Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. SimplyElegant

SimplyElegant Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    779
    Мартина колку е тромава, за ништо не ја бива, барем досега во ниедна игра се нема покажано. Не знам како воопшто се натпреварува на Survivor, а не па за влез во финале. :worried:

Оваа Јелена не е жива ако не искоментира за секого по нешто, навистина многу ме нервира. :@

2. Filiposka

Filiposka Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    384
    Допаѓања:
    261
    А Мартина и Кристина не сака победа.........ама како што гледам многу добро се борат....ама се одвратни :envy:
    Се надевам дека Владо ќе победи во оваа борба......за преќеска што несреќно испадна.......ајде Владоооооооооооооооооо :lol:

3. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    4ти финалист???????????
    знав знаев знаев :clap:

4. Filiposka

Filiposka Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    384
    Допаѓања:
    261

хахаххахахаха и мене тоа ме изнасмеа......... ама или беше на драпанка или од куртоазија како што викаше Жика Павловиќ :lol:

5. OneDirection

OneDirection Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2012
    Пораки:
    468
    Допаѓања:
    238
    Владоооо,срце мое. Знаев дека ќе влезе

6. SimplyElegant

Се зачлени на:
    6 мај 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    779
    Влада е третиот финалист, јеее :rofl:
    Од овие тројца што останаа ниеден не сакам да биде финалист, подобро ќе беше да останат тројца во финале.

7. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.228
    Баш сум кефој да ви кажам право.
    Во финалето си влегоја баш точно оние 3-ца шо си заслужија,се бореа од почеток до крај фер како шо треба, нити замешани во нешто, нити ништо.
    И стварно ова ме радува она ептен. :)
    Од Кристина и Мартина нејќам ни една да биди финалистка но мора 1 :lol:
    Стискам палци за Влада :clap: :clap: :clap:
    Срцка :l:

8. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Јас поради фудбал неможев да гледам целото , фатив само од кога Владо влезе = Честитки !

Гледам и Милан влегол?

Ај ако не му е на некој тешко да пише у кратки црти што се случуваше до натпреварот со Владо

И Пффф Никола неможе ни оган да запали , што маж ќе беше треба да вежба малце скара да пали :fubar: :fubar:

9. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Јипи Никола во претходната борба (кога влезе Милан во финалето) издржа до крајот. И тоа една од најтешките борби, не како овие детски игрички. Во финалната фаза влегоа тој и Милан но Милан издржа повеќе и стана вториот финалист.

Драго ми е за Владо и Милан, еден од нив двајца треба да е победник. Сакам и Никола да влезе како четврт финалист иако реално нема шанси да победи. Ама барем да и ја затне устата на исфрустрираната Јелена.

На Yipman2 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Јас веќе сум скоро сигурна дека Владо ќе победи. Најчист му е образот и никого не разочара, зафркна или повреди.
    Башка рачунајте Ава, Станија, Александра секако гласаат за него.

11. Melany.Macedonia

Melany.Macedonia Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2012
    Пораки:
    333
    Допаѓања:
    67
    Ах Станја и Александра нема да можат да гласаат во финалето, така слушнав кога тие гостоваа во Повратак у цивилизација, тие ќе можеле на самото гласање да им постават прашања на финалистите и само толку.
    Иначе је је је Влада влезе! :party: :party: :party: :l: :l: :l: :l:

12. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Лелеее луѓе сега ја гледам емисијата повратак у цивилизацију со Алекс и Ава, абре оваа Ава дошла во долна облека :rofl: така личи жими се, уште еден камшик и фали,камери има....
    Не е арна :rofl:

13. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Прееска Влада кога испадна,ќе пукнев од мака,а и он самиот колку се изнервира.Ама после како ми олесна кога влезе оти најголеми шанси има да победи,а и мислам дека ќе биде фаворит на публиката :)

14. SimplyElegant

Се зачлени на:
    6 мај 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    779
    Станија и Александра нема да имаат право да гласаат, ама Влада има најголеми шанси за победа, затоа што другиве не се баш омилени кај Големиот совет.

Да не знае некој дали ќе се гласа таму на последниот племенски совет (односно дали веќе имаат гласано за победникот) или тоа ќе биде денот кога ќе оди емисијата во живо за прогласување на победникот?

15. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    ^ Мислам дека веќе гласале, пошто знам дека во студиото има кутија која што е донесена право од Костарика, а ќе се гласа утре на тој племенски совет во Костарика.

Тој на 2ри јуни во студио е последен племенски каде што ќе се прашуваат финалистите.

Би било глупо после изгледан серијал на Тв, што и како било, да се гласа во студио. :^)

Вака, според тоа што си видел и слушнал таму, и што си доживеал ќе гласаш на островот. Така мислам јас, дека гласањето ќе биде утре, и Андрија ќе рече дека таа кутија се качува во авион и ќе патува за Белград кај што ќе се прогласи победникот.

16. Pirana

Pirana Популарен член

Се зачлени на:
    25 март 2012
    Пораки:
    612
    Допаѓања:
    1.507
    Се откажав јас од гледање на Срвајвер, некако многу досадни ми станаа и последниве 10тина дена не ги пратам. Случајно ја загледав борбата вчера, таа каде што требаше да бутнат стапче со одреден број, и секоја чест за Кристина, многу добро се покажа. Разбрав само дека Милан и Влада влегле во финале, а најверојатно и Себастијан, претпоставувам бидејќи не го видов вчера на борбата.
    фаворит немам, сеедно ми е кој ке победи.
    Според мене оваа сезона им е тотален промашај.

На connie му/ѝ се допаѓа ова.
  17. stefigirl

stefigirl Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    124
    Девојки може видео да ми дадете од вчера? :*

18. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    На stefigirl му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Lozanoska

Lozanoska Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2012
    Пораки:
    361
    Допаѓања:
    133
    Мене повеќе ми се допага турскион севајвер него нашиов бидејки таму само имат игри немат карања и такви работи...

20. connie

connie Истакнат член

Се зачлени на:
    13 септември 2011
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    204
    Оваа година промашај беа девојките, бидејќи сите беа неспособни, се некој зајачици ова она. (Има 1-2 исклучоци).. А претходните години коа беа обични луѓе (не вип) беше поинтересно. Ако ви текнува на Вања Мандиќ колку беше силна и машките имаа јака конкуренција..а сеа што, од почетокот се знаеше дека машко ќе победи. : |-)

На Pirana и stefigirl им се допаѓа ова.