На Себастијан да му дадеа и жив глушец ќе го изедеше само да влезе во финалето, мислам он во последниве епизоди покажа дека е спремен и преку лешеви да помине само да победи. Не ме изненади неговата борбеност и „апетиот“, човекот си е мотивиран, и убаво е да бидеш мотивиран, ама ова неговово е пре-ви-ше. Влада и Милан ми се фаворити и се надевам дека сега тие двајца ќе бидат следните кои ќе победат, а онаа пи*кана црногорска не смее у никој случај да влезе, такоџе и двете рибици кои се надевам дека се следни да летаат.
Дефинитивно покрај мојот главен фаворит Влада го сместувам и Милан......инаку ќеркичките на Милан какви беа слатки
Еден специјален поздрав до Јелена http://www.youtube.com/watch?v=Aimizf5XnFs мислам дека на свадба ќе треба да ги викне сите од Преживеан, може Ава ќе го фати бидермаерот па конечно ќе ја фати мајата. Оти тешко дека серијалов ќе и помогне да се омажи.
Ааааа ич не сакам овој умрениов шо влезе у финале,не го**а,мислам дека ако му ја дадев улошката полна ќе ја исцицаше само у финале бе да оди,гнаса од човек
Не гледав многу. Да ве прашам Николче до каде стаса во играта? Инаку го гледав само тој дел со пораките и стварно Кристина претерува. Абе разбирам и недостига семејството ама тоа нејзиното повеќе лигавење беше. Повеќе фацата ја кривеше за 360 степени и се лигавеше отколку солзи што и потекоа. Инаку Милан стварно ми беше многу мило кога си ги виде децата и семејството, сакам тој да победи оти најубаво ќе си ги искористи парите и му требаат. Така да, навивам најмногу тој да победи но и да победи Владо нема да ми биде криво. Само Себастијан не .
ЛЕЛЕЕЕЕЕ ќе си умрам, грешениов влезе во финале, недај господ да победит ќе го ништам, одвратен он душата ќе си ја продаде само да е во финале
Себастијан во финале Прво викаше дека се ќе направи за Алекс да не влезе, пошто нели тоа е едно место помалце за него, после му текна на племенски дека сеедно му е дали ќе остане или излезе, веќе изгубил желба борба, а сега кога победи се помоча од радост што влегол во финалето. Како ќе ги дувне ветерот така прават. Еден не видов со цврст став, што отворено си кажува дека дошол да се бори. Дволични сворења.
Татко и на Кристина - Кики понашај се како да си нормална и се ќе биде во ред Иначе дали го слушнавте Себастијан кога зборуваше со Милан,дека сега Владо им е најголема конкуренција,дека немаат шанси покрај него? Немој сега Владо да му биде трн во око,ко што беше Алекс... Лигав човек
Значи како можеше најодвратниот човек на светот да биде прв финалист, да му дадеа и го*на и повраќаници ќе изедеше само да биде во финале ама не верувам дека ќе победи бидејќи ние гледачите видовме како расипано ѓубре е. Па уште вика дека му било најмирно утро бидејќи Алекс не била таму, му била многу бучна многу. Леле зошто не влезе Алекс па да му покаже на овој одвратниот дека таа заслужува да биде во финале, а не он. Па уште сега ќе кова интриги против Влада бидејќи знае дека он нема шанси да победи. Го чуваше тајниот имунитет, не го искористи ни тој само некој друг да не го пронајде, му го даде имунитетот на Никола само да да излезе Огнен и на Алекс црниот глас за да не гласа за него. Па треба стварно да си умоболен за да ти текнат такви работи и сега баш ме интересира што дубара ќе направи за Влада. Значи одвратен човек па кога ке му го слушнам тој одвратниот глас и кога ќе му ја видам таа фацата идиотска ми се повраќа Сакам искрено Милан да победи бидејќи има две прекрасни ќеркички и стварно заслужува и тој вчера треба да влезе во финале. А и Влада да победи нема да ми биде жал, само не овој одвратниов.
Едно сум сигурна Владо ако не победи, дефинитивно ќе биде фаворит на публиката Spoiler ама знам дека и вака ќе победи се надевам
Нека му предложат на Себастијан изметот да си го изеде за да победи, ако го изеде стварно заслужува стварно да победи На толкава желба нека му е слатка победата Леле Јелена за Кристина полу жена полу коњ била, магарето му се смеело на зајакот дека имал големи уши леле Се погледнала ли она, иста раса се
леле онај грдиот во финале боже само тој да не победи,лигајца од човек гази преку сите и преку све никаков морал нема одвратен,она Кристина драми праење бе господе фати да липа како некоја ненормална добро бе ова е игра и таму се 40 дена не се 2години греој господе а и семејството толку и е вештачко како на ливче да има запишано што да и кажат и читаја како првачиња ...
Таман се израдував оваа Јелена нема толку да драматизира еве ти ја женава пак почна аман веќее.. а оној Себастијанчо колку е одвратен кога ке му го слушнам гласот само и оноа неговото ОНАК ! ми се повраќа ... За семејството на Милан немам зборови прекрасни се сите како него, би сакала он да победи
Ава ми е најцар, да не беше она во Шоуто мислам дека ќе ми беше досадно , едвај чекам да ја гледам за слатко да се изнасмеам, без овој лик шоуто ке беше досадно .