„Од великог веча очекујем поддршку, очекујем гласове, да се не лажемо ...“ Кој би му ги дал? Ја на почетокот коа видов екстремни спортиста си реков вауууу којзнае што, а ништо посебно не е. А Никола си ја потврди манекенската професија, ама добар е не очекував нешто па да речам ме разочарал Милан - ништо посебно, на почетокот послаб беше и не ми се свиѓаше неговото ич. Затоа... ВЛАДАААААААААА!
И јас слушнав дека ОЧЕКУВА гласови, затоа и рече да се не лажемо, демек стекнал добра репутација кај другиве.
никола ајде остана тој,па срамота да не одише во финале...инаце не би требало да е тој во финале...некако не ми беше нешто да се бори,и да преживее како што треба... се надевам дека милан ке победи ако не влада браво за нив
Никола е последниот финалист, мило ми е тој шо победи само зошо не сакав да влезат оние чавкине ИНАЧЕ ВЛАДА ДО ПОБЕДА!
Fиналето е Vо недела?? Mислам дека недела ке е дирекно на тв и како минатиот сурвивор што бесе финалето.
Јас мислам дека Владо ќе победи ,а и реално најмногу ја заслужува победата единствен кој остана чист до крај во овој циклус според мене
Мило ми е што влезе Никола,не дека е нешто многу заслужено ама во секој случај несакав да биде ниедна од овие две девојќи. Инаку ми се допадна дефиницијата на Огнен за тоа кој треба да победи,некој кој бил подеднакво успешен и коректен и во борбите и со луѓето во племето,а тоа според мене го постигна Влада! А што се однесува за финалето,ќе биде во сабота во 21 часот.
Кога веќе спомнуваат по што ќе го памтат овој Survivor јас ќе го памтам по тоа што Јелена прва испадна и нејзиното снаоѓање на островот , подоцна дружењето од користољубие па кога испадна дефинитивно тогаш нејзиното филозофирање Потоа по тоа што искусни играчи испаднаа а NOOOBS се бореа за финалето... ќе го памтам по Алекс најзгодна девојка тамо од психички план а од манијачки по Александра и Станија кој ги избација на пола емисија Ќе памтам по глупостите на Ава кој ми го продолжија животот и троловските способности на Жаре.. По неспособниот Никола и шовинистот Себастијан кој вика не заслужуваат жените во финале а сепак би сакал да види некоја во финале , се разбира одкако тој влезе во финале ... и на крај би памтел по слабите борби во кој ретко кога имаше некој јак тест или битка ...али тоа е тоа промашен или не јас мислам дека Себастијан или Владо , еден од нив ќе победи овие другите не успеа да ги добијат гласовите на велико вече Тоа е тоа 2 јуни
Ете и Никола знаел да се бори ама само кога е за влез во финале. Од денес имам за нијанса подобро мислење за него, иако доцна се разбуди и покажа бпрбеност, но сепак покажа не само во оваа борба туку и во вчерашните. Но секако дека не сакам да победи. Значи, повеќе нема да ја гледам Кристина како ја чепати устата кога збори, Јелена со нејзините филозофии, лигавењето на Мартина при давање изјави... Ааа да, Влада конечно се спаси од нејзиното нафрлање (од километар се гледа дека го свиѓа). Невен се слуша ли што збори, идеален натпреварувач не е оној што има добри односи со сите од племето, туку некој како Кристина
Е што мислиш ти , сега ако победи пола од парите на мене ќе треба да ги даде . За џабе не се мачам тука секој ден да го бранам и да зборам дека не е дрво. Инаку, не ја гледав епизодата ама драго ми е што Никола влегол. Иако нема шанси да победи сепак заслужено е во финалето иако незаслужено дојде до овде ама барем на крај се покажа. И така, баш ме занима како ќе ги пречекаат кокошките на Островот на отфрлените. Владо или Милан нека победат, било кој само не Себастијан. Ако победи тоа ѓубре не гледам веќе Преживеан.
Пребарувајќи некоја од епизодите, налетав на првата во која се претставуваат..Како се дебелки сите, потстрижани, средени хахахах ама највеќе ме изнасмеа коментарот за претставување на Никола - Пазете се, долази вам муња небеска.....па као он главна фаца е во град, целива се со сите хиљаду пута на дан... смеа жива, каква врска има тоа..... ц ц ц МУЊА НЕБЕСКА!!!
Eee сега, т.е. вечер има повратак у цивилизацију со Кристина и Мартина? Па утре вечер нема, и задутре е финалето? Така?
Јас не знам како ќе биде годинава. Само ќе кажам моја претпоставка, од тоа од минатите години. Денес вечер, би требало да има племенско вече. И таму вечето да ги бомбардира финалистиве со прашања. Демек зашто сметаат дека треба да победат, бла бла бла. И ќе си гласаат за својот фаворит. Кутијата ќе ја затворат, и ќе ја отворат во Белград, во недела/сабота, зависи кога се паѓа. После мислам кој има најмалку гласови од вечето отпаѓа, и овие после пак ќе гласаат во живо. И после тоа, публиката дава само еден глас. И одлучува кој е преживеан. Така ЈАС мислам. Е сега, колку е вистина не знам. Само ме чуди, зошто им рекоа да го напуштат островот. Пошо ја како што знам, треба да има племенско вече. Или пак од таму да си продолжат во племенскиот совет. Не знам.
И мене жал ми беше кога го напуштаја островот Толку време веќе ги гледам, неќам да заврши А во врска со финалистите мислам дека на Никола не му е баш местото тука ама добро... А ако влезеше Кристина Ич ја неќам Финалето да не знајте кога ќе биди ?
Финалето е во сабота на 2-ри Јуни. Јас уште од почеток си бев за Влада и не се разочарав,комплетен играч.Така да стискам палци за него. СО СРЕЌА ВЛАДО
јеееее конечно мартина и кристина не влегоа во финале мојата желба се оствари е сега се надевам ќе победи владо или никола.