Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. Pirana

Pirana Популарен член

Се зачлени на:
    25 март 2012
    Пораки:
    612
    Допаѓања:
    1.507
    Мислам дека Алекс не требаше да постапи така и да бара да ја изгласаат на племенскиот и да отпадне, па ова веќе не е интересно, не е тоа тоа... Сите нешто не им е гајле дали ке испаднат, сакаат да испаднат да одат да се дружат на другиот остров, ништо не ги интересира, не им е дојдено до победа.... Епа зашто воопшто доаѓале? Незнам, според мене оваа сезона е тотално промашена, и со ликовите и со игрите, наградите... Фаворит сеуште ми е Алекс, ама многу ме разочара со таа постапка да бара од племето да ја изгласаат, и се надевам дека нема да отпадне!! Алекс до финалеееее :) :muscle:

На SimplyElegant и Sunnybun им се допаѓа ова.
  2. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Офф пусти Невен за малце ќе му настрадаше, среќа што бил опуштен :D
    Па си го проверува.

Едит: Ава не може да отвори уста а да не истресе некој бисер. Сите снимаат емотивни клипови за новните дома, она се раздрдори мислиш есеј чита :D
    Него муабетот ми беше, Огњен не може уште да се помири со фактот дека е исфрлен. Аман човеку сфати дека ги иритираше женските и не се враќаш више назад. Не ми се верува дека и со Себастјан ќе се испокара и ги наклевети сите дека лажат. Абе ајде...само ти си во право. |(

На cigarce му/ѝ се допаѓа ова.
  3. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    ^ e тука се смеев со солзи :D

4. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    И ја се насмеав за Невен... штета неможел да види дали функционира, но и тоа ќе го средел после завршувањето :rofl:

Инаку Ава значи многу, многу ме нервира
    Дошла сам са срцем и изачиќу са срцем :devil:
    кокошка една многу ми е одвратна

5. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Јипи коефицинтите вака идат:

Ава 30.00
    Алекс 8.00
    Влада 1.25
    Милан 1.25
    Себастијан 1.20
    Кристина 6.50
    Мартина 7.50

Ајмо коцкари, ако победи Ава ливчето нема да ви биде исплатено :rofl:

На Hipster и Yipman2 им се допаѓа ова.
  6. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Абе сите нешто презадоволни од тоа до кај стигнале вауууу, аман бе луѓе толку сте се потцениле или глумите поштеност? Хммм...

Ава пардон Пепељуга: „Бар нисам нека жаба, змија или нека животиња тамо...“ - во муабетот исто како бар је она таква личност каква јесте, можда мало и наивна, ал ето...

7. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    Мене па ко за некое дивно чудо Ава ич не ме нервира, баш ми е интересна, за смеење. :)
    Цело време бев за Себастијан, АМА сеа при крај некако почна да ми се одмилува со она потценување на жените, а врвот беше денес кога кажа црн глас за Ава како не би исфрлила некои од нас 6, што значи Алекс и Ава кој ги е*е. Каде така бе дечко? :fubar:
    Владо е океј, ама мислам дека треба Милан да победи затоа што има семејство и најубаво ќе ги искористи парите, другиве ќе потрошат на искачања, пијанчења, , одмори, девојки, без врска...

8. Unique.chick

Unique.chick Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    2.391
    Божееееее Авааа ееејјј ако не е девојкава мислам дека нема кој да ме насмее
    Абе нормална ли е оваа???
    А овој Себастијан па раце и нозе ке испокрши само за да победи, а и не му ја сватив поентата со црниот глас како тоа Ава ке ги зезне поима немам па што и да не гласа она за алекс кога они сите други ке гласаат. Одвратен ми е човеков брееееее...
    Инаку мислам дека ке испадне Алекс и Мартина сепак мислам дека ке ја чуваат Ава за крај и ке ја исфрлат заедно со Кристинчето..
    И сакам Милан да победи или Влада другиве ми Се ... НиКаКвИ ! :)

Едит: Добро е што не ја даваат веќе Јелена како филозофира иначе ке престанев да гледам Сервајвер заради неа мајкеми ! :)

