Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Еве некое видео од вечерашниот Племенски, не знам од каде нашле, ама еве некои кратки моменти:

http://www.youtube.com/watch?v=zMa6u-lPxIo&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=46xLdlKX ... re=related

2. A-j-a

A-j-a Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    1.793
    Допаѓања:
    2.024
    Не верувам дека вечерва би испаднал Никола, пошто машките како и секогаш се држат заедно не за џабе и Себестијан зема црн глас за да жените имаат еден помалце и автомацки ќе не можат да исфрлат машко.

А за Алакс од почетоткот ми беше фаворит, ама ме разочара малку со тоа што се изјасни како демек сака да ја изгласаат да испадне. Не го очекував тоа од неа. Ептен глупа постапка, мислам на срвајвер си дојдена и без разлика на се остани и борисе до крај, па макар и да знаеш дека ќе бидеш изгасана на племенскиот совет. А приметивте ли како сите до сега што испаднаа со чест на исклучоци, секогаш пред племенскиот се изјаснуваа дека сакаат да бидат изгласани, како им било доста од се...бла бла бла...ма не мој ме ј***ш молим те! |( Многу не срвајверски и кукавички. И она што ме иритира е дека еднаш викаат сакам да испаднам, за утредената да ја/го слушнеш како не сака.

Кристина- антипатична ми е утше од почетокот
    Мартина- иста ко и Кристина затоа и толку се дружат, се најдоа и двете, уште на почетокот ја прочитав Мартина дека не е таква каква што се преставува дека во лице ти се смешка, а ти забива нож во грб. Вагда тоа и е тактиката.
    Влада- опошто онака ми е ок ама она што ме нервира кај него е дека е дечко без став, многу ми потпаѓа под влијание на другите.
    Милан- на почетокот ме нервираше, а како поминува срвајвер ми е се по ок и по ок човек. За сега он ми е фаворит за победник.
    Себестијан- ептен срвајверски тип ама без човечност, би газел преку лешеви за да дојде до победа. Па мислам човеков се испоутепа и со раце и со нозе, со сите сили и средства за да испоосвои и лични имунитети и речиси сите можни награди и дупли и црни гласови. И многу ми е себичен, само он да сака да ужива, а другиве како да не сакаат, мора на сите награди он да оди.
    Никола и Ава- немам коментар, како ли стигнаа луѓево до тука? Срвајвер и се е можно.

Се на се многу дволични и луѓе без црвст став, еднаш викаат едно после друго...колку и да ги гледаш пак нема да ги разбереш кој со кого, кој се караат, кој се сакаат. Каша попара се. Разочарувачки срвајвер во секој поглед.

На Filiposka му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Патем еве што ќе му се десеше на Невен дотолку не беше опуштен кога го мавна кокосот

Ах ништо дождот ми зезна работа :D

немора да се постира

Ајде вечер сите заедно ќе навиваме да Ава испадни

4. StefanS

StefanS Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2011
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    27
    Алекс & Ава 100% ќе летаат!

5. A-j-a

A-j-a Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    1.793
    Допаѓања:
    2.024
    Ќе го слушнам ли конечно долгоочекуваното
    Ава избачена си!!!

6. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Ако го доживееме тоа, вечер ќе се слави низ улиците како за кошаркарите и ракометарите :clap:

На A-j-a и LilBaby им се допаѓа ова.
  7. perlaa

perlaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2011
    Пораки:
    1.223
    Допаѓања:
    788
    Вечерва ќе испаднат Ава и Алекс

8. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    ^ Ах, кокошката Кристина се спасила. Баш ми е жал. :(
    Се утврдува она дека 4- ца машки ќе седат на столчињата во финале.

9. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.796
    Допаѓања:
    25.297
    Леле Себастијан, леле леле!! :@

Што му е на овој бе, скроз се мрднал!
    Ја коментира Алекс со Мартина и вели Жал ми е за Алекс АКО МИСЛИ ДЕКА ЗАСЛУЖУВА ДА ОДИ ВО ФИНАЛЕ!Е, не, свињата дебела до тебе заслужува, пууу е*ате мажиштето!!!

:@

На sweet-cherry, BlackSwan5, lackygirl и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Eпа овие Мартина и Кристина ми се дното! :puke:
    Мала балавица, безобразница са 20 година, леле се погледнале ли двеве кокошки ко некои свекрви како се*ат за други, абе органски не можам да ги смислам леле!
    Со вакви жени нејќам воздух да делам, не пак да излегувам со нив по дискотеки, да глумам лудило, алал нека и е на Маја Лена што и покрај толку пројадени гоВна за неа, се дружи со нив уште! :x

11. lackygirl

lackygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    6.820
    Допаѓања:
    23.613
    Оваа дебелава Мартина нели дојде во Срвајвер да си ја спаси кариерата, јас мислам дека уште повеќе ја уништи :puke: одвратна ми е уште од 1от ден.

На Rozich му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Fallin-ForHisSmile

Fallin-ForHisSmile Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    299
    Допаѓања:
    179
    Што им стана на овие бе :D
    Хахахаххаххаха луди се :D :D :D :rofl:

13. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.796
    Допаѓања:
    25.297
    Најзабавно им е на водителиве, видете, си стојат од страна,се чудат и тераат сеир :D :rofl:

На FortuneTeller.xD и fallenangel им се допаѓа ова.
  14. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Ухууууууууу јако

Неколку работи се јасни годинашниов преживеан.
    -Прво дека нема потреба веќе од ВИП преживеан и од манекенки и старлети кои до се им дошло само не до преживување, дајте народ кој сам ќе се пријави дека сака на пуст остров да е.
    -Второ истиот тој да е покварен по малку, обично нежно маже или женче нема да успее до финале со добрина.
    -И трето и најбитно СО НИКОЈ НЕ СЕ ЗБЛИЖУВАЈ. Е така.

15. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Каков сурвајвр бил овај бе? Да го прекрстат во Фајтерс? или Дивјачишта? Како год, само не преживеан, овде нема преживување, само сакаат да си ги пикнат парите в џеб.
    Ќе се испоколеа на племнскиот...
    Себастијан црниот глас и го дал на црната девојка! Глупчо.. Победи во "борбата", честитки. Ар ју хепи нау? |(

ЕДИТ: Барем да славиме за заминувањто на Ава. :D

16. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    То је то, што прогнозирав се погодив денес :D

На CIA му/ѝ се допаѓа ова.
  17. inn

inn Истакнат член

Се зачлени на:
    3 февруари 2010
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    29
    дајте линк од денес не гледав :(
    а сакав

18. analia13

analia13 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2010
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    31
    конечно Ава испадна ^_^

19. inn

inn Истакнат член

Се зачлени на:
    3 февруари 2010
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    29
    а кој е вториот?

20. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Добро, Алекс не мораше да им каже дека сака да испадне може и ќе имаше шанса да се спаси ама којзнае. :^) . Едноставно требаше да победи во таа борба за имунитет за да си осигура финале ама не успеа. Ептен ми е криво за неа, единствено женско кое заслужуваше да се најде во финале и да победи.

И така, кокошките ќе се борат за финале, исто и шовинистот. Ништо ново за нив не научивме овој племенски совет освен она што веќе го знаевме. Само ќе кажам дека Милан и Владо заслужуваат место во финале и да победи еден од нив двајца.

А искрено не знам што толку сте запнале по Ава. Јас ќе се радував ако испаднеше првите племенски совети. Штом веќе догура до тука, не е толку важно дали сега ќе испадне или после. Секако до финале немаше да стигне. Јас сакав Мартина или Кристина да испаднат, за да им ги видам фаците ама ништо.

На Rozich му/ѝ се допаѓа ова.