Зошто на Сител на програмата пишува дека во 20:08 ќе има пренос во живо, а има турска некоја серија? Од колку ќе почне финалето? Edit: почна
Кошулава на Себ му е `лудило`. А Ава облечена као невеста, може вечерва конечно ќе му изјави љубов на Влада и ќе го запроси.
Себа Грдко Флајс, а кошулата Милан е баш океј Никола е супееееер! Владо е НАЈ. Абе сега сите се средени, дотерани, испустени и да не речам убави, освен Невен кој е ко жениче и само он беше поасален на островот без грам шминка на него, фала. Александра и Станија ми се ко глуп и поглуп, ко избацени во публика дремат. Божееее чибу бичес! Инаку која е целта на рекламава со сите учесници да гласаме за нив, кога само 4 се во финалето? Да собираат пари или мислат прости сме?
Ако некој од Велико вече биде фаворит на публиката , тој добива право два пати да гласа , ако добро разбрав
^ Фаворит на публика е едно, а Преживеан друго. Рекоа дека ако фаворит на публиката е од Големиот Совет ќе има право на 2 гласа, ако е од финалистите ќе има плус еден глас. Фаворитот исто така добива некоја награда, ваљда пари. Финалистот 50.000 евра и може уште некоја `утешна` награда.
^ Добро бе, последниот племенски од Костарика нигде никој не го спомнува. Ако не го даваа завчера, требаше денес во склоп со емисијата на делови . . . не се десило да немало племенски, што испревртуваат сега. Завршните зборови ги даваат таму, а не тука.
Себастијан уште се чувствува како да се наоѓа на Костарика. Ради кошулата тоа . Јас сум за Владо сега. Едноставно од оние кои седат на тие 4 столчиња мислам дека тој најмногу заслужува да победи. Или евентуално Милан. Патем Алекс е преубава . Немам зборови.
Ава рацете ги искрши по излагањето на Никола, а за Влада најонака беше. Сепак мислам дека Владо ги има гласовите на кучкиве освен Кристина и Миа/Јелена можда...
Невен, Невен, Невен! Go Невен, Go! Не, сериозно. Овој Милан ми е крајно одвратен, а сигурна сум дека ќе победи. Игра на чувствата, па од авион се гледа! Го дрви со плачки, солзи, деца и ветувања. А тоа пали кај народот! Влада и Никола на убавина попалени тинејџерки ќе ги гласаат вечер, за Себастијан немам нешо посебно да кажам. А бе, сеедно ми е кој и да победи, јас и така-и така ништо не добивам. До утре ќе се заборави. А што се случило со Маја Лена да ми каже некој? Зошто изгледа како пластифицирана? :geek: