Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. analia13

analia13 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2010
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    31
    Алекс

2. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    МОМЕНТОТ КОГА АВА ИСПАДНА

НЕМА ВЕЌЕ ДА СЕ СМЕЕШ ПОД БРК BITCH BITCHOSANA :devil: :devil: :devil:

Драги Гледачи
    Еве се наоѓаме на стадионите каде во живо се пренесува Survivor
    И каде после месец дена хејтање и очекување АВА ИСПАДНА

еве неколку слики од славење на стадионите низ светот

Еве и изјава на еден од навивачите

-"Оваа е одлична ноќ, Ава испадна и сите сме среќни , сега ќе славиме и ќе се направиме камења"

-"viva la revolucion!!!!!!"

*Росоњерка , ги погреши сликите.... if you think we didnt see........... we did :!:

На FortuneTeller.xD, LilBaby, A-j-a и 3 други им се допаѓа ова.
  3. StefanS

StefanS Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2011
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    27
    Прва беше Алекс,па Ава |(

4. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    Само јас ли не се радувам што Ава испадна :$ Па подобро она да остане,отколку двете рибички |(
    Ово је Марти,она је моја рибица :puke:
    Само ќе кажам браво Оги,јас би уште полошо со нив :wasntme:

На fallenangel му/ѝ се допаѓа ова.
  5. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Алекс и дошло времето, како да не. Најспособна е таму од сите жени, а и од повеќето мажи. Ќе ми кажат дека Мартина, Кристина, Никола се појаки од Алекс ? Ма дај |(

Само не знае да се умилкува како тие двете гнаси. Ава требаше да испадне, ама алекс никако. Само свесна е дека се во сојуз сите таму па секако ќе си одеше, вака барем со крената глава и да си каже сама одошто они позади грб да и се договараат.

Себастијан гадот па не и даде да гласа, од жена се тресе еј. Ем си кажа она дека сака да испадне што мораше и црн глас да и даде, педерче.

Сега никој не ми е фаворит од тие што останаа, можда малце Влада ама многу е нестабилен, без став, потпаѓа под влијание не е тоа својствено за победник на Survivor.

А тој Никола девјченцето до кај дотурка, а не е способен гаќите да ги слече :talk:

На Cacy, Glossy-girl, LilBaby и 5 други им се допаѓа ова.
  6. smiley22

smiley22 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2012
    Пораки:
    670
    Допаѓања:
    350
    Мартина ми е нај антипатична,а Кристина нај дволична така да и двете ги мразам.
    Себастијан порано сакав да победи,ама не повеќе зошто и самиот не знае што збори и е многу дволичен,Себастијан не заслужува да победи.
    А Алекс треба да победи,затоа што е појака и од повеќето машки,во неколку борби (што јас ги видов) Алекс победуваше и беше појака,а и најискрена е..
    И Ава несакав да излезе,попрво Кристина и Мартина,па после Ава.
    Сега немам фаворит,така да повеќе не ми е интересно,а сигурно ќе победи тој или таа (ама мали се шансите женско да победи) што најмалку заслужува!!

7. bonbona92

bonbona92 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 ноември 2011
    Пораки:
    306
    Допаѓања:
    128
    Може линк од денешната епизода? :)

8. The.Crab

The.Crab Истакнат член

Се зачлени на:
    24 февруари 2011
    Пораки:
    629
    Допаѓања:
    370
    Жива катастрофа! Се испотепаа, абе ај. Ц, ц, ц. Не си го гледа секој своето место, само се озборуваат, ама шта чеш, и во секојдневниот живот е така, не пак во такви услови. Си здосадуваат еден со друг, ама барем на друг, поинтересен начин нека си го трошат времето. Подобро молчи, отколку само да создаваш тензија. Одвај чекам да заврши. И во финале би сакала (а, и верувам дека ќе ги видам) Владо, Себастијан и Милан (не дека и тие немаат понекогаш некои испади кои лично не ми се допаѓаат, ама барем сето тоа е дел од нормалното, ништо претерано или несвојствено).

Епа магла веќе :fubar:

9. Miss-Angie92

Miss-Angie92 Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    434
    Допаѓања:
    736
  10. SimplyElegant

SimplyElegant Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    779
    Кандидативе за финале некако не ми се по кеиф, едниствено Влада се издвојува како фаворит. Мартина и Кристина ми се одвратни и дволични суштества, посебно Кики, како што би рекла таа самата "Мени се просто гади" ... :puke: За Себастијан не можам да изберам зборови со кои би го опишала неговата кукавичност. Ааа да не го заборавиме и Николче, потенцијалниот финалист кој покажа се освен борбеност.

Мислам дека премногу време посветија на конфликтот помеѓу Огњен и Кристина, а и на сите сплетки. Оваа година Survivor=циркус

11. danika

danika Истакнат член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    134
    Јеленаааа :@ :envy: леле одвратно суштество луѓе,додека Огнен се расправа со овие од племето таа се смее како недоветна :envy: и прави некои гримаси демек ги исмева оние што стигнале до обединувањето. Кое искомплексирано жениште еј,ќе пукни од мака цело време што прва ја исфрлиле од игра,а и која злоба ја покажа кога Жаре и кажа дека наводно ќе може таа да одлучи за еден од племето што треба да испадне-кога почна да се дере и да скока низ кампот како психич некој :@
    Милан и Влада се моите фаворити за во финале-најдобри се :rock:

На Amelia му/ѝ се допаѓа ова.
  12. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Не гледав поради Евровизијата,после ќе го пуштам да се наполни видеото бидејќи гледам дека било интересно. Искрено постапката на Алекс ме изнервира,ај изгласајте ме немам шанси за понатаму, цело време збореше дека сака да влезе во финале и беше оптимист а сега ве молам да си одам,зошто?
    Убаво има напишано една феминка,пред да излезат сите гласајте ме мене,а штом некој остане одма е силен одма е храбар има енергија се до наредниот племенски совет, многу ме изненади Алекс со постапката, Авичка-кравичка нека си мудрува малку кај другите.

13. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Дефинитивно по сите овие случувања, Влада ми е фаворит.
    Кој друг и да победи, има некоја мана.

14. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.305
    Кристина за кого гласаше вчера ?
    Леле фала богу Ава излезе..за Алекс баш ми е жал.
    Јас сакав да излезат Ава и Кристина.
    Ама Кристина тешко.. :|

15. Sanjicka15

Sanjicka15 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2012
    Пораки:
    136
    Допаѓања:
    90
    Не знам зошто не ми се испрати мислењето ама еве пак ќе пратам ново. Значи овој Себастијан ми е најодвратниот човек на свет. Колку е одвратен и подмолен не можам да го гледам. Па кога го гледам и кога ќе почне да збори, нешто да тресе ми се повраќа :puke: Значи не ми се верува секаде каде се испошета и што се не испојаде. А вчера ќе пукнеше од среќа што испадна Алекс, колку само и љубомореше и сто посто сум сигурна дека Алекс кога се обложи на неговиот тим намерно изгуби бидејчи знаеше дека ќе стави кладба на него и само за да не влезе таа во финале он изгуби. Значи треба да си болен ум за да го направиш тоа и плус да направиш лажен имунитет. И вчера и го даде црниот глас на Алекс, значи ненормален и болно љубоморен само за да не може да гласа за неа, па уште вика Алекс требаше одамна да излезе ама еве сега ќе ја гласаме. Уфффф го*но едно расипано. И како лаже и манипулира со сите само за да влезе во финале, и вика на Миа вашата ќерка е многу добро воспитана, а ја оговара Маја Лена дека намерно викала дека сака да испадне бидејќи знаела дека ке гласаат за неа. Може ќе влезе во финале ама никој не би гласал за таков гад. Искрено сакам да победат или Влада или Милен бидејќи од тие што остануваат само тие заслужуваат. За Алекс ми е стварно жал што испадна бидејќи стварно заслужуваше да влезе во финале, а не тие двете кокошки што останаа заедно со гадот Себастијан. Сега Себастијан Одвратниот ќе има со кого да си се дружи, со тие двете оговарачки прва класа и Никола - за ништо не ме бива.

