hipster, Abby и 2 други им се допаѓа ова.
  20. BlackSwan5

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Мене ми е многу убава Алекс. Во почетокот не ми беше многу ама стварно е преубава, и со шминка и без. Дефинитивно најзгодна женска од таму (не дека има некоја конкуренција : :) ).

Инаку да бе Кристина зборува дека Оги бил лажго, изгледа не се преслушува кога збори. А Себастијан во интервјуто како да го нападна малку Огнен (а нели пред него многу другар се прави) демек ја навредил Кристина и тој му рекол да се извини а овој не сакал. Тоа ти е, поквареност и дволичност на квадрат. Не сакам веќе ни да ги коментирам Кристина и Себастијан, не се вредни да типкам и да си ги трошам прстите за нив.

Но си мислам како драстично ми се менува мислењето за натпреварувачите. Во почетокот Милан и Оги ми беа одвратни и малку шовинисти а сега ми се баш супер. Себастијан од фаворит ми стана најомразен. Кристина ми беше океј а сега не можам да ја гледам :puke: . Станија и Александра имаше моменти кога ми беа океј а особено Станија ама сега ми се патетични, исценираа цела кавга за да излезат од шоуто и да се сликаат со напрчени усти |( . Единствено Мартина ја проценив уште од почеток дека е покварена и воопшто не верував во таа нејзина лажна насмевка. А да ви кажам искрено и овој Невен никогаш не ми се допаѓал и ме вади од такт, се нешто неповрзано збори и е контрадикторен сам на себе, да не зборам пак со тие усните колку ми е одвратен, типично педерче.