Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. A-j-a

A-j-a Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    1.793
    Допаѓања:
    2.024
    Еее што се деси, зошто ни ја прекинаа емисијата?

2. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Сител да не отидоа со јајца да ги гаѓаат заради испадот околу евровизија :D Толку за тие пари :lol:

3. elizabethsuon

elizabethsuon Активен член

Се зачлени на:
    26 мај 2012
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    15
    Ее толку време ја чекавме Ава и ништо ! |(

4. SparkyAngel

SparkyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    901
    Допаѓања:
    1.366
    А денеска требаше и Ава да гостува така? колку се парти брејкери....

5. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Запеала Ава и се прекинала врската и секакво мрежно поврзување или пренос :lol:
    Не ме чуди судејќи по нејзините гласовни способности :wasntme:

На JoxyTheFreak и shushu им се допаѓа ова.
  6. smiley22

smiley22 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2012
    Пораки:
    670
    Допаѓања:
    350
    За Ава баш се радувам што испадна,ама Алекс бе????? :fubar:
    Баш ке ми биде мерак сега СЕбастијан да излезе,па да види!!! :fubar: :fubar:
    А инаку Алекс баш ми е мила,позитивна и смипатична личност!! :) :)

7. elizabethsuon

Се зачлени на:
    26 мај 2012
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    15
    Или неможеле да ја сопрат Алекс па морале да прекинат емисија :rofl: не се сопре еј

8. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Штетаааа.
    Таман сакав да ја гледам душичката Авааа. :inlove:
    Сигурно била многу креативна. :inlove: :*

Ма каква душа? Едвај чекав да и се изнасмеам, и ништо. :devil:

9. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Алекс ми беше фаворит на почеток, ама па уста да не отвори бе, само онака да ја гледаш и да кима со главата, друго ништо. Ко чавка некоја ми е, ептен антипатична кога зборува.
    Ава - нема мерна единица со која би се изразила нејзината глупоќа, значи! :!:
    К к к к к к кррристина, изгледа наивно, уште понаивно кога д’тка, ама зад таа маска сигурно се крие некој олош. Барем според мене!
    Себастијан кога го гледам, мислам дека смрди ненормално многу, така ми изгледа како не педантна личност иако (наводно) на островот немаат никакви услови за хигиена сепак може да припази на себе, но тој и таков си дојде, неизбричен под мишка. Гарант, смрди-поткрева! :lol:

Владо дефинитивно ми е фаворит, сакам тој да победи! ;)

10. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Не ми е јасно , значи ова го гледаат барем 100 илјади луге низ Балканот ....
    значи све што прават тамо се глеа на камери (добро не све али барем 20% од денот) ....

И сеа ти изиграваш олош или пак шовинист или пак некое тешко лицимерие ,за што?
    и све ќе направиш и лаги и измами само да дојдеш до финале ....

И после ќе дојдеш дома , како ќе те гледаат другарите , пријателите фамилијата ??!! .... тамо си паѓала на ниски нивоа и чуда само за да дојдеш до тоа што сакаш

Да е некој од нив у моја фамилија нема да искачам од дома ќе се плашам да не ми зборат , каква мајка/ќерка/стрина/син/татко имаш ....

No comment е на што све се спремни лугето да дојдат до пари :x :x

На FortuneTeller.xD, LilBaby, Melany.Macedonia и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. elizabethsuon

Се зачлени на:
    26 мај 2012
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    15
    Јас сум изненадена од Кристина,као девојчето беше многу мило,невино,само за убава енергија збореше и на крај глеј ти каква уствари била,само мучки правела за да стигне до финале. Владо ми е така,најискрен и најфер дечко,стискам палци за него ;)

12. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Оваа Алекс ако знае што збори значи... Немам зборови бе, еднаш вака еднаш онака. Ајде ако се дволични во приватниот живот, како може пред камерите вака да се однесуваат??? Сега има доказ дека рекла нешто и потоа негира, па пак потврдува, па вамо едно тамо друго :x
    И овие од Сител, покварени до коска. Па зарем вечерва најдоа тој глупав филм да го пуштат кога знаат колку луѓе гледаат Survivor? :fubar: Абре од секад СИТЕЛ СЕ НАЈ ГЛУПАВАТА ТЕЛЕВИЗИЈА, и никогаш нема да го достигнат нивото на А1, све простотилок до простотилок се збрало на едно место. Идиоти

На enna90 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    стварно безвезе шо го прекинаа,не ми е јасно поради какви причини,или им се брзаше да го пуштат каубојскиот филм :D дајте линкче ако имате да го гледаме цело,баш сакав да ја гледам алекс,шо како ке збори,а и со ава ке имаше смешки..

14. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    На TeddyGrey му/ѝ се допаѓа ова.
  15. DeMelo

DeMelo Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    455
    Допаѓања:
    1.405
    Е стварно па кај немаат никаков репертоар на филмови , па уште ја секоа емисијата... :envy:
    А баш мислев интересно ке биде ке се смеевме со Ава, ако беше втора гостинка..

16. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    лелееееее цело време дрндаше ава,алекс кутрата до збор не дојде од нејзе,добро што ја повикаа алекс прва,пред ава да може да си каже нешто,како дојде ава,не можеше алекс да зуцне више :D

17. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    Аууу Ава животот ми го продолжи :D :D :D

18. Unique.chick

Unique.chick Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    2.391
    Лелееееееееееее Аваааааааааааааа............ боже господее..

иначе Алекс ми е најискрена ако некој до сега цело време зборува искрено тоа е она.

19. rajna-vojvoda

rajna-vojvoda Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    286
    на овие сител треба да им се одземе лиценцата за емитување на survivor мислам алооооо ја прекинаа емисијата од кај што ја даваат во никое време од кај што емисиите редовни ги даваат во никое време па и прекинуваат , шо телевизија ке беа незнам
    алекс кога збореше дека некоја девојка пие по 5 таблети за спиење , тоа за кристина мислам беше...значи кристина ептен фрик била , на таблети , ко сестра и болна у мозок

20. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.796
    Допаѓања:
    25.297
    Ава навистина е полна со бисери, но јас сепак мислам дека нејзиниот проблем не е глупавост,туку нешто друго е во прашање. Затоа што за глупа, не е воопшто, како прво еве во емисијава можеби зборува брзо и тоа делува неповрзано,но има милион пати побогат речник од нашава Александра,која не знаеше да сврзе две реченици. А како второ,видовме дека е доста итра,со оглед на тоа што успеа да стигне скоро до финале, на овој или на оној начин.
    Затоа велам не е глупава,воопшто,мозокот баш и работи 300 на саат,но има некоја маана сепак, не е баш со сите...

На DeMelo му/ѝ се допаѓа ова.