Ич не се чудам на ова, па човеков се испоутепа и со нозе и со раце и со сите можни средства за да дојде до финале.
Јас толку ќе кажам околу првиот финалист Spoiler Ти си за мене најголем тресоку*ац од целиот Преживеан, да даде Господ медуза да те касне по мандалото.
Ништо чудно за финалистов. Ќе се чудев ако он беше првиот . . . еб*м му гадот! Kога ќе му ја видам вечер фацата, као YES YES I'M SO HAPPY GUUUUUUUUUUUUYS! Очигледно ќе изеде највише бубашарби, и творови од кујната на природата Костарика! Едвај чекам да го видам како јаде!
Ја слушнавте ли Ава како кажа: `Шта сам ја? драмаквин, ТРИЛЕРКВИН, шта још ...` На Кикица атмосферата и е подобра, откако си замина најсилната конкуренција. Ава е посебна цура, а највеќе гомна изедоа за неа. Пу да ви се посерам!
Требаше Салото да касне малце, да се заблажи од јадењето гомна цел Срвајвер. А на Себастијан и гомна да му послужат за да биде финалист, ќе ги изеде, се кладам со жива глава.
бљак! Кога ги гледам ми иде да повратам... Spoiler Иначе не е фер Па во финале треба да бидат Милан и Влада не овој мочково Себастијан !
Што ќе ми биде мерак сега Никола да ја пољуби Кикица. Нек си замишља во уста вкус на бубашваби и желудник од крава.
Lele koga gledas ti se gadi a ne pak da go jades Sebastijan"Najubavo utro ja nema Alex" Pa Martina koja bese skarana so Ava se pribra ne pak ovoj Sebastijan
Само мрчам, колку им е лесно, ама почнете да гледајте од овде 04:04. Црвите, и шпагетите. http://www.youtube.com/watch?v=5UO9kRQ_evM Иначе за Себастијан, НЕМАМ КОМЕНТАР!
Леле аман драматургии околу КУЧИ КУЧИ од Кристина, ми се сере веќе. Да, само ти имаш дома, само ти имаш семејство, само ти сакаш да ги видиш и слушнеш. Божееее, каква драмаквин, глеј да си го воспиташ правилно детето и да се покажеш како човек, а не да драмиш ко само ти да имаш семејство. Вака ко што се покажа во Срвајвер, мене ќе ми биде срам да кажам дека ми е мајка.