Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Сакам Владо да победи(а и според бројот на гласови од публиката можно е тој да победи) или Себастијан ќе победи иако повеќе после Владо сакам Милан место Себастијан.

2. StefanS

StefanS Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2011
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    27
    are you....okay?

3. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    лелеле и на мене исто......а и Ава што не влезе,станија.марко фала богу

4. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Вечерва ќе има епизода од племенски совет или?

5. analia13

analia13 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2010
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    31
    не пошто во сабота е финале па тогаш е последен племенски па директно ќе се префрлат во живо :)

На Lux му/ѝ се допаѓа ова.
  6. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Од се срце би сакала да победи Милам!
    А баш ми е мило што не влегоа во финале кокошкиве Мартина и Кристина. Добро, и Никола не заслужи да биде во финале, ама тоа е. Покрај овие Себастијан, Влада и Милан јас сакав Алекс да биде, но тоа е...

7. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Преживеаниве се у Ск,прееска ги сретнав у ГТЦ Милан Никола Мартина Маја Лена...

8. stefigirl

stefigirl Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    124
    AAAAAAAAAA ШОООООООО?
    :o :o :o :o :o :o

9. The-Queen

The-Queen Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    2.139
    Допаѓања:
    2.425
    Уште од почетокот навивав за Влада и Себастијан. Сега само за Влада. Себастијан си го покажа и своето друго лице, стварно беше добар во борбите и заслужено си е во финале, но кога почнаа да се борат за себе си го покажа лицето. Се надевам дека ќе победи Влада, бидејќи е единствен кој до сега си нема со никој ништо замерено, а и стварно добро се покажа и во борбите и работите околу кампот. Не би сакала само Никола да победи, многу е назад од останатите кои се во финале, ниту во една игра не се покажа добро. Искрено сакав да има барем едно женско во финале, но не Мартина или Кристина, Мартина некако се прерано ми се одкажуваше од борбите, а Кристина не знам исто како Никола. Би сакала Алекс или Јелена да се во финале, но и двете се одкажаа прерано иако можеа подалеку да достигнат, посебно Алекс.

10. A-j-a

A-j-a Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    1.793
    Допаѓања:
    2.024
    Ако има вечер племески совет и ако гласаат за да испадне еден од финалистите баш би сакала да го исфрлат Себастијан.

11. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Ќе се журкаат во Парадизо изглеа викендов м? :D
    Три години по ред како ги начекувам во диско натпреварувачите од Преживеан. Оваа година не ми се ништо посебно. Само со Влада ќе се сликам. ]:)

А што било тоа, сеа читав, Кристина признала дека спиела со некој на островот?

12. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    ^ Со кој би можела, чисто се прашувам ?! :lol:
    Туку ја да ги видев низ Центар Кристина и Мартина би им се пуштила без срам и перде да им кажам колку многу ги сакаме на форумов, нека откуцаат само forum.femina.mk и се им пишува во тема Вип Преживеан, ќе се покајат што дошле овде. Леле недај боже да се сликам со тие гадури, од устата еден убав збор не им излезе, само го*на јадеа уште фанови ако имаат овде, значи стварно. |(

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Не се прави овде анкета да видиме според гласовите и претпоставките на фемнките кој ќе победи или кој е фаворит. Или се е повеќе од јасно... :D

14. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    сигурно се на гостување во некоја емисија, но кај и да е ќе се вратат накај Белград,за финалето

15. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    Бидејќи нема да бидам во можност да ја гледам вечерашната емисија, а толку време ја чекав, ќе ве замолам кога ќе се вратам од концерт да ја има тука прикачено ако не ви е тешко одма да ја ѕирнам, да не барам по нетов, не ни знам кај ги наоѓате. :wasntme:
    Фала ви. :*

16. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Луѓе, вечер има племенски значи и се гласа на тој племенски, и после кутијата се носи во Белград каде и се наоѓа сега, впрочем! :D

17. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.170
  18. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    http://grid.mk/read/article/612555/spie ... i-popushti :o
    Ете ја вистинската Кристина. Глупачка. |( Koлку е глупава не ми се верува. Спиевме заедно, и на под и сегде, 35 дена, а јас сум шокирана што не ме пушти да победам. Хахаха, без коменатар. :x
    Сега сфаќам зошто татко и на Кристина и рече да се однесува како нормална. :D

*Боже, видете ја Маја. :o :o :o

19. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    Најмногу победа заслужуваат Владо и Милан. Никола не го ни перцепирам :D а ако победи Себастијан ветувам дека никогаш повеќе нема да гледам преживеан. Толку ми е одвратен, антипатичен, лигав, уфффф никаков е!!! :envy:

20. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.196
    Мила, тоа што го збореа и Кристина и Мартина после борбата, беше иронично кажано :)
    Не си ја сфатила поентата ако си гледала. А сајтовиве нормално дека ја испревртуваат приказната за да биде интересно за читателите.