Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. Regenbogen

Regenbogen Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2010
    Пораки:
    289
    Допаѓања:
    175
    Навистина на Бојана срам да и е што му ги зема парите, а и среклија е со тоа имунитетите....Ама и Марко не требаше да се жртвува и да ја плати бањата 1000 динари...зошто никој друг не сакаше. Инаку се супер е само многу многу ми се доцна...вечерва не верувам дека ке останам будна па да ве замолам да пуштите линк по епизодата....дење пак на работа сум и никако не стигнувам да гледам ако пропуштам... Заборавив да кажам дека мислам во вчерашната игра Никола највеќе искористи...и хамбургер и пиво и писмо. Некако ми е шлепач и верувам зошто е таков и ќе победи, а ич не сакам да победи тој. Тони ми е фаворит

2. strangewoman

strangewoman Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    718
    Допаѓања:
    391
    Леле јас во последно време ич не го гледам :x Но знам дека Един отпадна, јес ]:)
    Сеуште Тонката златен ми е фаворит :* но и Гоца исто така :!:
    Ајде АлександрЕ отпадни веќе еднаш :devil:

3. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    И јас не ја препознав :o Ах што прават шминката и фотошопот ..
    Инаку Бојана и Роквич ми се страшно антипатични, посебно Бојана стварно е голема лигла |( А и мене ептен ме изнервира кога му ги зеде на Марко парите, божем морало да еден..секогаш гледаат Марко да го извлече подебелиот крај..
    Бојана слободно нека си замине од островот во пакет со дечко и :lol:
    Ги подржувам Тони, Марко и Катарина :)

На Ema.Sk му/ѝ се допаѓа ова.
  4. TennisBabe

TennisBabe Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    591
    Допаѓања:
    364
    Па донекаде ја оправдувам постапката на Бојана.Логично е дека ке ги земе парите на тој со кого е намалку блиска ,сигурно нема на александра или андреј со кои е од почетокот заедно.А плус Марко (мислам дека кога плати 1000 динари за бањањето) рече ни сум гладен ни жеден . Така да .. Незнам можда и ја би постапила така :?:

5. Ema.Sk

Ema.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2009
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    4.776
    Оффи ти текнува дека Тони во Кикоман им зема на сите писма од дома да читаат?
    Јавно кажаа Марко и Тони дека читале они.

Зарем е можно во првите постови да сум напишала дека сум за Гоца :x
    Добро бре оваа жена има ли памет? Има ли образ бре?
    Еееееј им вика па некој ден мора да гласаме и за нашите машки,за Тони и Марко!!
    Па тебе ти гори под нозе а ти веќе однапред знаеш кој ќе иде во финале а? Глупача.
    Марко,Катарина и Тони.
    Кој од нив да победи,би се радувала.За другите?
    Фуј,јеботе... не бих :doh:

6. Victorya

Victorya Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    510
    Значи Бојана колку што ми е одвратна, не ми беше ни Николија. Лигла смрдена! :@
    Сакам да победи Тони или Катерина. Заслужено.

7. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.005
    Сега Никола нека се слика :~: Или Бојана, ако му го даде имунитетот. Па и тоа лигушот Никола ќе кажува за нефер игри, а само се шлепа со Бојана, ништо друго не прави. Повише Кнез од него вршеше функција него он. Мочко!

8. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Подобро Бојана да ја исфрлеа, отколку Един. Колку е само лигава и одвратна, всушност што професија има она, јас никогаш немам чуено за неа?
    Колку се изнервирав кога му ги зеде парите на Марко, намеро го направи тоа, знаат дека Марко и Тони се нај јаки и секогаш одат против нив, сакат колку можат повеќе да им наштетат.
    А Марко ми е толку добар и мил на карактер, дечко на место, а плус силен и јак.
    Мислам дека можеби и Андреј е добар човек, нема лоша душа ама се паднал во лошо племе.
    Многу сакам да победи Тони или Марко, а никако Гоца или Никола како што се шпекулира.

9. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    6.937
    Допаѓања:
    26.213
    јас би сакала да се договорат сите и Гоца да лета :devil: покварена максимално. па уште силна била :devil:

10. TennisBabe

TennisBabe Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    591
    Допаѓања:
    364
    Ме изнервира вчера Андреј кога кажа дека Јелена најмногу не заслужува да дојде до соединување :^)
    Тој што најмногу не заслужува е Никола .ВО ниедна ама баш во ниедна игра не се истакна и не допринесе за племето ,цело време се крие зад Бојана :| .А сега и Бојана ако е смотана до толку ке му го даде имунитетот затоа што најверојатно сите од Баханди ке гласаат за него.Додека Јелена е малку потценета во племето но во игрите во кои учествуваше добро играше..Бар така ја мислам па сега...
    ТОНИ И КАТЕРИНА ДО КРАЈ ! :)

11. Sweety-Tweety

Sweety-Tweety Популарен член

Се зачлени на:
    17 декември 2009
    Пораки:
    994
    Допаѓања:
    501
    После она што му го направи на Марко, не можам да ја смислам Бојана, ми се згади од нејзе. Кучка, а тој па Никола лигуш, се се провлекува. И двајцата како партали сакам да ги исфрлат.
    Тони, не дека наш ама најзгоден и најубав е, а многу ми е шармантен и симпатичен Милош глумецот :inlove:

12. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    Како можеше тој Никола да каже дека Александра требала да ја подели тортата, тој би направил така ц ц ц. Тој си се најаде хамбургер па лесно се размислува на полн стомак. Лигуш еден, дремчо. Да не му е таа Бојана нема да знае газот да си го избрише.
    Само Тони и Катарина се срцки :muscle:

На Cacy му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Аеее колку почна онаа Бојана да се фолира само се смешка а планови кова.Кучка невидена ! Ако не освоеше имунитет ќе испаднеше 100 %.Па уште и на Марко му ги зема парите и си се врати на истото само зло му напраи на човекот |(

14. trendy

trendy Истакнат член

Се зачлени на:
    24 ноември 2010
    Пораки:
    285
    Допаѓања:
    172
    ме насмеа она од Гоца кога мислеа што ќе биде играта: Ако треба да заврземе некого јас би го врзала Никола :lol:

15. GeorGinnA

GeorGinnA Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    2.008
    Значи сите од старт сум си ги оценила така токму.И Гоца,и Бојана и Един...уф :puke:
    Морам да кажам дека кога лиглата Бојана конечно ќе излезе,а се надевам да биде наскоро тоа,гола ќе шетам на снегов.Кучка со големо К.Со оној земчото Никола ко некои лепрозни се оделуваат само туку шушукаат нешто,таа па глуми лудило,продава прикаски за Телетабиси :@

Многу бре,стварно многу ме наапува ама трагедијата е што мисли дека е најпаметна.Бљак,мрш ,оди си дома и не го засмрдуј островот веќе!

16. Buttterfly

Buttterfly Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2010
    Пораки:
    631
    Допаѓања:
    782
    Сметам дека Бојана правилно постапи :)

Марко многу ме изнервира што намерно на Тони и на Андреј им ги поскапе работите што тие требаа да ги земат т.е кокошката и лижалчето :)

Инаку браво за Катерина - одличен потез е тоа да се скрие од Гоца дека го нашла тајниот имунитет ;)

На Regenbogen му/ѝ се допаѓа ова.
  17. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Добро е што Катарина победи денес, барем некој од Касуко ќе излезе.

18. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Оваа Гоца значи од ден на ден се повеќе си го покажува вистинското лице |( Ептен ми е мило што Катарина го најде имунитетот,а и победи во денешнава борба :) Ќе лета утре мали Роквич ми се чини :lol:

19. TennisBabe

TennisBabe Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    591
    Допаѓања:
    364
    Дај боже ! :)

20. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083
    Ах Тони Тони како ги утна тие килограмите!?Што ти требаа тие 0.5 :fubar: Сепак ми е мило пто победи Катарина,барем нема никој од Баханди да отпадне...

Ајде Никола нека си оди,а не е лошо и Андреј :wasntme:
    Опасен противник е некако и добро е да го нема!

Гоца ме разочара,како демек не сакала таа да прави договори,а тука прва е за заговор!Ццц..