9. Elina

Elina Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    164
    Допаѓања:
    65
    Многу лоша сезона на Survivor! Почнувајќи од лесните игри,прилично добрите награди па се до изопаченоста на натпреварувачите.
    Убави луѓе (Никола,Влада,Радован) ама глупички мајке му.
    На почетекот Себастијан ми се виде како совршен играч за играва но како изминуваа деновиве докажа дека е сељак кој со својата тактика(мислам дека намерно го спаси Никола на племенскиот,иако знаел дека девојките сакаат да гласаат за него,за он како послаб натпреварувач да остане а девојките да бидат "приморани"да гласаат за некој подобар како би му ја намалиле конкуренцијата) и доста добра физичка спремност со која би се нашол во финале.Реално големи се шансите да биде еден од финалистите.
    Алекс од девојките ми е фаворит,не дека ми е нешто посебно девојкава ама од сите таму најфина ми изгледа.Јас мислам дека ова со испаѓањево и неа и е една мала тактика.Можеби е свесна дека вака преку борбите и со членовите од ова племе не би успеала баш да стигне до финалето па освен што ке си се одмори со другиве мислам дека и ке проба да си собере симпатии од Големото Вече :D
    Другите девојки горе доле ми се глупост невидена на чело со Ава :rock:

На Sunnybun му/ѝ се допаѓа ова.
  10. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.557
    Допаѓања:
    3.177
    Јас мислам дека утре на отстрел ќе бидат Ава и Алекс.

Алекс, ај па и таа која глупача жити се, сега сакала да излезе, а до пред 1 епизода збореше како сака да влезе во финале. Тоа и е само ко изговор да не ја исфрлат онака, мада секако ќе ја исфрлеа и без она да изрази желба. :D
    Ава, оваа уште е тука бре! :rofl: :rofl:
    А од прв племенски требаше да ја исфрлат :rofl: :lol:
    Катастрофа невидена ... Некни кога ја слушав како она немала среќа ми идеше да си пукнам од смеа, хахахаха, она ако нема јас не ја имам. :D

Кристина, ме нервира повеќе од Ава, заедно со другарка и ги сметав од прв ден најдволични и во право сум била. Себастијан пак го мислев фин, баш за Срвајвер спремен дечко, тој да ти бил многу лошо човече ... Разочарување.
    Никола е пропаст жива, тој со Ава треба утре да си оди, али и во финале ќе стигне неспособниот.
    Е, од Влада и Милан, кој сака може да победи, и двајцата си заслужуваат и така. Тие ми се двајца фаворити мене.

11. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    навистина не и требаше ова на алекс-желим испасти,молим вас гласајте за мене,дрн дрн..абе ако си фраер биди фраер до крај,а не осети дека е загрозена,не освои директен пласман у финале,и ај да не испадне дека ме исфрлиле,ке кажам дека сама сакам да излезам.глупости живи.после ова и да се двоумел некој и незнаел за кого да гласа,сега сигурно ке гласа за неа,кога самата си го бара тоа.да не го кажеше тоа може и ке останеше а сега сигурно лета.баш штета,едино она од женските имаше реални шанси да победи,зошто е најсилна најиздржлива,ги победуваше сите и машки и женски,дури и семокни себастијан :D шо очи ке си извади у игриве само да победи.и да влезе некоја од другиве жени у финале,у борбите нема да има шанси.а алекс можеше,ама она побрза да се исфрли самата себеси.кога е веке свесна за своите квалитети,и издржливост,и дека може да се носи со сите,требаше да си остане на своето-желим у финале-па вие ако сте решиле исфрлете ме, а не-желим код мог невена-не бере со папочна врвца се врзани па неможе без него. :) тотално ме разочара.она ми беше фаворит ама после ова,навистина мислам дека овогодинашниве жени не заслужуваат у финале.кој нема "муда" не му е место таму.

12. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Сите викате дека Алкес ве разочарала, мене не ме разочара. :$ Така рекла затоа што можеби била разочарана од самата себе затоа што не влегла директно во финале, па си рекла ај да им кажам, да не испадне дека ме исфрлаат дека сум силна и јака конкуренција, а имам и фаворити. Попрво Алекс би ја исфрлиле, него Ава. Не го оправдувам она, затоа што не испадна борец до крај и не знаеме што ќе се случи на племенскиот, нели како велат крајот го краси делото, иако таа сега има најголеми шанси за излез, јас гордо изјавувам дека ми е ФАВОРИТ и ми оставила добар впечаток!

http://max.tportal.hr/Intervju-Aleksand ... _0__0.aspx :)
    Вика дека ако жените биле попаметни, 4 девојки би седеле во финалето, и тоа би било хит оваа година на срвајвр... ова ме замисли... значи 4 мажи ќе седат во финалето. :?: Нема да има ниту едно женско. Себастијан, Влада, Милан и Никола.......ХМ....Инаку, најмногу од мажите заслужува Влада. :inlove:

На Sunnybun му/ѝ се допаѓа ова.
  13. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Милан го има личниот имунитет, така да изгледа си се збунила пошто тие `ланчињата` што се за црни/дупли глас и за лични имунитет се слични, да не речам исти. :)
    Рече дека на Ава ќе и го даде, па да видиме дали ќе има перипетии вечерва, може на некој друг ќе му го даде. Башка Глупавава предосјеча дека на неа ќе и биде доделен, а њен ИНСЕКТ никад не вара! :!:

На Pirana и Hipster им се допаѓа ова.
  14. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Aко победи Ава ќе има катаклизма.
    И така што не сум видела во кладилница, не би ме зачудило и на ова да почнат да се кладат :D
    Мојот ИНСЕКТ ми вика мене дека вечер ќе испадне Кристина и Ава, ама ќе видиме се е можно.

15. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.796
    Допаѓања:
    25.297
    Јас сум сигурна дека ќе излезе Алекс, едвај чекаа сите да го изгуби имунитет само за да ја исфрлат неа.
    Да немаше имунитет до сега одамна ќе беше надвор. Едноставно - ем е женско, ем конкуренција голема, кој од тие алфа мажјаци може да го поднесе тоа?

А со неа, мислам ќе излезе Ава, ма да она изненадуваше до сега, ништо чудно и вечерва да се спаси.

16. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Да, и јас мислам дека вечерва ќе летаат Алекс и Ава, иако мене тоа воошто не ми се допаѓа. попрво би ги исфрлила Мартина и Кристина отколку овие две. Бидејќи се многу дволични и големи сплеткароши.

17. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Ава нека си се спакува сигурно она си оди, а за Алекс па и не сум многу сигурна, поише мислам дека Кристина или Никола ќе испаднат, зошто можда муживе ќе се договорат да не ја испочитуваат желбата на Алекс.
    Како и да според мене Никола, Ава и Мартина дојдоа предалеку, многу поспособни како Огнен и Жаре излегоа а овие провелекуваа газови цело време. Онаа Мартина на пример во ниту една борба не победила, ниту пак во заедничите што им беа не се покажа ниту истакна посебно, Миа жена со 50 години ми изгледа како поспремна и поспретна од неа, исто и Јелена, а нив одамна ги избација.
    Со оглед што одат на таа тактика појаките да ги исфрлаат Алекс е вечерва најзгрозена, а за другиот ќе играат лотарија Кика, Никола, Марти или Ава.
    А црниот глас Миланче мислам дека рече дека ќе и го даде на Авица заради тоа што може да им го поремети планот и да не гласа за Алекс.

Многу се исплеткаа, така да вечерва ќе биде интересно.

18. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Вечерва ќе биде интересно, ако не испадне Ава вечерва ќе си догура и до финале женичево. :o

19. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Ваљда Алекс ќе излезе, зашто сакаше ама реално и да не кажеше пак би летала. Овие кокошкиве се умилкуваат Кристина и Мартина, нив не ги избацуваат. И Ава како број два избацена.

Јас сум повеќе од сигурна дека така ќе е, ама останува да видиме.

20. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Можеби и нема Алекс да искочи :^) , али Ава мора :!:

Вечер имам фудбал и не ќе можам да го гледам па ќе ве замолам некој да го постира видео-репризата

Штета баш вечер ќе има карање ,солзи , освети и сарказам :?: