Вчера беше среќен ден, разбираш. Ем не учевме, разбираш. Ем влеговме у финале, разбираш. Ем, Ава искочи! Разбираш.. Епа редно беше. За сега, фаворити ми се само Влада и Милан. Себастијан идиот невиден. Со тоа негово ммм.... ммм... ммм.... Никола, такоџер. Не ми е јасно, како може уште да биде со Кристина, стварно не ми е јасно.. А за Мартина и за Кристина да не коментирам.. Кога ќе слушнам дека Мартина пее, мењам канал. Напорна е веќе..
Уствари Мартина и Кристина ја избација Ава, тие гласале за нејзе сигурно по пат на претходен договор. Ц. Ај добро, Ава која се смееше под брк на секој племенски кога ќе се спасеше, дочека и нејзе така да и се насмевнат Не ја поднесувам Кристина уште од почетокот, Мартина не толку, ама пак во пакет идат.
По тоа што го гледав синоќа на племенскиот совет ,мислам дека и исфрлувањето на Огнениот било тактика на Себастијан и Кристина ,можеби таа караница на Никола и Кики била само преправање колку да замачкаат очи ,чудно како никој одеднаш на ништо не сеќава дали постоеле договори или не , сите се вадат со тоа не слушнав,не видов,не бев таму на кикица и сметала енергијата и желба за победа на огнениов ,а реално најмногу желба за да победи во преживеан има себастијан и тоа не ја крие таа своја желба дури и жените ги прави неспособни со тоа што вели жена не заслужува да влезе во финале .Сите што останаа во племето сибу не се достојни да бидат победници поради тоа што се подмолни ,да треба да преживееш но сепка во себе треба да задржиш и малку достоинство ,за Марко велеа дека е политичар и дека било можно да прави сплетки а тие го надминаа и него ,полоши од политичари испаднаа .Членовите на големиот совет едноставно немаат избор да изгласаат достоен и психофизиички спремен натпреварувач .Дури и Милан ме нервира со тоа не знам, не видов,можно е
Ново!Ново!Ново! http://www.telegraf.rs/jetset/220128-pr ... atic-video Опаа нека се редат бисерчињата на Ава.
Сакам да прашам вечер ќе има Срвајвер после Езел ? Дека во тоа таквото во Програма пишуваше дека ќе има и баш се зачудив. Ко што знам во Петок не даваат, туку даваат Све за љубав.
Никола лиглото-надвор Кристина одвратната буквално и по изглед и по карактер-надвор Мартина дволичната- надвор Колку се прости не ги изгласаја луѓето ни 5пари што не вредат и само кавги што праеа туку му дадоа шанса да победат глупи...
Остај Маја лена ами Кристина дали забележавте луѓе каква и е косата онаја коса нема а за лицето да не коментирам и тоа позната личност што можи да се среди и природно убаво да изгледа одвратно, сега свакам колку сум среќна
Ма дај не ме зезај доста „паметна“- се гледа тоа, од авион! енергична- ептен, не стана од спиење млада- леле фала шо ми кажа, јас те мислев пензионерка
Хахахахахахахахах. Карина, ти ако не ме насмееш нема кој. Упс. ај да не забегувам јас од темава. Spoiler Денеска ќе има повратак у цивилизацију?