Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Discussion in 'Серии и емисии' started by rossonerka, Oct 17, 2010.

1. Lux

Lux Форумски идол

Сакам Владо да победи(а и според бројот на гласови од публиката можно е тој да победи) или Себастијан ќе победи иако повеќе после Владо сакам Милан место Себастијан.

2. StefanS

StefanS Истакнат член

are you....okay?

3. ocila

ocila Истакнат член

лелеле и на мене исто......а и Ава што не влезе,станија.марко фала богу

4. Lux

Lux Форумски идол

Вечерва ќе има епизода од племенски совет или?

5. analia13

analia13 Истакнат член

не пошто во сабота е финале па тогаш е последен племенски па директно ќе се префрлат во живо :)

Lux likes this.
  6. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Од се срце би сакала да победи Милам!
    А баш ми е мило што не влегоа во финале кокошкиве Мартина и Кристина. Добро, и Никола не заслужи да биде во финале, ама тоа е. Покрај овие Себастијан, Влада и Милан јас сакав Алекс да биде, но тоа е...

7. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Преживеаниве се у Ск,прееска ги сретнав у ГТЦ Милан Никола Мартина Маја Лена...

8. stefigirl

stefigirl Истакнат член

AAAAAAAAAA ШОООООООО?
    :o :o :o :o :o :o

9. The-Queen

The-Queen Популарен член

Уште од почетокот навивав за Влада и Себастијан. Сега само за Влада. Себастијан си го покажа и своето друго лице, стварно беше добар во борбите и заслужено си е во финале, но кога почнаа да се борат за себе си го покажа лицето. Се надевам дека ќе победи Влада, бидејќи е единствен кој до сега си нема со никој ништо замерено, а и стварно добро се покажа и во борбите и работите околу кампот. Не би сакала само Никола да победи, многу е назад од останатите кои се во финале, ниту во една игра не се покажа добро. Искрено сакав да има барем едно женско во финале, но не Мартина или Кристина, Мартина некако се прерано ми се одкажуваше од борбите, а Кристина не знам исто како Никола. Би сакала Алекс или Јелена да се во финале, но и двете се одкажаа прерано иако можеа подалеку да достигнат, посебно Алекс.

10. A-j-a

A-j-a Популарен член

Ако има вечер племески совет и ако гласаат за да испадне еден од финалистите баш би сакала да го исфрлат Себастијан.

11. starfish

starfish Популарен член

Ќе се журкаат во Парадизо изглеа викендов м? :D
    Три години по ред како ги начекувам во диско натпреварувачите од Преживеан. Оваа година не ми се ништо посебно. Само со Влада ќе се сликам. ]:)

А што било тоа, сеа читав, Кристина признала дека спиела со некој на островот?

12. LilBaby

LilBaby Популарен член

^ Со кој би можела, чисто се прашувам ?! :lol:
    Туку ја да ги видев низ Центар Кристина и Мартина би им се пуштила без срам и перде да им кажам колку многу ги сакаме на форумов, нека откуцаат само forum.femina.mk и се им пишува во тема Вип Преживеан, ќе се покајат што дошле овде. Леле недај боже да се сликам со тие гадури, од устата еден убав збор не им излезе, само го*на јадеа уште фанови ако имаат овде, значи стварно. |(

Hipster likes this.
  13. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Не се прави овде анкета да видиме според гласовите и претпоставките на фемнките кој ќе победи или кој е фаворит. Или се е повеќе од јасно... :D

14. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

сигурно се на гостување во некоја емисија, но кај и да е ќе се вратат накај Белград,за финалето

15. Kasha

Kasha Популарен член

Бидејќи нема да бидам во можност да ја гледам вечерашната емисија, а толку време ја чекав, ќе ве замолам кога ќе се вратам од концерт да ја има тука прикачено ако не ви е тешко одма да ја ѕирнам, да не барам по нетов, не ни знам кај ги наоѓате. :wasntme:
    Фала ви. :*

16. LilBaby

LilBaby Популарен член

Луѓе, вечер има племенски значи и се гласа на тој племенски, и после кутијата се носи во Белград каде и се наоѓа сега, впрочем! :D

17. Elennaa

Elennaa Популарен член

18. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

http://grid.mk/read/article/612555/spie ... i-popushti :o
    Ете ја вистинската Кристина. Глупачка. |( Koлку е глупава не ми се верува. Спиевме заедно, и на под и сегде, 35 дена, а јас сум шокирана што не ме пушти да победам. Хахаха, без коменатар. :x
    Сега сфаќам зошто татко и на Кристина и рече да се однесува како нормална. :D

*Боже, видете ја Маја. :o :o :o

19. Blanca

Blanca Популарен член

Најмногу победа заслужуваат Владо и Милан. Никола не го ни перцепирам :D а ако победи Себастијан ветувам дека никогаш повеќе нема да гледам преживеан. Толку ми е одвратен, антипатичен, лигав, уфффф никаков е!!! :envy:

20. Kitten

Kitten Форумски идол

Мила, тоа што го збореа и Кристина и Мартина после борбата, беше иронично кажано :)
    Не си ја сфатила поентата ако си гледала. А сајтовиве нормално дека ја испревртуваат приказната за да биде интересно за читателите.