На Filiposka, Sara123 и Sunnybun им се допаѓа ова.
  16. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    ^ Кристина гласаше за Ава, а зашто гласала? Рече така.
    Мислам ајде пази, се договориле мушкиве да гласаат за Алекс пошто она као нели сама си побара, а иначе немаше да ја изгласаат ако она не им кажеше, а другиве кокошкиве да гласаат за некој друг за да избацат втор играч. Значи ако Алекс го немаше црниот глас, и Ава и спомнала дека ќе гласа за Салото и оваа ќе гласаше, и ќе излезеше, тоа ќе беше мелем за моите очи, со пола од нив се има скарано! :devil: Би сакала Миа да ја откости од ќотек свињчето, и да ја прпелка низ песок, епа мерак ми е. :wasntme:

Значи муабетиве не можам да им ги поднесам на другарициве.
    Добро бе, до толку чоек да биде гомнојадец, до толку да се мелело, да се понижувало некој, најде Кикица да збори дека Огњен кажувал кој заслужува а кој не да дојде до финале, па дали она се погледнала нејзе и другарка и Салото со што заслужиле они да дојдат? Уште малце им останаа да излижат таму све по ред излижаа, нешто што им останало за финалето го чуваат, арно ама ерата им заврши, до тука било. Само да се оговара, а на игриве нигде ги нема, посбено она Салоно органски не ја поднесувам. :puke:

Значи тие двете не заслужуваат уопште муабет Маја да им праи, не пак да излегува со нив. Со кој памет не знам, дали има три чисти таа. |(
    Не дај Боже да дојдат некогаш во Скопје, има со јајца да ги гаѓам двете другарици, гулабици.

А вчера на племенскиот со таа гужва дали Огњен го кажал тоа стварно или не, мислам аааајдеее. Алекс прво кажува: `Да, рекао је најеб*чеш`, после Милан ја прашува дали стварно рекол така, она му враќа: `Он је реко ако не урадиш оно што смо се договорили, имачеш проблем`, тука Кикица се убацува и вика: `Стани Алекс, шта си рекла пре`, Огњен се укоражи дека некој го слушнал и се возбуди, па Милан опет ја праша: `Је си чула НАЈЕБ*ЧЕШ`, Алекс се здткува: `Паааа, кроз зубе...пааа рекао је, мислам да да рекао је`. |(

Кикица го отупе на племеснкиов, демек све ќе кажела и пак ништо не кажа. IQто и е толку ниско, и се мери со глупачата од нејзина сестра Наташа, колку се глупи и двете, нити знае да оправда некој аргумент, не знае да се одбрани, и пак иде на карта лажење, у тоа е најдобра.
    100 пати кажа дека Огњен имал 35 години, спортист е, не му личело. :rofl: Тие 35 години, ги напраи ко да се 50 па поголемото искуство од нејзе, мрсулка.
    Али ја бива за у скут седење, тоа може Никола да потврди. Алал нека му е на Црногорецов, еб*те мушкоста што ја има, една жена го сврте 198789372 степени, го праеше будала, и опет ја ду*и. :yawn: :yawn:

На FortuneTeller.xD, BlackSwan5, Abby и 2 други им се допаѓа ова.
  17. woow

woow Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2011
    Пораки:
    187
    Допаѓања:
    88
    Абе цела сезона е утната. Прво кој ВИП фаци се таму дај молим те, еден со друг од иста земја не се знаат, а биле ВИП? Све се уфилмани до крај, све искомплексирани. Ама ај од понудениве навивав за Алекс, реков конечно и едно женско да биде страв и трепет за машкиве, 99% мислев дека таа ке победи, ама таа ме разочара. Од каде сега изгласајте ме мене?
    А инаку од останативе, Ава - крава не можам буквално да ја поднесам. Интелигенција -100, и таа старлета???

18. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    ^ А каква интелегенција треба за старлета? :rofl:
    Се виде од старлетиве колку се интелегентни, светото тројство Станија, Александра и Ава, и Алекс е старлета ама суптилна, таа била и Мис Хрватска дури! :!:

19. StefanS

StefanS Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2011
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    27
    Катастрофа....Survuvor до сега не бил по утнат.

На Elennaa и Filiposka им се допаѓа ова.
  20. glamour-lady

glamour-lady Популарен член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    572
    Допаѓања:
    776
    Го критикувавме Жаре, ама Жаре спрема овие другиве е цвеќе за мирисање.. :tmi:

На viva.la.vida, Elennaa и Filiposka им се допаѓа ова.