Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. NelChe

NelChe Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2010
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    277
    Леле колку би сакала Гоца да испадне... Многу е дволична и само ги користи другите за да си трасира пат до финале. Глуми дека е добра со сите, а всушност е најголем тактичар. Јелена е глупавка малце, ама се надевам дека Катарина полека почнува да и' ја сфаќа поентата и дека ќе се сврти против нејзе. ]:)

2. Fearless

Fearless Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.344
    мразам песни од овој стил, но оваа песна сега што ја пееше Никола ептен ми се бендиса најмногу во текстот :up:
    Ај да видиме кој ке излезе, Гоца тотално ме разочара, а Тони крајно ме изненади позитивно.
    Ката ми е срце :D како вчера сама си се пофали кога го најде имунитетот "Кале шампион", многу сакам да победи или таа или Тони, тие се само салам онаму :|

На LoOnyD му/ѝ се допаѓа ова.
  3. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083
    Не гледав вечерва,ама ми кажаа дека Никола испаднал..Is it true?? :?:
    Ако е така,YES!!!Koнечно...Ајде така нека си заминат сите од Касуко... ^_^

4. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Да да Никола излезе :D Баш ми е мило, сега неговата Бојана ми се чини е следна :lol:

5. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Марко и Катарина ја осетија Гоца дека ги мота и баш ми е мило поради тоа. За никола не сте свесни колку се радувам оти излезе, сал се шлепаше со Бојана, на туѓ грб стигна до таму. А на Тони незнам кој му е филмот со тоа дека не постои женско лоби во племето? Слеп е или глуп? Не ми е јасно, дали се зезаше, дали некоја тактика има? Ич не ми јасно што сакаше да постигне со тоа. Ама и Андреј ама испреврте очи. хеее, ќе преврти кога ќе го набркаат. Мајмун еден |(

На Regenbogen му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    381
    И ја се чудев за Тони кога кажа дека нема женски клан...кој филм му беше :^) Малце е глуп не дека не ]:) Ама најјак и најзгоден е :clap: Добро е што се држи по страна и си ќути само :wasntme: А после вика они можат да си праваат филмови дека е ќе направат женски клан :?: Стварно он нели примети дека Гоца :devil: цело време лобира за женски клан....Иначе Бојана страшно ме нервира уфф да можев ќе ја тепав преку тв...нека лети она следна...доста и беше среќата :envy: И Гоца ме нервира :fubar: Иначе мило ми е што ја приметија Катерина и Марко!

7. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.194
    Тони беше сосема во право, за него "женски клан" нема, има само за Марко, затоа што сите видовме како рикаа Катарина и Јелена кога испадна Тони.

Ќе одам против сите вас, и ќе кажам дека овој сарвајвр воопшто не ми се допаѓа. Како прво онаму ако се пријавиле за да се покажат пред народот како чесни и незнам какви, нека си појделе во Велики Брат, фарми и такви шоу-а. Во сарвајвр играчите сами се исфрлаат, затоа требаат играчи кои ќе имаат добро осмислена тактика (Не зборувам за Гоца, која и да влезе во финале, тешко кој ќе ја гласа затоа што на сите на нерви му цапна или глупавиот Един кој воопшто не беше тактичар кога се испофали како тој Чак Норис е, и сите епизоди од Америчкиот сарвајвр ги гледал). Одма беше на тапет, нешто како Немања лани. Мислам на Бојана и Александра. Алал им вера значи. Прави Сарвајврки. Да, Александра можеби е антипатична, но видовме што се случи на последниов племенски совет. Излезе со тактика која уште не ја разбираме, но сигурна сум дека е добра. А и Бојана, цело време е борбена и најмногу се труди од сите женски. Лигава, ваква, таква е една од најопасните таму.

А за Катарина (девојкава е значи физички ТОП во секоја смисла на зборот) немам позитивно мислење. Како таа е идеална, искрена, а на Гоца не и кажа за имунитетот. Океј, нека не и кажува, ама нека не кажува исто пред камери дека таа фер и чесно игра, и дека никогаш не би го излажала племето. Јелена мислете ја сите глупава, е иста како Хана од прва сезона и Весна од втора сезона. Толчи молчи. И воопшто не е глупава или наивна.

8. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    Јас пак мислам дека со тоа од вчера Тони сакаше да каже дека Гоца може само филмови да си прави дека е водич на женски клан, и дека тој нема да дозволи да ги исфрлат сите машки, Тони не е воопшто глуп.
    Катарина е паметна и има право што не кажа дека го најде имунитетот....Гоца ли ќе ги мота сите?-проста е многу, но сега Гоца ќе менува тактика гарант, виде какво мислење имаат сите за неа.
    И да, и да влезе во финале не верувам дека некој од испаднатите ќе гласа за неа, бидејќи никому не му е миленичка.
    Знаете ли со сигурност кои се во финале?

На Rozich му/ѝ се допаѓа ова.
  9. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Гоца не да мати. Се прави фина пред Тони и Марко а одвај чека прилика да ги шутне.
    Како може една Јелена и Александра да ги става во финале (нели 5 жени), па тие двете не заслужуваат што се ни во соединувањево.
    Убаво кажа Тони, нека не тресе Гоца, само нека се потруди да гласа за подобрите мажи.

Ама дали приметивте дека Касуко се договорија за Тони да гласаат а не испочитуваа. Бојана и Никола само гласаа за Тони, а Александра и Андреј не сакаа и гласаа за Јелена.

Тој женски клан речиси и да не постои, Гоца тресе зелени. Веќе никој не и верува.
    Она може ќе стигне до финале, она може да им пере мозок на другиве, ама за во финале кога се гласа на крај нема теоретска шанса она да е победникот. Не ја сакаат ич оние исфрлените до сега. А и тие гласаат за финалист.

Иначе многу се збори дека Тони, Андреј, Гоца и Катарина се финалисти.
    Али да победи Тони??? ПРЕТЕШКО!
    Не победува македонец на такво шоу. Сетете се на Белов во Операција Триумф 3 месеци прво место и во финалето му сменија број и испадна.
    Српска лиценца... македонец да победи, ааааауф многу тешко.

На GeorGinnA му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.277
    Нема да победи Тони од чиста причина што е многу јак играч и племето ќе направи стратегија на крај за да го исфрли.
    Многу неправедна игра (според мене). :^)
    Најчесно е тој што е нај психички и физички подготвен да победи. И ако реално гледаме Тони не се спречка премногу со никој досега. Остана достоен и добар играч кој се претстави во одлично светло. Не дека е македонец па го бранам, ама треба да победи! Навистина се труди да го покаже најдоброто од себе.

11. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Доста се шпекулира дека Гоца, Катарина,Тони и Андреј се финалисти :)
    Finalisti prvog "VIP Survajvera" su pevačica Goca Tržan, manekenka Katarina Vučetić, reper Toni Zen i voditelj Andrej Maričić. Kako ekskluzivno saznaje "Svet“, za nagradu od 50.000 evra boriće se baš ovo četvoro Robinzona, a pobednik će biti izabran uživo u velikom finalu, u januaru na Prvoj srpskoj televiziji.

Goca, Kaća, Toni i Andrej su finalisti i oni će morati da se i dalje bore za naklonost svojih dojučerašnjih saplemenika, jer sve na ostrvu pada u vodu ukoliko ostatak plemenskog veća sredinom januara odluči drugačije. Naime, na poslednjem plemenskom savetu na Filipinima, voditelj Andreja Milošević je takmičarima saopštio iznenađenje da neće tamo birati šampiona, već da če to učiniti uživo u Beogradu, navodi ovaj portal.

12. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    Ако влезе во финале како што пиша карина8 неможат да го исфрлат, може само да победи или не.
    И јас не верувам дека Тони ќе победи, само затоа што е Македонец, инаку дечкото си е комплетно на место. Бидејќи во живо ќе гласа во јануари пременскиот совет, имале време овие срби да направат калкулации, да потплатат некого, да договорат процент од тие 50 000 евра, моја претпоставка, незнам, иако не им личи да се занимаваат со такво нешто, сепак се вип фаци :lol: .Како што ме служи памтење од лани мислам дека тој Немања направи такво нешто.
    Било кој и да победи ќе ми биде мило, само да не биде Гоца ]:)

На LoOnyD му/ѝ се допаѓа ова.
  13. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Кој и да победи од Марко, Катарина и Тони ќе биде потполно заслужено :) Тројцата се многу борбени, а пред се чесни и фер играчи.

На Wild-GirL и LoOnyD им се допаѓа ова.
  14. trendy

trendy Истакнат член

Се зачлени на:
    24 ноември 2010
    Пораки:
    285
    Допаѓања:
    172
    Никола испадна ама заслужува само лежи не работи ништо..а на Андреј најдобар другар му е мачетата :D

15. LoOnyD

LoOnyD Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2009
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    392
    уауу :D горе-доле сите имаме исто мислење околу победниците....па секако дека навивам за Кале и за ТОНИ зен зен зен :rofl: марко е скроз ок ама сепак јас сум за Тони! Гоца е ок лик...и супер певаљка ама овде ми е малку пренападна така да :L :puke:

16. GeorGinnA

GeorGinnA Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    2.008
    Да живее семоќниот фотошоп-чуда прави значи!

17. NelChe

NelChe Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2010
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    277
    Ауууу, едно 15 секунди се чудев која е.... Добро, згодна е, се гледа и на шоуво, ама фацава и ја имаат фотошопирано полно работно време :lol:

18. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.194
    Како се Марко и Катарина чесни?? Марко на неколку пати го видовме да пробува да мами, а Катарина откако го најде имунитетот и дуплиот глас, осети сигурност, веднаш примети кај Гоца дека нешто не чини. Е, Гоца го фура истиот филм за женски клан од почетокот на шоуво. Како СЕГА нејзе и засмета тоа? Сите се срциња од Баханди пред камера не велам не... Катарина знаеше дека ако се држи до Гоца, само така може до обединувањето.

Тони наш сепак морам да се сложам дека е најдобар. Доби два гласа од нигде никаде и НЕ ТРЕПНА. И многу убаво знае што зборува, иако сите се смееја. Него никој ништо не му може, Марко е со него, Катарина од месечина се гледа дека го бендисува, Јелена ја бендисува Катарина така да по пропорција и Тони.

Исто се сложувам дека Гоца е идиот, значи да не беше олку нападна и со молкум да си ја играше играта ќе беше далеку поопасна. Не вака само ломоти и со тоа ги напна сите.

Според мене најмногу зслужуваат победа Тони, Александра или Андреј. Друг никој.

19. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    Катарина се држеше до Гоца, но како се намалува бројот на натпреварувачите може да ги наговори другите и да ја изгласаат неа. Паметно е што е претпазлива, во таквите како Гоца доверба да немаш...манипулаторка невидена.
    Попрво би кажала дека Гоца имаше тактика со Катарина и Јелена да дојде до крај него обратно, бидејќи Гоца постојано дрнда за тој женски клан и го форсира.
    На крајот на краиштата многумина и се непријатели : Кнез, Един...сега кога гледаат на телевизија колку г***а јадела за нив никој нема да гласа за неа, се надевам :rofl:

20. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083
    ^^Kаква Александра не ме зезај!Нон стоп само шепка нешто со некој,договара.Баш ме интересира како ќе се однесува сега кога испадна Никола,ќе му се упикува на Бојана милион посто!