Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. Dgirlll

Dgirlll Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    953
    Допаѓања:
    7.286
    ^^ Двајца излегуваат.

На BlackSwan5 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    :rofl: :rofl: :rofl:
    не ја гледав епизодата од понеделникот, сега ја пуштив на ТВ-тека, лелеее Ава,водителов ја умре од зезање :D боже колку е несмасна :lol:

На Glossy-girl и Sara123 им се допаѓа ова.
  3. stefigirl

stefigirl Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    124
    ТАДАМ
    ВО ФИНАЛЕТО КЈЕ БИДАТ 4 МАШКИ :*

4. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021

На BlackSwan5, Buttterfly, LilBaby и 4 други им се допаѓа ова.
  5. I.love.your.lips

I.love.your.lips Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    970
    :o :o :o
    E znaci neznam sto si bara Alex. " Slobodno mozete da me isfrlite ja alkata ne mi sejstvuva" Oh kr*****a Zosto pravis ljubomorniot Sebastijan da bide sreken i toa i bese na nejze ljubomoren zaedno so Ogiii.. :devil:
    Vlado najdobar si razbrav srce :inlove: :*

6. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    го читате ли вие овој дел, третата точка :fubar:

Прикачени фајлови:

• Untitled.png
      Untitled.png
      Големина на фајлот:
      8,1 KB
      Прегледи:
      120
  7. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Абе луѓе, во вчерашната епизода нели Влада го најде ЛАЖНИОТ имунитет што моронон Себе го напраи, и овој сфати дека го најде лажниот, и сфати дека можно е Себе да го напраил и си го зема, и ја заврши потрагата, така ?! :o
    Го слушнав дека рече без разлика што е лажен он го нашол имунитетот. Па која ти е логиката да ги решиш загатките, да стигнеш до местото, да се задоволиш со лажниот имунитет (кој патем знаеш дека е лажен) и да не го најдеш вистинскиот кој беше обесен до трупецот? |(
    Јас не го видов да го покаже вистинскиот, дека го нашол . . .

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.422
    ја не размирам ништо со лажниов имунитет, мајка ми вчера не знаеше да ми објасни.
    Има ли такво право Себастијн да прави лажен имунитет?
    И зашто воопшто ги пратија ако е лажен? Неферски и некоректно.

9. Alegriaa

Alegriaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2011
    Пораки:
    335
    Допаѓања:
    260
    Многу ми е мило за Милан .ФАворит уште од почеток. Наитересно ќе ми биде кога Ава ќе праќа порака до дома .Или веќе прати?Нема везе
    ВО финале би сакала да влезе барем едно женско.

И П.С Мене веќе не ми е интересен SUrvivor Бидејќи

знам кој е победникот

10. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    ^како можеш да знаеш? :)
    тоа се дезинформации,они имаат договор потпишан дека несмеат да кажуваат во финалето за кого гласале, а и иде и глас од публиката

11. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886

Па со ова индиректно кажа дека знаеш дека Милан е победникот.
    Ако мислиш на вчерашната борба за имунитет, он има имунитет само утре, а не и во финалето. Овој е претпоследен племенски, а не последен. Он е првиот што ќе се бори во финалните борби пред последниот племенски, а не е прв финалист. Леле, специјализирав за темава. :rofl:

И ве молам не гачкајте овде на форумов, дал сте Клеопатра или Милан и Влада ви пишале на фејсбук дека они се победниците, сеедно.
    НЕ СЕ ЗНАЕ ПОБЕДНИКОТ! ПОБЕДНИКОТ ЌЕ БИДЕ ПРОГЛАСЕН НА 2РИ ЈУНИ!
    Финалистите еве веќе се издаваат од дотичните учесници, пошто многу ги почитуваат правилата, и не знаат да зачепат, а победникот никој не го знае, аман.

