БОГ ДА ЧУВА ЕЈ !!!!! ако напраат да се гласа у београд на шо ке личи тоа , си се договориле за изминативе месеци си напраиле математика и ајде ке гласаме
^ А јас сепак мислам дека додека е во тек на финалето ќе даваат инсерти од Племенскиот на Костарика онака исечкан по делови, и таму да се раскараат и со мерак да јадеме ПУЦКИ! Едноставно невозможно е да не го даваат тој последен племенски зошто тоа е последното гласање на островот, мора да го прикажат.
Ако се сеќавате и на минатиот Сурвајвер, снимката од последниот племенски совет ја дадоа на финалето во Белград и после тоа се гласаше . А ова финалево ќе биде денес или утре?
^ Мислам дека ако некој од финалистите има најмногу гласови од публика ќе има еден глас плус, а ако има некој од другите натпреварувачи сигурно ќе има некоја награда. Но, не значи дека 100% ќе биде така, ова е само моја претпоставка.
Ја сум 90% сигурна дека Владо ќе победи или Владо или Милан Туку де некој ако знае нека ми даде линк од песната што ја пееа Мартина и Владо на островот
Леле јас пак ги видов денес,во Тренд беа . Баш штета што Влада не е тука. А вечер ќе има ли? Пошто на програмата на Сител пишува дека ќе има ..
Ајде обложување Себастијан 1.15 Влада 1.10 Милан 2.60 Никола 4.90 Коефициент дека Јелена нема чудно да ја гледа Кристина 1.05
Ги видов вчера. Дечкиве беа ок али не знам само во кој филм беа влезени Маја и Александра. Глумење лудило до јаја. Свашта..
Вчера после Све за љубав имаше репрзиа од Повратак у цивилизацију со Мартина и Кристина. Иначе јас сакам Милан да победи! Влада порано многу го сакав и многу ми е убав, но некако пренарцисоиден ми е. Сакам малце некој да го симне на земја (да победи друг), како на пр Миланче.