Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    На Себастијан да му дадеа и жив глушец ќе го изедеше само да влезе во финалето, мислам он во последниве епизоди покажа дека е спремен и преку лешеви да помине само да победи. Не ме изненади неговата борбеност и „апетиот“, човекот си е мотивиран, и убаво е да бидеш мотивиран, ама ова неговово е пре-ви-ше.

Влада и Милан ми се фаворити и се надевам дека сега тие двајца ќе бидат следните кои ќе победат, а онаа пи*кана црногорска не смее у никој случај да влезе, такоџе и двете рибици кои се надевам дека се следни да летаат.

На BoaVista му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Дефинитивно покрај мојот главен фаворит Влада го сместувам и Милан......инаку ќеркичките на Милан какви беа слатки :D

На mal.ecka и Butterfly77 им се допаѓа ова.
  3. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Море ми падна малце жал за говедава... и тие се луѓе ај |( :D

4. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Еден специјален поздрав до Јелена
    http://www.youtube.com/watch?v=Aimizf5XnFs

мислам дека на свадба ќе треба да ги викне сите од Преживеан, може Ава ќе го фати бидермаерот па конечно ќе ја фати мајата. Оти тешко дека серијалов ќе и помогне да се омажи. :rofl:

5. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    ^ Де бре па ти Сноу, цело време во памет ти е бидермаерот! :rofl:

На Snow-Queen му/ѝ се допаѓа ова.
  6. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Ааааа ич не сакам овој умрениов шо влезе у финале,не го**а,мислам дека ако му ја дадев улошката полна ќе ја исцицаше само у финале бе да оди,гнаса од човек :puke:

7. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Не гледав многу. Да ве прашам Николче до каде стаса во играта? :) :D

Инаку го гледав само тој дел со пораките и стварно Кристина претерува. Абе разбирам и недостига семејството ама тоа нејзиното повеќе лигавење беше. Повеќе фацата ја кривеше за 360 степени и се лигавеше отколку солзи што и потекоа. Инаку Милан стварно ми беше многу мило кога си ги виде децата и семејството, сакам тој да победи оти најубаво ќе си ги искористи парите и му требаат. Така да, навивам најмногу тој да победи но и да победи Владо нема да ми биде криво. Само Себастијан не :puke:.

8. Melany.Macedonia

Melany.Macedonia Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2012
    Пораки:
    333
    Допаѓања:
    67
    ЛЕЛЕЕЕЕЕ ќе си умрам, грешениов влезе во финале, :devil: недај господ да победит ќе го ништам, одвратен он душата ќе си ја продаде само да е во финале :@

9. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Себастијан у финале ах брее глупости :x :x
    Туку прееска ќе повратев ко ги јадеа оние лигавите нешта :puke: :puke:

10. LadyyGaga

LadyyGaga Истакнат член

Се зачлени на:
    7 мај 2012
    Пораки:
    235
    Допаѓања:
    146
    :l: :l: :l: Миланчеее :l: :l: :l:
    Го обожавам ;)

11. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Себастијан во финале |(
    Прво викаше дека се ќе направи за Алекс да не влезе, пошто нели тоа е едно место помалце за него, после му текна на племенски дека сеедно му е дали ќе остане или излезе, веќе изгубил желба борба, а сега кога победи се помоча од радост што влегол во финалето. Како ќе ги дувне ветерот така прават. Еден не видов со цврст став, што отворено си кажува дека дошол да се бори. Дволични сворења.

12. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    Татко и на Кристина - Кики понашај се како да си нормална и се ќе биде во ред :rofl: :rofl: :rofl:

Иначе дали го слушнавте Себастијан кога зборуваше со Милан,дека сега Владо им е најголема конкуренција,дека немаат шанси покрај него?
    Немој сега Владо да му биде трн во око,ко што беше Алекс...
    Лигав човек :x :puke:

На mal.ecka му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Sanjicka15

Sanjicka15 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2012
    Пораки:
    136
    Допаѓања:
    90
    Значи како можеше најодвратниот човек на светот да биде прв финалист, да му дадеа и го*на и повраќаници ќе изедеше само да биде во финале ама не верувам дека ќе победи бидејќи ние гледачите видовме како расипано ѓубре е. Па уште вика дека му било најмирно утро бидејќи Алекс не била таму, му била многу бучна многу. Леле зошто не влезе Алекс па да му покаже на овој одвратниот дека таа заслужува да биде во финале, а не он. Па уште сега ќе кова интриги против Влада бидејќи знае дека он нема шанси да победи. Го чуваше тајниот имунитет, не го искористи ни тој само некој друг да не го пронајде, му го даде имунитетот на Никола само да да излезе Огнен и на Алекс црниот глас за да не гласа за него. Па треба стварно да си умоболен за да ти текнат такви работи и сега баш ме интересира што дубара ќе направи за Влада. Значи одвратен човек па кога ке му го слушнам тој одвратниот глас и кога ќе му ја видам таа фацата идиотска ми се повраќа :puke: Сакам искрено Милан да победи бидејќи има две прекрасни ќеркички и стварно заслужува и тој вчера треба да влезе во финале. А и Влада да победи нема да ми биде жал, само не овој одвратниов.

14. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Едно сум сигурна Владо ако не победи, дефинитивно ќе биде фаворит на публиката
    ама знам дека и вака ќе победи :angel: се надевам

На I.love.your.lips му/ѝ се допаѓа ова.
  15. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Нека му предложат на Себастијан изметот да си го изеде за да победи, ако го изеде стварно заслужува стварно да победи :D На толкава желба нека му е слатка победата :D

Леле Јелена за Кристина полу жена полу коњ била, магарето му се смеело на зајакот дека имал големи уши леле :rofl: Се погледнала ли она, иста раса се :lol:

На Melany.Macedonia му/ѝ се допаѓа ова.
  16. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    леле онај грдиот во финале :puke: боже само тој да не победи,лигајца од човек гази преку сите и преку све никаков морал нема одвратен,она Кристина драми праење бе господе фати да липа како некоја ненормална добро бе ова е игра и таму се 40 дена не се 2години греој господе а и семејството толку и е вештачко како на ливче да има запишано што да и кажат и читаја како првачиња :puke: ...

17. girl23

girl23 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    32
    Ќе може ли некој да постира клип од вчерашната епизода,не успеав да ја гледам.Ви благодарам.

18. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    http://www.youtube.com/watch?v=WqiahtOjR5s

На girl23 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Unique.chick

Unique.chick Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    2.391
    Таман се израдував оваа Јелена нема толку да драматизира еве ти ја женава пак почна аман веќее..
    а оној Себастијанчо колку е одвратен кога ке му го слушнам гласот само и оноа неговото ОНАК ! ми се повраќа ...

За семејството на Милан немам зборови прекрасни се сите како него, би сакала он да победи :)

20. vodnicka1

vodnicka1 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    36
    Ава ми е најцар, да не беше она во Шоуто мислам дека ќе ми беше досадно , едвај чекам да ја гледам за слатко да се изнасмеам, без овој лик шоуто ке беше досадно .