12. passion.for.fashion

passion.for.fashion Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2010
    Пораки:
    396
    Допаѓања:
    87
    Значии Себестијан го најде имунитетот и чим он го нашол и не го извадил на племенскиот тој си останува кај него, така да овие од продукцијава не ставаат друг, не може да се расфрлаат со имунитети :D Влада знаеше дека кај Себастијан е вистинскиот имунитет, зашо Себастијан му кажа. Ама сепак сакаше да се испроба и да види дали е способен да ги реши загатките, затоа ги решаваше и рече нешо као си ја исполнив целта, да беше тука вистинскиот имунитет ќе беше мој. :)

13. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    ^нема логика да не стават уште еден имунитет, што ако пример некој го најде и го чува неколку племенски совети....

14. passion.for.fashion

Се зачлени на:
    24 мај 2010
    Пораки:
    396
    Допаѓања:
    87
    па такаа,..намерно прават така,тоа е финтата за да безвезе бараат, нема логика па толку имунитети да даваат, и у претходните срвајвери вака било :)

15. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Па Себастијан направи лажен, мислам дека имаше задача, ама мислам не сум сигурна.
    А Влада, кажа дека го барал иако знаел дека е лажен чисто да си докаже т.е. да докаже дека е способен да ги реши загатките па макар бил и лажен.
    Плус и ќе испаднеше пренафурано Себастијан го има тајниот имунитет, Милан освои личен, а и Влада да најдеше уште еден многу луѓе ќе беа сигурни, и малкумина за избацување.

А сепак Влада ќе биде сигурен, зошто Себастијан кажа дека неговиот ќе му го даде на Влада зошто овој го поведе со него на рибарење, и како демек на таков начин ќе му се одолжи. Затоа и вчера Себе даде се од себе на борбата, сакаше да го освои личниот а тајниот да му го даде на Влада па двајцата да бидат сигурни.
    Е сега иако не го освои, мислам дека сепак тајниов ќе му го даде на Влада, поштењачина ми е Себастијан, ќе се остане на зборот.

Фаворити Влада и Милан, од женските Алекс ми беше, али вчера ужасно ме изнервира со она „Очу да одем на оток избачених, тамо мало код Невена, да се одморим“, некако многу изглумено ми делуваше, сепак не успеа да влезе во финале, па сега демек се откажува, а ако победеше и се пласираше којзнае колку ќе се чаталеше.

На Elennaa, Hipster, LilBaby и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. passion.for.fashion

Се зачлени на:
    24 мај 2010
    Пораки:
    396
    Допаѓања:
    87
    Баш ме разочара Алекс, ич не се бореше вчера. Само за неа навивав од женските
    Утре нема да биде интересен племенскиот, зашо веќе се знае кој ќе излезе |(

17. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Не може никој да го знае победникот,победникот треба тек да се гласа во живо,кога ќе заврши серијалот.
    ;)
    Може само некој да ги знае финалистите,а и тоа тешко.

18. analia13

analia13 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2010
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    31
    Луѓе дали видовте дека вечер Невен ќе го удри кокос по половиот орган па ке викаат доктори и такви чуда а после ќе изјави "реќа што бев опуштен инаку ќе ми се скршеше" :lol: :rofl:

Иначе во Костарика повеќето смртни случаеви биле од пад на кокос ;)

19. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Хахаха да, видов и јас. Се изнасмеав. :D
    Иначе и мене ме разочара Алекс со тоа вчера што им го кажа. Многу беше изглумено. А и треба да биде борец. Да се бори до крај. Од кај знае, можеби ќе и се насмевне среќата, па ќе нема борби каде што ќе се употребува физичка сила туку знаење, спретност и слично. Поради тоа вчера, испаѓа од мојата листа на идоли. И сега стварно нема припадник од женскиот пол на мојата листа. Ме разочараа сите. Сега најмногу сакам во финале да влезат Влада и Милан. За третиот незнам. А не ми е ни битно кој ќе биде.

20. connie

connie Истакнат член

Се зачлени на:
    13 септември 2011
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    204
    :up: !
    И мене ме разочара а баш се надевав дека ќе оди во финале :x
    Има ли она памет ? Стигнала до таму па уште да им вика гласајте за мене ова она. :fubar: :swear:
    Место Ава, или Никола да отпаднат таа сама си побара ц.ц.ц немам коментар :x

На passion.for.fashion му/ѝ се допаѓа ова.