Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Финалистите може логички да се пресметат....

Владо и Милан како по-омилените низ серијата и племето се 80% сигурни за у финале ...

утре ќе ја избацат Алекс како прва што побара и највероватно АВА , оти у пи*** м***р веќе тамо ми стигна до претпоследен совет а се спаси на последните 10 што беа.... ако помине и стане финалист сечам вени :fubar: :fubar: уште сум на штрајк со глад сум ослабел 2 кила , сеа и самоубиство :!: ]:)

што останува Себастијан,Кристина ,Мартина и Никола

сега незнам што се битките али ако се физички способности би го издвоил Себастијан како 3ти финалист.....

Е сега само Кристина , Мартина и Никола останува ... моја претпоставка Никола дека ќе помине и ќе биде 4ти :lol:

2. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Дада,али поназад некој имаше пишано демек го знае победникот од тајни изворни,нешто не знам :D .

Иначе па ја мислам дека Никола нема шанси у игри,слаб е он,мислам дека попрво Кристина ќе победи.
    А да исправам ,некој мислам Најубава имаше пишано,дека Себастијан сакал на Влада тајниот имунитет да му го даде.Не на Влада туку на Милан рече он,ама Милан освои личен имунитет,така да мислам дека Себастијан нема на никого да го даде сега својот. :)

3. connie

connie Истакнат член

Се зачлени на:
    13 септември 2011
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    204
  4. stefigirl

stefigirl Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    124
    Kje има вечер?

5. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.796
    Допаѓања:
    25.304
    Со малку среќа, ова што Огњен му го зборува на Влада ќе влијае на него, па може да се зголемат шансите да излезе Кристина, со тоа што он ќе ја пренесе мудроста на Огњен на другиве во племето.
    Како и да е, ќе биде интересно утре.

6. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Ете го тајното женско оружје .... заведување на мажот (Кристина > Никола) и негово користење за да не гласа за неа на советот ]:) ....

Утре можеби и нема Алекс да испадне , ако се испокараат и може у последен момент некој да ја изгласа Кристина или некој :lol:

7. SimplyElegant

SimplyElegant Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    779
    Ава во ниедна прилика не пропушта да каже како тоа она сака да остане човек и сите да може да ги погледне во очи, бла, бла, бла.... Девојко па и да сакаш не можеш да се претвориш во жаба или змија. :rofl:
    Племенскиот совет утре ќе биде доста интересен, не смее да се пропушти.
    П.С. Овој Себастијан ми отвори апетит со пицата. :P

8. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Ја па све мислев дека на Кристина ќе и го даде црниот глас овој гадов, ама се испостави дека за Ава го чувал, забораив дека Кикица и она су велики другови. Башка имаше прилика да си се греат во ист кревет, nasty things, you know. :devil:
    И како што секогаш кажувам, според некои нормални параметри кои требаше да ги пратат, Ава МОРА да биде таа што ќе лета утре. Не знам веќе уште за што им треба, не ја гледам веќе ни гаќи да пере, не готви, едино што допринесува е за поголема промаја на островот (ради преголемата доза на трепкање) и влажност во воздухот (пошто нон-стоп го плази јазикот при интервју) .

Себастијан се бореше ко да му е задња игра во животот. Каков морон. |(

Ете по што се разликува Влада од него, пример. Ем Владо го зема лажниот имунитет, и кажа дека нема да се бори во борбава, туку чисто формално. Овој гадов ем го има тајниот, ем се бори ко некој нездрав, еб*те идиотот. Џабе влезот во финале, кога више ко човек не го гледам. Ми се гади кога го слушам. :puke:

На passion.for.fashion му/ѝ се допаѓа ова.
  9. passion.for.fashion

passion.for.fashion Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2010
    Пораки:
    396
    Допаѓања:
    87
    Бидејќи утре двајца излагаат, мислам дека тоа ќе бидат Алекс и Кристина :)
    Добро што и значи она на Мартина чаје јее?? секој втор збор и е тоа :^)

10. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.796
    Допаѓања:
    25.304
    Епизодиве веќе која од која подосадни, наместо како што се наближуваат до финале да станува поинтересно, тоа обратно. :yawn:

11. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Ава не ја можам :x
    Инаку сметам дека утре летаат Алекс и Кристина

12. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    што поточно бидна вечер?? накратко--- и уште колку епизоди има до крај?

13. macigv

macigv Активен член

Се зачлени на:
    1 март 2012
    Пораки:
    82
    Допаѓања:
    12
    ја како што видов на рекламата ако не се лажам себастијан на милан ке му го даде црниот глас и тој нема да има право да гласа 8)

14. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    girl-miri, играа игра на која минуваа преку пречка собираа 4 вреќи во кои имаше коцки од 1 до 100, кои требаа редоследно да ги наредат, победи себастијан зема црн глас, јадеше пица, а рече дека црниот глас ќе и го дал на ава.
    Друго ништо посебно.
    А на островот на исфрлените, јелена со невен коментираше дека влада е единствениот за кој моментално би гласала ако влезе во финале,освен и он ако не ја изнервира. тогаш би гласала за ава.
    невен додека се одмараше на лежалка му падна кокос од дрво и го мавна точно на незгодно место.
    а огнен и маја лено нон стоп зборуваа околу односот и неговото исфрлување

15. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Јас прогнозирам дека ќе испаднат Ава и Алекс, иако многу повеќе би сакала Кристина и Мартина.

Значи како е се никакво оваа година, сите дволични, ма и тролични. Оваа Кристина у гаќи му се напика на Никола за да остане, после не сакала она да победи.

А инаку не ломотете, победникот не се знае.. и Св. Петар уште не го знае, не па вие. Сега се знаат само финалистите, а кога ќе заврши емитувањето на тв го даваат во живо финалето, па тогаш сите се таму дотерани, намирисани и гласаат секој поединечно. Тогаш се одлучува победник, сега се знаат само финалистите. Е они меѓусебно доколку веќе знаат кого за кој би гласал, веќе и го прогнозираат победникот ама додека не се види ништо не се знае. Јас барем мислам дека така е концептот, ако не е карајте ме :angel:

16. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Не е фер ако Алекс утре испадне ама што да се прави, животот не е фер а не пак Преживеан. Дволичните како Мартина и Кристина ќе си се провлечат, и овој Никола убав ми е ама до толку мозок да се немало.

Огнен што се вика поради него го исфрлија а овој уште и верува на Кристина. Значи некој да сака да ми забие нож во грб а јас уште да сум океј со тој некој. Искрено би сакала да се случи изненадување и да испадне Кристина, поарно Ава ќе ја трпам ама двете дволични другаркички за рака и на островот на исфрлените. За Себастијан излишни се зборовите, дури и да победи не ценам луѓе кои немаат никаков човечки квалитет па ако сака најспремен нека е таму.

17. Rosewood

Rosewood Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2012
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    60

Ча је, је го имаше објаснето една форумџика неколку страни наназад и значи Што е, е во буквален превод.
    :)

На passion.for.fashion му/ѝ се допаѓа ова.
  18. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.148
    Не ми се допаѓа тоа што Алекс изјави желба да ја изгласаат на племенскиот совет па и овие другиве како да мораат да ја почитуваат нејзината желба :^) Н е ми е јасно дали Кристина и сама верува во глупавите и безмислени причини поради кои гласаше за огнениот па и другиве зарем не сфатија дека е она таа која ги прави сите сплетки ,ако нејзина цел не била да дојде до финале зошто не изјави желба да ја изгласаат на племенскиот совет и да оди на другиот остров или се плаши од јелена |( Искрено с е надевам дека утре ќе излезат Кристина и Мартина,досадни ми се ,неможам да ги гледам повеќе ,а мене ако ме прашате можат да ги исфрлат и Ава и Никола па конечно да останат оние кои имаат способности да се натпреваруваат .

19. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Ај да почнеме да собираме облози за кој ќе победи :lol:

ајде коефициенти за играчите

Ава - 65.49 коефициент

На karina8 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Rosewood

Rosewood Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2012
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    60
    „На момента сам се осечала као Пепељуга...“ - Ава факинг Карабатич :clap:

Ава бе, па никој не ти стави нож под грло и ти рече мора да не переш и да ни готвиш.Ама па кога ќе размислам малку па ти така и стигна до финале... добра тактика, стварно. :lol: