Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. Sanniii

Sanniii Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    1.293
    Допаѓања:
    3.114
    Кристина и Мартина се знаеше дека немаат шанси против другиве, а и воопшто не се бореа храбро. Единствено Кристина вчера на борбата со вадење на стапчиња се покажа добро, а Мартина на борбата со оганот дури изгуби кондиција и не можеше да го мрдне салото.

За Владо најпрво многу ми падна криво што изгуби на борбата на таков начин, но потоа ми беше многу мило што сите мои тројца фаворити влегоа во финале. Сега како што разбрав ќе има уште еден финалист, па очекувам да биде или Кристина или Никола, на Мартина не се ни надевам.

2. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Искрено би било убаво едно женско да има во финале, но пак сметам дека Никола многу повеќе заслужува да е финалист,отколку Кристина

3. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.790
    Допаѓања:
    25.261
    И јас сум за Никола од аспект што не е расипан како Кристина, но РЕАЛНО Кристина и те како се покажа во борбите, далеку е подобра од Никола.
    Така да, без разлика на тоа каква е, сакам она да биде 4ти финалист + нека има едно женско.

4. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    баш би сакала милан да победи ;) добар борец е и може да преживее како што треба...
    мило ми е што е во финале :) :)
    нареден е владо :clap: :clap: еден од нив да победи...

од поќеток ми беше себастијан но потоа некако почна со некои др тактики :^) не ми се допадна баштоа,игра наивен а си има некои тактики..

мислам дека алекс ја исврли оти се плашеше дека ке биде во финале,па и да има победа..тоа :)

На Butterfly77 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902
    Би сакала да го видам владо во финале баш е срцка :*

На I.love.your.lips му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    влада е веќе влезен во финале^

7. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Ако беа така реални како што зборат ќе ја исфрлеа Мартина, а не Алекс. За жал работата е што во Алекс гледаат конкуренција и можеше и тоа како да победи од некоја од игрите во финале, а Мартина нема шанси како што е трапава и неспособна.
    Баш ми е жал, сакав да ја видам Алекс во финале. А Кристина многу е подобра во борбите од Никола, без обзир што е сплеткарош подобро нека влезе она одошто Николинка кој е типичен глуп машки примерок кој жените го управуваат како сакаат.

8. Beauty161

Beauty161 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    316
    Допаѓања:
    134
  9. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655
    Мило ми е што Владо влезе во финале, барем ќе има за кого да навивам. А и реално мислам дека најмногу заслужува да биде во финале.
    Себастијан ми е одвратен. Уф кога ќе ми текне дека на почетокот ми беше еден од фаворитите :puke:
    Милан на почетокот ми беше одвратен, сега не ми е толку и ако не победи Влада сакам да победи Милан.

Никола, Кристина и Мартина сите ми се :puke: Овие двете лигави, дволични, гадни, овој па Никола дибидус, неспособен за ништо :x Било кој од нив да влезе во финале ќе биде незаслужено.
    Еј испаѓаат Алекс, Огњен и Радован сите способни натпреварувачи, а за финале се бори Мартина што е тромава ко прасе и за ништо не ја бива или па Никола што е послаб од секоја жена таму :x

Најдов една песна за Марти :lol:
    Pesma o Gici

Kosa bela povrh čela
    Lice za grimase
    Jedna žena masnog tela
    Ma dal je žena,
    Il je ipak prase?

Jedno priča, drugo radi
    Mutljivica prava
    Malo sadi, malo vadi
    Pa joj kriva Ava

U igrama je slaba,
    Takmičar je nula
    Pa kako i ne bi
    Kad je kao baba,
    Samo da se trača,
    Za drugo je mula.

Našla je drugaricu,
    To je mala Kiki
    Koleginicu zlobnicu,
    A tu nam je i Niki.

Do pobede je dalek put
    Al je prase sanja
    Sakrij se pod Kikin skut
    Iskusnija je tanja

E tako cu se provući, mišljenje je Gice
    Bez toga i tako, šansa mi je mala
    Al ipak pokazala si, svoje pravo lice
    Nisi mogla sakriti, nisi izdržala.

На LilBaby, MandyLane, najubava2010 и 2 други им се допаѓа ова.
  10. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    На najubava2010 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Овде сите против Никола бе :lol:.

Поарно и да нема женско во финале отколку да влезе Кристина. Океј, се покажа во игрите колку-толку ама покварена е и мислам дека треба и човечки квалитет да се има за да биде некој во финале. Истото важи и за Себастијан, колку сака нека е добар играч кога е ужас и покварен како човек. Не би сакала во никој случај некој таков да победи.
    А сега Никола не е толку слаб како што го прават. Реално, мене повеќето од тие игри кои ги играа не ми се некој показател кој колку е силен од проста причина што поглупи игри не можеше да измсилат за овој серијал. Секако, со исклучок на некои. Каде се покажа сила, издржливост, товар на грб и останатите кои беа во претходните серијали. Така да игрите не ги сметам за којзнае што, и Ава и Мартина можеа да победат во некои.

12. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655
    Блек, ама Никола во ништо не се покажа. Во игрите беше дрво дрвосано. Фатен во рацете и во нозете :lol:
    Ја стварно незнам зошто отишол таму? Ко да залутал во времето и просторот. Па една Ава поспособна од него излезе. Единствено добро нешто во врска со Никола е тоа што не е толку покварен ко некои натпреварувачи. Ама што дека не е покварен кога и се пикна на Кристина под сукњата и игра како што она му свири?!?
    Никола во финале?!? За мене исто ко Ава да влезе во финале. Неправедно и нереално.
    За Никола е премија и тоа што некако успеа да дотурка и до тука, зошто и ова до сега му е незаслужено и благодарение на Себастијан што се исплаши од конкуренција, па се одлучи да го заштити Никола зошто знаеше дека во секој дуел со Никола тој ќе биде победник.

И најјакиот коментар за Себастијан ,,Alex ti je usla u glavu i plasis je se kao Nadal Djokovica :rofl:
    Aj kao baba si kukao, MOLIO JE DA TI DA IGRU DA POBEDIS ,,

На LilBaby и Hipster им се допаѓа ова.
  13. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Па не се покажа баш и затоа ми е криво. Мислам дека не е толку неспособен како несмасен и мрзелив (типичен црногорец :)). Вчера како можеше да се бори до финалната фаза. А не е покварен туку многу наивен и тоа ме нервира. Инаку, далеку од тоа дека заслужува да победи или не знам што но кога веќе мора да има четврт финалист мислам дека повеќе заслужува да влезе од Кристина. Ама ќе видеме, мислам дека игрите сега одлучуваат кој ќе влезе во финале.

Ама мене и натаму симпатија ќе ми биде :D.

14. I.love.your.lips

I.love.your.lips Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    970
    Vlezen?
    Toj najmnogu zasluzuva srcka e :inlove: :*
    Aj dajte link vo spojler

15. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    вака така кој стигна до финале стигна, нека им е со среќа ! 4от финалист кој сака нека биде ќе нема можност според мене за победа во однос на оние кои се веќе во финале.
    Е сега,за победникот искрено незнам кој би можел да биде :^)
    Во едно интервју Јелена кажа ако Себастијан дојде до финале ќе ја има целата поддршка од нив,ама кој знае,јас искрено би сакала Миланче да победи,многу се разнежнив кога го видов вчера со солзи во очите и кога повторуваше дека и го исполнил ветувањето на ќерка и .
    Мило ми е што и Владо е во финале бидејќи стварно заслужено стигна, мене ме асоцира на Тони Зен искрено,немаше лошо мислење за никого, за никого не кажа ништо,ама борбеноста го однесе во финале.
    Искрено не би сакала да победи Себастијан бидејќи ми е одвратен.
    Ама ајде ќе видиме.
    Кој и да победи нека ми фрли наваму нешто од парите,цело време ги гледав :!:

16. Princess.S

Princess.S Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    763
    Допаѓања:
    653
    Ја искрено сакам Никола да биде четвртиот финалист. Не сакам ни една од нафураниве женски. Можда Алекс, но повише навивам за Никола.

17. Unique.chick

Unique.chick Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    2.391
    баш се радувам бидејќи милан влезе и многу сакам да победии
    само да не победи Себастијанчо
    Мартина не ја сакам ама баш ич зошто е многу дволична, ама девојќи стварно е не убаво од вас да ја вреѓате така не заради нејзе туку заради тоа што тука има многу други што се полнички па и тие ги навредувате.. не можеме сите да бидеме слаби и скоцкани.. стварно не е убаво така...

18. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Искрено, по Повратак у цивилизацију со Ава и Алекс можам да го кажам следново:

АВА: Кристина и Мартина како што веќе имав кажано по договор ја избација за да останат тие 2, Александра и Станија ко што си беа и онака здружени верувам дека кроеле заговори против нејзе зошто ја нашле наивна и мутава. Се гледа дека си имала работа со 2 женски клана, сама против нив. Па виде, не виде уште на почетокот дека женкиве се која од која, се здружи со машките. До некаде сфаќам. Вчера беше доста искрена. :?:

АЛЕКС: Што да кажам освен дека се искрено кажа, освен тоа со Огњен мислам дека не го кажа баш како што беше, као чула, ама не дочула... не знам зошто не сака да каже што точно било. Битно за сите си кажа што има, браво! :clap:

19. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Не дека имам нешто прови него, ама убедлов е нај тапчо, тапчовски, најслаба карика од сите во цел срвајвер.
    Боа најубаво го опишала, ќе додадам само дека нејголем мекотелец од таму.
    Абре плачип*чка најголема.
    Што муж ќе беше, за ништо не го бива.
    Ни за игри, ни пали оган, ни за барање храна, како попче само трчка по Кристина, а оваа си го игра како сака со него.
    Неспобен е до даска, ни е паметен ни е физички силен, бетер е од жениве.
    Добро, не е покварен, додуша нема некоја интелегенција за да прави сплетки и да смислува некои планови, ама па нема ни таква душа.
    Убедливо најслаб од сите мажи е он. Па и Невен е бистар, а и не е толку неспособен, само ич ни сака да игра ниту имаше некоја желба да се докажува.
    Никола ако влезе во финале дефинитивно ќе е најслаб.
    _
    Мене фаворит ми е Милан, незнам зашто сите викаат дека е ископлексиран, превртлив, само е доста искрен и некогаш малку суров. Ама мажиште е во секоја смисла на зборот. Колку ми беше срце кога ги гледаше ќерките на видеото, се раснежни :wasntme:

20. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Aко нејзе и е убаво во нејзина кожа, нека продолжи така... ама многу и е гајле што мислиме ние, или пак дека цел народ ја гледа, ако пошла онаму значи пука со самодоверба и гајле и е. Дури кажа и дека лажела дека има 70, туку имала 80 и нешто. :)
    Ама навистина треба да си внимава со килажата, пред се за нејзино здравје. Ама, сепак.. нејзина работа е , а ние ќе коемнтираме ако сакаме, ако не не. Таа не би го читала ова, а доколку го чита што е невозможно, од кого било и да е критикувана ќе одбере да прифати совет или не.Сепак таа најубаво си знае. И се не се зема при срце, не се однесува на полничките девојки, а ако тие не се чувствуваат убаво во својата кожа време е да превземат соодветни мерки за намалување на килата.